Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם המנוע שלי גוסס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות הייתי אצל צביקה לניקוי קרבורטור,העניין הוא שלאחרונה היו כל מיני בלאגנים ברכב כפי שתואר בעבר בפורום ולא נמצא פתרון. צריכת דלק היתה גבוהה 1:7-8, והסחיבה היתה גרועה, לאחר הניקוי, הסחיבה היא סבבה לגמרי, וגם צרחכת הדלק השתפרה למשהו כמו 1:8.5-9.5 (משולב).

מה שחשבנו זה שיכול להיות שהרינגים גמורים, זאת לאור ניסיון העבר שכאשר הוספתי דבש, ביצועי האוטו השתפרו פלאים. אני מתכוון לכך שלמשך 500 KM צריכת הדלק הגיעה לרמות של 1:14.

עוד אפשרות שעלתה זה שהמנוע עובד בטמפ' נמוכה מדי (שמינית סקאלה) לכן אולי עלי לבדוק טרמוסטט.

צביקה ואני נשמח לעצות.

תודה רבה ושנה טובה

:agrue:
פורסם
לפני כמה שבועות הייתי אצל צביקה לניקוי קרבורטור,העניין הוא שלאחרונה היו כל מיני בלאגנים ברכב כפי שתואר בעבר בפורום ולא נמצא פתרון. צריכת דלק היתה גבוהה 1:7-8, והסחיבה היתה גרועה, לאחר הניקוי, הסחיבה היא סבבה לגמרי, וגם צרחכת הדלק השתפרה למשהו כמו 1:8.5-9.5 (משולב).

מה שחשבנו זה שיכול להיות שהרינגים גמורים, זאת לאור ניסיון העבר שכאשר הוספתי דבש, ביצועי האוטו השתפרו פלאים. אני מתכוון לכך שלמשך 500 KM צריכת הדלק הגיעה לרמות של 1:14.

עוד אפשרות שעלתה זה שהמנוע עובד בטמפ' נמוכה מדי (שמינית סקאלה) לכן אולי עלי לבדוק טרמוסטט.

צביקה ואני נשמח לעצות.

תודה רבה ושנה טובה

שלום.

אני לא יכול לעזור לך כי אני לא יודע אים אתה מיתכון ללמבורגיני או למזרתי אולי לפררי אים כן,

אז צריכת הדלק נהדרת אים אתה מיתכון לטוסטוס זרוק אותו לים.

אחרי שנדע על איזה רכב אתה מדבר אולי נוכל להבין ולעזור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
לחבר הפורום sbrvr יש אוטו,סובארו DL 1.6 ,מודל 92.
רק דוד כמוני הופך לבלש, וניכנס להיסטורית השאלות של פותח השרשור, ואכן מדובר בסובארו

בעל תיבת הלוכים ידנית, עם מאורר צנטרפוגלי, השומר על רמת טמפרטורה נמוכה מהממוצע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שמינית סקאלה - אין לך טרמוסטט או שהוא תקול, בכל אופן צריכת דלק של 1 - 8,9 היא גרועה מאוד לסובארו דיאל 92 אוטומטית.

יכול להיות שהרכב לא במצב מזהיר וזה מסביר את המצב.כמה ק"מ הרכב שלך עבר?

לא הבנתי את ה"גוסס"...גוסס בסובארו דיאל זה אומר שיש לך עוד איזה 100-200 אלף לסחוב איתו עד שימות לגמרי.

פורסם

גם אני לא מבין במיוחד את עניין הגסיסה, יכול להיות שזה קונספט קצת חדשני מדי אבל מה בנוגע לעריכה של בדיקת קומפרסיה פשוטה כדי לגלות קצת יותר נתונים ולהשתמש בקצת פחות השערות?

מוטי

פורסם
רק דוד כמוני הופך לבלש, וניכנס להיסטורית השאלות של פותח השרשור, ואכן מדובר בסובארו

בעל תיבת הלוכים ידנית, עם מאורר צנטרפוגלי, השומר על רמת טמפרטורה נמוכה מהממוצע.

בברכה

צביקה

אתה לימדת אותי את זה.

אם תלמד אותי קרבורטור אקח לך גם את זה. :-D

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

8.4% CO אחרי שיפוץ קרבורטור מוביל אותנו ל?

1. גומיות שסתומים?

2.רינג(או יותר מאחד) שמן סורר?

בדיקת קומפרסיה- חובה.

מאוד מקווה שמדובר רק על גומיות שסתומים או רינג(מבחינת העישון ואכילת שמן) , אם לא ומדובר על מצב גרוע מכך אז אוברול או החלפת מנוע.

אצל אימי יש סובארו DL 93 , לאחר שהמנוע המקורי כבר היה במצב קטסטרופלי, חשבנו אז על אוברול אבל לבסוף החלפת מנוע מייבוא הייתה יותר זולה!.

אגב, שמן דבש הוא לא אחר מאשר מזיק מאשר תורם, ורק תורם לכיסו של המוכרן.

under construction..

פורסם

אז הוא לא גוסס,הסר דאגה מליבך.

אם אתה מהצפון,או מוכן לנסוע לאיזור חיפה\קריות, אתה מוזמן לבקר במוסך של חברים,כיוון מנוע ע"י מחשב,כיוון הצתה\טורים.....כמו שצריך... לא תתחרט.

פורסם

הבחור מדולב ממרכז הארץ, ואינו זקוק לכווון הצתה או טורים, אך הוא זקוק לבדיקת קומפרסייה ולבדיקת לחץ הפוך,ולבדיקת אפשרות של תרמוסטט תפוס במצב פתוח.

בברכת שנה טובה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...