Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת פיאט גרנדה פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפשטות הפנימית משדרת כנראה לאירופאים סוג של חסכנות שקולעת גם היא למטרה. פה ישר אומרים "בשביל 110,000 אני רוצה בלינג, כרום על הכפתורים וניקל על השעונים".

עד כאן ההגנה, ולצד התביעה אני חייב להסכים: אינטריור יכול להיות פשוט אבל גם איכותי. איכות הפלסטיק בפונטו פשוט לא משכנעת. יותר מדי חלקים בדשבורד נראים כמועמדים להתחיל לפתח "ניידות מעמדית" לאחר מפגש ראשון עם מפגעי מע"צ, וההגה פשוט לא נעים למגע (קדימה סמל"ת, צ'פרו את הלקוחות בכיסוי הגה על חשבונכם. זו תהיה הנחה קטנה מבחינתכם, אבל צעד גדול לקונה).

אין שום קשר בין הגרסה שמופיעה בתמונות למה שנמכר באירופה.

נהגתי כבר ב-2 גרנדה פונטו, אחת בנזין ואחת מולטיג'ט, שתיהן מושכרות, כך שאי אפשר להגיד שהיו מלאות באיבזור אופציונאלי, אבל המינימום היה רדיו מקורי עם שליטה מההגה.

חוסר האיבזור של מה שראיתי בתמונות נראה פשוט מביש, ועוד לשים מכוניות כאלו בהשקה, נראה מאד תמוה.

ההגה נטול ציפוי העור באמת מחריד למגע, והפלסטיקים אכן משתחררים לחופשי אחרי זמן קצר, כפתורי חלונות חשמל במכונית עם 0 ק"מ שיצאו ממקומם, וגריל תחתון במכונית אחרת מלמדים שפיאט נשארה פיאט גם בשנות ה-2000.

מנועי הבנזין "קטנים" על האוטו הזה, ההבדל בגרסת המולטי פשוט עצום, שם מתקבלת חבילה משכנעת למדי, ואלו הגרסאות הנמכרות ביותר באירופה.

כיום יש גם מנוע בנזין חדש שטרם עשה עליה עם 95 סוסים, מה שאמור לפתור את בעית מחסור הביצועים, אבל שוב פעם, כנראה שיש פה בעיית תמחור קשה שלא מאפשרת הגעה של גרסאות ראויות יותר.

פורסם

אני לא מבין את התגובות פה. כולם כותבים שהאוטו נוח ומרווח אבל כולם גם טוענים שהוא יקר מידי.

המתחרות שלו במחירים הנ"ל פחות נוחות ופחות מרווחות ולסבא שהולך לקנות קומפקטית חדשה לא חשובה ההנאה מהנהיגה או בקרת אקלים שממילא הוא לא יודע להפעיל.

בסך הכל יש כאן רכב נוח, בטיחותי ומרווח במחיר סביר. הוא לא מתחרה לא בפווקוס ולא בפנדה אלא בא להיכנס ברווח בין שתי הקטגוריות ולדעתי הוא עושה את זה טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי הכל טוב ויפה, אבל אתה מקבל רכב עם אבזור של שנת 98, מנוע משנת 96 ופלסטיק משנת 94.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מנוע משנת 96? נראה לי יותר לכיוון סוף שנות ה-80.

פלסטיקה משנת 94? דני, אתה יותר מידי נחמד...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז מה?

דווקא מבחינת המנוע מדובר ביחידה סבירה למדי לרכבים בסגמנט הזה ולגבי האבזור מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

לגבי פלסטיקה לדעתי מעטים האנשים בארץ שמגכירים בכלל מישהו שמחזיק את הרכב תקופה כדי לגבש דיעה לגבי עמידות לאורך זמן. מבחינת הצורה הוא רחוק מלהיות יפה אבל אנשים פה כתבו שהוא מרגיש איכותי (ולמרות זאת לא היו קונים אותו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אז מה?

לגבי האבזור מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

עלית על הבעיה!

חוץ מחברות הליסינג - הרוב היו מעדיפים לשלם יותר ולקבל יותר. רק מה, הם לא יכולים כי היבואן מ*ומטם!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
דווקא מבחינת המנוע מדובר ביחידה סבירה למדי לרכבים בסגמנט הזה

סליחה?

להזכירך, בפונטו היוצאת, היה מנוע 16 שסת' שהפיק יותר כח מן המנוע הזה, ועוד היה קטן יותר.

שמת לב למנועים של וואג? 1.4 16שסת' 101 כ"ס. זה כבר נורמאלי לסגמנט.

!AWDSOME

פורסם

כתבו שהפלסטיק עלוב ביותר

לא כתבו שהוא מרגיש איכותי

לגבי האבזור זה דווקא הפוך במקרה הזה

אתה משלם הרבה על מותג (?!)

האבזור לא ברמה של המחיר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בדקתי באתרים בחו"ל ולצערי, נכון להיום אין מנעוי בנזין נוספים גם בחו"ל . אני מקווה שתוך שנה - שנתיים יוצגו מנועים נוספים .

אבל , וממש חבל שאין לזה חשיבות בארץ, יש 4 (!) דיזלים ,

שניים 1.3 - 75 ו 90 כ"ס.

ושניים 1.9 - 120 ו130 כ"ס.

אני חולה על פיאט , היו לי בעבר שני פיאטים ומאוד נהנתי מהם,

ולכן אני לא אכתוב ,מה אני חושב על היבואן בארץ , כי אני מאחל לו בכל זאת הצלחה ,על מנת שאולי בעתיד יהיה לי ממי לקנות פיאט נוספת.

פורסם
אז מה?

דווקא מבחינת המנוע מדובר ביחידה סבירה למדי לרכבים בסגמנט הזה ולגבי האבזור מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

סוזוקי סוויפט (בגירסה שעולה 105 אלף) נראית כמו עסקה טובה בהרבה מהפיאט. גם מבחינת אבזור וגם מבינת כוח למרות הגיר האוטומטי.
פורסם
אני חולה על פיאט, היו לי בעבר שני פיאטים ומאוד נהנתי מהם, ולכן אני לא אכתוב ,מה אני חושב על היבואן בארץ , כי אני מאחל לא בכל זאת הצלחה ,על מנת שאולי בעתיד יהיה לי ממי לקנות פיאט נוספת.
טעות פרוידיאנית? ;)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...