Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברכב שלי מסוג מיצובישי כריזמה משנת 98 אוטמטית אני מעונין גם לקנות את החלפים ולבצע טיימינג במוסף המרכזי.

כפיר

אתה לא תאהב את מה שאכתוב, אבל זה לא הוגן. חלק גדול מהרווח של המוסך הוא בכך שהוא קונה את החלפים מהספק במחיר מופחת ומוכר לך אותם במחיר מלא. עקרונית זה צריך להיות אותו מחיר שאתה קונה מהספק, כך שאתה לא יוצא מופסד, והמוסך מרוויח. זה חלק מהשכר על העבודה שלו.

תבדוק כמה עולים החלפים שאתה רוצה, ותבדוק כמה המוסך לוקח עליהם. אם אין הפרש מהותי, אז תוותר על התוכנית שלך כדי להיות הוגן כלפי המוסך. מהמחיר שהוא לוקח רק על העבודה הוא לא עושה מספיק רווח, וזאת הסיבה שאנחנו רואים כאן מדי פעם שרשורי זעם על כך שמוסך כזה או אחר זרק לקוח שבא עם החלפים.

אי אפשר להאשים אותי באהבה יתרה למוסך הישראלי האופייני, ואני עושה את כל העבודות על הרכבים שלי בעצמי, אבל בעניין הזה, חייבים לראות גם את הצד השני.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לפתוח את התמונות, כמו כן גם את הקישור שאיציק נתן בזמנו לספר לא ניתן לפתוח:evil: , האם יש באפשרותך לתת שוב את הקישור לספר.

תודה יואב

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

התמונות הועלו לשרת מסוים מזמן, ושרת זה לא שומר אותן לעד. הדרך הכי טובה להעלות פרוייקט היא להעלות את התמונות לפורום עצמו (לא על ידי קישורים). כך התמונות תשארנה פה תמיד, ובנוסף תהיה שליטה של המנהלים על הקבצים ולא תהיה תלות בשרת חיצוני כזה או אחר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...