Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, בעיות בסאנרוף ובמערכת הסטריאו מסוג הפיוניר, אלה הגורמים לריח של דלק מהאגזוז!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שאם תסגור את הסאנרוף בנסיעה לא תרגיש בריח. ולא תשמע את קולות המנוע!

בעיות של צעירים עשירים ומשעוממים!

פורסם

מציע שתיכנס למוסך או מכון בדיקה שבודק את תכולת גזי הפליטה (נושא פופולרי לאור התקנות החדשות מחמירות בטסט), אולי הוא יוכל לתת לך כיוון.

מנסיון שלי, מספיק שאחד הרכיבים בשרשרת ההצתה (סליל הצתה, כבל, פלאג) פגום כדי לגרום לתופעה שאתה מתאר (כי הדלק לא ניצת ויוצא החוצה), למרות שאז אתה אמור להרגיש יותר רעידות כי לא כל הצילינדרים פועלים.

1. תבדוק שיש ניצוץ בכל יציאות סלילי ההצתה ועד לפלאגים (זהירות! שמעתי שיש סלילים שעלולים להנזק אם מפעילים אותם ללא עומס = פלאג). הכי פשוט לחבר את הכבל לפלאג שנח על גוף המנוע, רק תיזהר שהוא לא יזוז ויתפש ע"י חלק נע!

2. תבדוק שהכבלים/מצתים לא מקוצרים לגוף באיזושהי צורה. כבר קרה לי שאחד הכבלים היה סדוק וקרוב לנקודת הארקה והניצוץ עבר משם ולא בפלאג (זה קרה בסיכוך של הכבל ליד הפלאג שנועד למנוע הפרעות לרדיו).

בהצלחה!

פורסם

אין לי מושג מה אתה רוצה, אבל אם אתה מדבר על משועממים אז תקרא את ההודעה האחורנה שלך ותבין מי המשועמם שנכנס לפורפילים של אנשים ומתלונן על השאלות שלהם. סה"כ רציתי קצת עזרה ממישהו שמבין אבל כניראה יש פה רק ילדים, תמשיך לעשות מה שאתה יודע הכי טוב.. כניראה זה "לאחל מזל טוב"...

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

יונדה קופה שנת 97 , מנוע 2000,אוטומטית, עם סאנרוף ומערכת סטריאו מסוג פיוניר.

דוד אל תהרוס לי את התיאורייה.

בברכה

צביקה

פורסם

אז צביקה שתדע התאוריה שלך נפלה ברגע זה.

את היונדאי קניתי בכספי הפרטי ללא עזרה מההורים וגם את המערכת.

אני גם לא משועמם אני בעצם די עסוק אבל אתה מבדר אותי עם השטויות שלך ככה שלזה יש לי זמן :)

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם
מציע שתיכנס למוסך או מכון בדיקה שבודק את תכולת גזי הפליטה (נושא פופולרי לאור התקנות החדשות מחמירות בטסט), אולי הוא יוכל לתת לך כיוון.

מנסיון שלי, מספיק שאחד הרכיבים בשרשרת ההצתה (סליל הצתה, כבל, פלאג) פגום כדי לגרום לתופעה שאתה מתאר (כי הדלק לא ניצת ויוצא החוצה), למרות שאז אתה אמור להרגיש יותר רעידות כי לא כל הצילינדרים פועלים.

1. תבדוק שיש ניצוץ בכל יציאות סלילי ההצתה ועד לפלאגים (זהירות! שמעתי שיש סלילים שעלולים להנזק אם מפעילים אותם ללא עומס = פלאג). הכי פשוט לחבר את הכבל לפלאג שנח על גוף המנוע, רק תיזהר שהוא לא יזוז ויתפש ע"י חלק נע!

2. תבדוק שהכבלים/מצתים לא מקוצרים לגוף באיזושהי צורה. כבר קרה לי שאחד הכבלים היה סדוק וקרוב לנקודת הארקה והניצוץ עבר משם ולא בפלאג (זה קרה בסיכוך של הכבל ליד הפלאג שנועד למנוע הפרעות לרדיו).

בהצלחה!

מה זה קשור לריח של דלק מהאגזוז?

חוץ מזה איזה ריח אתה רוצה שייצא לך מהאגזוז?

פורסם

ל-GL-10: צילינדר שלא מקבל הצתה מעביר את התערובת (הלא שרופה) לצנרת הפליטה ולאגזוז. שם ניתן להריח את אדי הדלק. מה לא ברור?...

פורסם
אז צביקה שתדע התאוריה שלך נפלה ברגע זה.

את היונדאי קניתי בכספי הפרטי ללא עזרה מההורים וגם את המערכת.

אני גם לא משועמם אני בעצם די עסוק ,(עסוק במה, אם מותר לשאול?)אבל אתה מבדר אותי עם השטויות שלך ככה שלזה יש לי זמן :)

הנה שני תיאוריות נפלו במכה אחת" אם קנית את רכבך , בכספך הפרטי וללא עזרת ההורים, ומעבודה שהשקעת , אז אני קבל עם ועדה, וחברי פורום טכני , מחמיא ומצדיע לך!

איך זה?

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...