Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על TOYOTA COROLLA 2004 והצמיגים שלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, יש לי שאלה חשובה, בימים הקרובים אבי מתכוון להחליף את הצמיגים של האוטו, הוא מצא צמיגים(לא זכור לי של איזה חברה ) במחיר 350 ש"ח לצמיג, אני אציתי לשאול אם יש לכם אולי לתת לי המלצות לחברות טובות של צמיגים ולמחיר הסביר שאמור לעלות כל צמיג, כמו כן חשוב לדעת שהצמיגים ממש מתחממים בנסיעה שלי כי אני מרבה לנסוע מהר ועושה שטויות פה ושם, לכן חשוב שהם יהיו ממש איכותיים ויחזיקו זמן רב.

הודה מראש על ההמלצות!

פורסם

תקשיב, בקשר למידה שלהם כרגע אין לי איך לבדוק, כי האוטו לא בבית, אבל אני משאר שזה הסטנדרטי שבא עם האוטו כי מעולם לא הוחלפו לו עדיין צמיגים, בקשר לשני הסעיפים הבאים לפי המאמר שאמרתי לי

* להגיד את הדגם ולא רק את היצרן, אין לי אפילו את היצרן בשביל להגיד לך, אני לא יודע לא דגמים ולא יצרנים ולכן זקוק להמלצות ולמחירים,

* אני מחפש יחס טוב שלביצועים עלות- כלומר לא יקר מדי אבל מצד שני שתיהיה אחיזה טובה מאוד בכביש וכמובן תאוצה ובלימה כמה שיותר טובות, נסיעה שקטה. הדגש הוא על אחיזה במקרה שלי.(כמו שציינתי עושה הרבה שטויות)

פורסם

אני מצטער על המשך השאלות הטיפשיות אבל אני קצת מסתבך, מצעתי אתר עם מחירון של הרבה חברות צמיגים, בכל חברה יש הרבה הרבה דגמים, אז קודם כל:

איך לדעת איזה מידה אני צריך לאוטו? ניסיתי פעם להסתכל על הצמיג עצמו, יש שם מלא רישומים ומלא מספרים, לא ממש ברור מה אני צריך לבדוק, יש מצב שיהיה רשום המידע המדוייק גם באתר של היצרן של האוטו? אממ מה עוד? יש מצב שתסבירו לי איך לבדוק את זה על הצמיג עצמו?

אגב כרגע מצאתי שבדגם 2007 רשום באתר היצרן גודל צמיגים של : 195/60R15

וחוץ מזה, אמרתי שמצאתי מחירון, אבל יש שם את השמות של הדגמים ואני לא יודע לקרוא אותם, למשל קחו כמה דוגמאות אולי תצליחו להסביר לי איך מבינים מה אני קורא:

לאחר שמצאתי את המידע המשוארת(2007) של הצמיגים לקחתי כמה שורות שלשני חברות צמיגים:

חברת דנלופ:

195/60HR 14 SPLM702 86H

195/60HR 14 SP 490 86H

195/60HR 15 SPLM702 88H

195/60HR 15 SP200 88H

195/60HR 15 SP300 88H

ויש גם חוץ מ HR -

R VR

וחוץ מ SP יש

LT

ובכלל איך קוראים את כל זה? איך יודעים מה צריך? מה כל צירוף אותיות אומר??

בתודה ענקית מראש!!!

פורסם

תשמע, תעשה משהו פשוט, תרשום על נייר את הפירמות הבאות, שנחשבות לטובות :

דאנלופ

פירלי

מישלין

בריג'סטון

יוקהומה

קלבר

קונטיננטל

גודיר

תעשה סיבוב עם הרכב בין כמה פנצ'ריות, ותגיד שאתה רוצה אחת מהפירמות

האלו. סביר להניח שינסו להשחיל לך, כל מיני צמיגים סיניים , וינסו לפתות אותך

במחיר נמוך.

יש להם גם קטע, שהם אומרים לך שם של יצרן עלום שם, אבל אומרים לך

שזאת חברת בת של מישלין או משהו כזה. תזהר גם מהקטע הזה.

אתה צריך להתעקש על הפירמות הנ"ל, רק תבדוק תאריך יצור, שהמחיר סביר

וזהו.

• תוכן חדש...