Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מוצא לנכון להקפיץ את השרשור הזה מן האוב רק כדי לעדכן שבמהלך הסופ"ש האחרון חבר מצוייד ב-V1 החליט לבדוק את המצלמות הללו ועבר ליד שתיהן. המכשיר שתק כמו דג אילם.

די מפתיע, בהתחשב בעובדה שידוע לי על כמה וכמה מקרים של אנשים שנתפסו שם.

נראה שאפשר להוריד כוננות בגזרה הזאת, אבל קחו בחשבון שזה לגמרי על אחריותכם.

אלעד הרגת אותי עם ההקפצה הזאת עכשיו, אתמול עברתי שמה בדרך ללימודים באיחור מטורף!

חשבתי ששמו שם מצלמה חדשה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה ידוע שהמצלמה הזאת פועל לסרוגין כאשר לרוב היא סתם בובה.

ואם כבר אזהרות, מי שנוסע בכביש הזה מכיוון צומת פולג כל הדרך עד מלון כרמל צריך להזהר ממערב משטרתי שנמצא כמעט באופן קבוע בתחנת האוטובוס מול מגרש הכדורגל (ליד תחנת הדלק).

מערב נוסף, שמוקם בדרך כלל בימי שישי, ניתן למצוא בתחנת האוטובוס שנמצאת על מחלף נתניה (כביש 2) לכיוון דרום. רלוונטי לא רק לנתנייתים.

כמובן לא נשכח את התחנה הקבועה של מתנ"ע מתחת לגשר השני (מחלף ספיר) לבאים מכיוון דרום בכביש 2. בדרך כלל בשעות הלילה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

המארב שלהם בירידה לכביש החוף בימי שישי זו רק ביקורת, הם עוצרים אותי שם באופן קבוע וכבר הגעתי למצב שהוא שואל אותי מה הטלפון שלי ואני אומר לו שכבר יש לי חברה, זה סתם שטות לפי דעתי והם פשוט ממלאים את הדו"ח בדוקאי שלהם ועפים הבייתה.

מתחת לגשר ספיר לבאים מדרום הם לא היו המון זמן וזה באמת מוזר, גם לא בתחנת דלק של פז או בסוף כביש בן גוריון ליד מלון כרמל.

באמת נשמע לי מוזר שהם לא מופיעים כבר, אני לא אתפלא אם תכף נשמע על גרעון בתקציב במשטרתי ויומיים אחרי זה נראה ניידת בכל מקום עם ממל"ז או מולטנובה.

אם להזהר מהם עסקינן, לכל הנהגים שנוסעים בין השעות 6:00 ל7:00 בבוקר לכיוון צומת בני דרור, דרך הגשר החדש של בית יהושוע - הם עומדים לפני הגשר מידי פעם בתחנת האוטובוס, ומידי פעם לקראת הסוף שלו בתחנת אוטובוס בדיוק ממול לבית יהושוע.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...