Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור שיש תמרור שמורה שהמהירות נסיעה היא 60 קמ"ש.

התמרור מוצב אחרי הרמזור בבית גולדמינץ.

למה אתה אומר "ברור" בזמן שאני אתמול עברתי שם במיוחד בשביל ליאור ובדקתי את המקום ולא מצאתי תמרור אחרי צומת גבעת האירוסים ואחרי צומת הכניסה לקריית נורדאו (הפניה לרחוב זלמן שניאור)?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלעד אתה מדבר על כיוון צפון או דרום?

אם מדובר בכיוון דרום (מחלף פולג) אז אחרי הצומת של שמחה ארליך למיטב זכרוני ישנו תמרור 60 קמ"ש.

בכל מקרה אם אין תמרור אז המהירות המותרת היא לדעתי 50 קמ"ש כיון שמדובר בשטח עירוני.

הקייס היחיד שיש לך הוא אמינות השוטר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אלעד, התמרור היה שם ואני זוכר זאת היטב, הפעם האחרונה שעברתי שם היה לפני כחמישה ימים !

אולי מישהו הספיק להוריד את התמרור כבר.

פורסם

איזה שוטר?

זה שיושב בתוך המצלמה ומפתח את התמונות?

פורסם

את האמת אני לא מבין למה שמו את המצלמה בהתחלה של שד' בן גוריון... הרי ברור ואף בדוק שמצומת האירוסים עד למלון כרמל הישורת הזאת הפכה למסלול מרוצים בלילה, אז מה השיקול של המשטרה הטיפשה הזאת?

בכל מיקרה, אם שמים מצלמות, שיהיה רף שיתפוס אנשים שמתפרעים (130+ קמ"ש), ולא אנשים שנוסעים 80-90 קמ"ש.

ובקשר לתמרור, אני די סגור על זה שאין תמרור מכיוון האירוסים לפולג.

פורסם

בכל מיקרה, אם שמים מצלמות, שיהיה רף שיתפוס אנשים שמתפרעים (130+ קמ"ש), ולא אנשים שנוסעים 80-90 קמ"ש.

.

למה שיהיה רף הגיוני כשאפשר לשים רף שמכניס יותר כסף?

הכביש הזה הוא בכלל כמה רמות מעל קטעים רבים בכביש ,4 שבו המהירות המותרת 90, מבחינת איכות הכביש ושדה ראייה. למי שלא מכיר, הכביש הינו כביש ארוך מאד בעל שני נתיבים, עם שטח הפרדה רחב (ברוחב של כנתיב וחצי לפחות) בחלק שבו נמצאת המצלמה, ובהמשכו בעל שטח הפרדה מוגבה ברוחב של כחצי נתיב, כשההגבהה היא מבטון, ובגובה של "קיר" ההפרדה מבטון בכבישים בין עירוניים רבים.

מי יתן וכל הכבישים ה"מהירים" בארצינו יהיו כמו הכביש הזה.

ובקשר לתגובה מעליי, לגבי סופרי הפלאשים, חשבתי שאני לבד בעיסוק המוזר. :)

הלכנו כמה חבר'ה לשבת שם. חנינו בשכונה ליד, באיזו חניה בין הבניינים שצמודים למצלמות, ויצאנו לכביש לספור פלאשים. בימים הראשונים למצלמה, ספרנו בחצי שעה שהיינו שם 8 פלאשים. המוזר זה שהמצלמה לכיוון מלון כרמל, כלומר אחרי הרמזור, נראת כאילו חיישן המהירות שלה פגום. נהגים שהמהירות שלהם בוודאות עוברת את ה90-100, לא מקבלים פלאש. ראינו במצלמה הזאת רק רוכב אופנוע שטס על כ130 שקיבל פלאש, ואיזשהו ערס בהונדה סיוויק פצועה שעשתה הרבה רעש (ואני לא מדבר על המוזיקה המזרחית שהוא שמע בפול ווליום) שאיכשהו הגיעה למהירויות שלא כדאי להיתפס בהן גם בכביש בין עירוני.

מהצד השני היה הרבה יותר שמח, לראות אנשים שלא חסר להם כסף לבזבז על דוחות, עושים ביניהם "רייסים" במכוניות שעולות כמו דירה ממוצעת במרכז נתניה, במהירויות שסקאלה ממוצעת מכירה רק בתאוריה. החלק המצחיק זה שהם בטח לא יודעים מי קיבל את הפלאש, עד שלא יגיע הדוח. :)

(אני בנאדם רע. דמיינו לעצמכם מישהו שצוחק ונהנה מהעובדה שאתם מקבלים דו"ח)

פורסם

בסופו של דבר המצלמות האלו יהיו מקום עליה לרגל.

אם העיריה תשים לידם עוד ספסל היא תאלץ ליפתוח שם חניון,

אולי תישקל האפשרות להקים פיצוציה בקרבת מקום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם מדובר בכיוון דרום (מחלף פולג) אז אחרי הצומת של שמחה ארליך למיטב זכרוני ישנו תמרור 60 קמ"ש.

בכל מקרה אם אין תמרור אז המהירות המותרת היא לדעתי 50 קמ"ש כיון שמדובר בשטח עירוני.

אחרי ארליך אכן יש תמרור, אבל מארליך ועד למצלמה יש עוד שני צמתים, אחד מרומזר ואחד לא (צומת T)

אחרי הצמתים האלו אין תמרור (נבדק הבוקר)

פורסם
בסופו של דבר המצלמות האלו יהיו מקום עליה לרגל.

אם העיריה תשים לידם עוד ספסל היא תאלץ ליפתוח שם חניון,

אולי תישקל האפשרות להקים פיצוציה בקרבת מקום

זאת אטרקצייה לתושבי נתניה.

Veni Vidi Vici

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מוצא לנכון להקפיץ את השרשור הזה מן האוב רק כדי לעדכן שבמהלך הסופ"ש האחרון חבר מצוייד ב-V1 החליט לבדוק את המצלמות הללו ועבר ליד שתיהן. המכשיר שתק כמו דג אילם.

די מפתיע, בהתחשב בעובדה שידוע לי על כמה וכמה מקרים של אנשים שנתפסו שם.

נראה שאפשר להוריד כוננות בגזרה הזאת, אבל קחו בחשבון שזה לגמרי על אחריותכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כל המצלמות שיש על כביש 4 בין נתניה לבני דרור אמיתיות ?

יש שתיים שעובדות בקטע שציינת.

הראשונה ממוקמת לפני צומת דרור לכיוון דרום.

והשניה נמצאת בית צומת בית ליד לצומת רופין לכיוון צפון.( בירידה )

כל שאר המצלמות הן דחלילים או לא מאויישות.

פורסם

אלעד,המצלמה שאתה מדבר עליה, היא לפעמים עובדת לפעמים לא,_לרוב נסעו 90-120 והיה אחד שגם 150 ולא קרה שום פלאש,_וכמה שבועות אחרי זה אנחנו נוסעים 80 מישהו עוקף אותנו, הוא היה לפחות על 140+ וקיבל פלאש.

לפי מצבי רוח היא עובדת. אבל מתי שמתקרבים למצלמה ההיא עדיף להאט,_גם ככה יש רמזור אחר כך.

ועוד דבר,_ידוע שהבאים מצפון לדרום בכביש בן גוריון_(אחרי בית יד לבנים,ממול שלולית החורף) יש ניידת עם לייזר,_בדרך כלל בבקרים או בימי שישי.

גם כדאי לשים עין על זה.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם
את האמת אני לא מבין למה שמו את המצלמה בהתחלה של שד' בן גוריון... הרי ברור ואף בדוק שמצומת האירוסים עד למלון כרמל הישורת הזאת הפכה למסלול מרוצים בלילה, אז מה השיקול של המשטרה הטיפשה הזאת?

ובקשר לתמרור, אני די סגור על זה שאין תמרור מכיוון האירוסים לפולג.

בנתיים עד שהמשטרה הטפשה תחכים שמור על עצמך ועל סביבתך.

רק המלצה.

• תוכן חדש...