Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם הולכים לומר שאני משועמם, למרות שאני לא. פשוט הייתי חייב לשים קץ לתעלומה.

בתחילת הערב כשדיברתי עם חבר טוב, היה ברור שנפגש, אבל לא היה מושג איפה. בסוף החלטנו להביא קצת בירות, קצת בייגלעך, ולתפוס פינה קרוב קרוב למצלמות כדי לבדוק כמה אנשים מקבלים תמונה.

אז ישבנו. וישבנו. ועוד קצת ישבנו.

עברה מרצדס CLS בנהמת מנועים מטורפת.

עברה גולף GTI במהירות לא בדיוק חוקית (שנינו הערכנו אותה בלפחות 100).

עבר דוסמוביל בדמות סובארו DL סטיישן במהירות שברור מעבר לכל ספק שהיא עברה ממזמן את 60 הקמ"ש.

הבירה זרמה כמים, סיפורים רצו מכאן ועד הודעה חדשה, נהגים ממהרים עברו בלי סוף... ורק המצלמות בכלל לא צילמו!

בשלב מסוים רצינו לעשות בדיקה כדי לראות באיזו מהירות הן כן מצלמות, אבל אחרי שה-CLS עברה, כבר לא היה ספק שהלילה אף נהג לא הולך לאבד את רשיונו.

וכך חזרו להם השקט והשלוה לרחובות העיר המנומנמת נתניה.

נ.ב.: לקח לנו יותר משעה וחצי עד שהתייאשנו.

עוד נ.ב.: החבר השני הוא לא אופיר המניאק שהעדיף בילויים גשמיים על-פני הבילוי הספיריטואלי שלנו :twisted:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוקיי עכשיו שאני יודע שיש מצלמות,נשאר למצוא את נתניה על המפה.... זה בארץ?

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
חבורה של הומואים

בוקר טוב, 309 דביל. הוא כבר כתב על זה בעצמו:

בתחילת הערב כשדיברתי עם חבר טוב, היה ברור שנפגש, אבל לא היה מושג איפה. בסוף החלטנו להביא קצת בירות, קצת פייגלעך, ולתפוס פינה קרוב קרוב למצלמות כדי לבדוק כמה אנשים מקבלים תמונה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לעומתה המצלמה לכיוון צפון (אל תוך נתניה) כנראה אינה פעילה, עברתי שם ביום שישי במהירות של כ90- (מטר לשעה, כמובן)

ואחרי עברו עוד כמה וכמה טייסים (100+).

שום פלאשים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
המצלמה לכיוון כביש 2 (כלומר למזרח) פעילה. אימי קיבלה הזמנה למשפט על צילום שנעשה ב-4.10.:|

עוד כאב ראש בשבילי.

ליאור

המצלמה לכיוון מזרח אכן פועלת.

חבר שלי עבר שם במהירות 10 קמ"ש מעל למותר וקיבל קנס 750 ש"ח.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

מבקש את דעתכם:

חבר פורום (שפתח את השרשור - אלעד) ציין בפניי שלכיוון מזרח (בכיוון הזה הרכב הצטלם) אין שום תמרור מהירות שמוצב.

בהזמנה למשפט כתוב שהמהירות המותרת היא 60 קמ"ש. האם יש סיכוי שבגלל שאין שם תמרור שמורה מהירות 60 קמ"ש, ניתן לבטל את המשפט ?

ליאור.

Veni Vidi Vici

פורסם

לעניות דעתי - לא.

המקום מוגדר כשטח עירוני, מה שהופך מהירות של 60 קמ"ש לפריבילגיה. אם התמרור איננו (כמו במקרה דנן), הרי שהמהירות המותרת היא 50 קמ"ש בלבד ואתה יוצא כששכרך בהפסדך.

אם כתוב בדו'ח שהמהירות המותרת 60, או שהמשטרה טעתה וסברה מסיבה כלשהי שזוהי המהירות המותרת בקטע ההוא או שמישהו הוריד את התמרור באופן עצמאי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
המצלמה לכיוון מזרח אכן פועלת.

חבר שלי עבר שם במהירות 10 קמ"ש מעל למותר וקיבל קנס 750 ש"ח.

לא מקבלים קנס 750 ש"ח על 10 קמ"ש מעל המותר , גם אם זה בתוך העיר. בדוק את עצמך.

פורסם

ברור שיש תמרור שמורה שהמהירות נסיעה היא 60 קמ"ש.

התמרור מוצב אחרי הרמזור בבית גולדמינץ.

לפי החוק, התמרור תקף עד לביטולו או עד לצומת הקרובה, ויש צומת לפני המצלמות ולפי מיטב זיכרוני יש תמרור המזכיר את 60 הקמ"ש שוב פעם אחרי הצומת השניה (כלומר לפני המצלמה בכמה עשרות מטרים).

פורסם
ברור שיש תמרור שמורה שהמהירות נסיעה היא 60 קמ"ש.

התמרור מוצב אחרי הרמזור בבית גולדמינץ.

לפי החוק, התמרור תקף עד לביטולו או עד לצומת הקרובה, ויש צומת לפני המצלמות ולפי מיטב זיכרוני יש תמרור המזכיר את 60 הקמ"ש שוב פעם אחרי הצומת השניה (כלומר לפני המצלמה בכמה עשרות מטרים).

לגבי התמרור הראשון אני מסכים - הוא זכור לי היטב אך הוא לא רלוונטי, לגבי השני אני לא בטוח, אבל אם הוא אינו קיים, אז לדעתי המהירות המותרת היא 50 קמ"ש כיוון שלא יצאת משטח עירוני!

נ.ב.

אני מודע לעובדה שכולם נוסעים 90 בכביש הזה.

נ.ב.

אני בחרדות עכשיו, הסיבה היחידה שעוד לא נתפסתי על מהירות שם היא בגלל הרמזור שיש לפני המצלמה. (אני בא מרחוב שמחה ארליך) תמיד יוצא שאני מגיע לרמזור כשהוא אדום.

או במילה אחת!

PHEW!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...