Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי מחבר שגר שם ששני מטורפים עם גיטרות הגיעו אתמול בלילה לחוף הים חיברו מגבר עצום וניגנו על חוף הים בשיא הווליום כל הלילה.. 8)

אבא שלו הלך להעיר להם -לא עזר

מישהו במקרה שמע משהו על זה? :D

בכל מקרה נכון רעיון גאוני? :mm_wink:

פורסם
מה רעיון גאוני ??

:? לא נתנו לך לישון כל הלילה

אבל תחשוב !! טוב אתה בטח לא מנגן, אבל אם היית מנגן תחשוב איזו חוויה זו להביא 2 גיטרות לחבר אותם לאיזה מגבר ענק לחבר לגנרטור ולנגן על החוף באמצע הלילה ..!

:mrgreen:

פורסם
מה רעיון גאוני ??

:? לא נתנו לך לישון כל הלילה

אבל תחשוב !! טוב אתה בטח לא מנגן, אבל אם היית מנגן תחשוב איזו חוויה זו להביא 2 גיטרות לחבר אותם לאיזה מגבר ענק לחבר לגנרטור ולנגן על החוף באמצע הלילה ..!

:mrgreen:

איזה מלכים!!!!!! רעיון באמת גאוני!

הייתי בא עם תופים ומצטרף לאטרף!.............................(הלוואי שהיו לי תופים)

מישהו מכיר אותם? איך אפשר ליצור איתם קשר?

:puzzled:
פורסם

לדעתי זה רעיון מדהים ממה שהבנתי הם הלכו לחוף מבודד וניגנו בלוז - קלפטון, סטיבי ריי וכו. לא רוק כבד או מטאל - והם הנעימו את זמנם של זוגות חרמנים רבים שהיו ליד הצוק באותו הזמן...

דבר נוסף... המשטרה כן באה ואמרה להם שהם מנגנים ממש יפה - וכשמישהו אמר שהם העירו אותו - הם התקפלו ועברו לחוף אחר - אז אם יש לכם מושג במוסיקה בבלוז ואתם אוהבים את סטיבי ריי אתם תעריכו את זה!

http://www.musictalk.co.il - פורום מוזיקה
פורסם

שמתי לב שמחקו את ההודעות האחרונות ובחוכמה ...

בקשר לשני האנשים האלה אני חושב שהם משועממים וזה רעיון דבילי שמפריע לאנשים לישון לא כולם כלומניקים שלא עובדים ומפריעים לאנשים לישון בלילה ...

יש להם מזל שהם עשו את זה מול אזור של אנשים עשירים ומתורבתים שלא עשו להם כלום (וחבל) .

נ.ב

אני ניגנתי שלוש שנים על פנדר סטרטוקאסטר אמריקאית (מזמן) וזה סתם דבר מעפן גם לנגן וגם לעשות את זה על החוף באמצע הלילה . ואם פורסם שהם העירו את כל שפיים אז אני בטוח שהמשטרה לא באה ואמרה להם שהם מנגנים יפה ושימשיכו ובטח לא בן אדם אחד התלוננן אם כולכם כבר ידעתם על זה (וlonny את בעצמך רשמת שהם התקפלו ועברו לחוף אחר ושהתלוננו ואם גם באה משטרה וגם התלוננו אז החוף לא מבודד)

XJR

פורסם
שמתי לב שמחקו את ההודעות האחרונות ובחוכמה ...

בקשר לשני האנשים האלה אני חושב שהם משועממים וזה רעיון דבילי שמפריע לאנשים לישון לא כולם כלומניקים שלא עובדים ומפריעים לאנשים לישון בלילה ...

יש להם מזל שהם עשו את זה מול אזור של אנשים עשירים ומתורבתים שלא עשו להם כלום (וחבל) .

נ.ב

אני ניגנתי שלוש שנים על פנדר סטרטוקאסטר אמריקאית (מזמן) וזה סתם דבר מעפן גם לנגן וגם לעשות את זה על החוף באמצע הלילה . ואם פורסם שהם העירו את כל שפיים אז אני בטוח שהמשטרה לא באה ואמרה להם שהם מנגנים יפה ושימשיכו ובטח לא בן אדם אחד התלוננן אם כולכם כבר ידעתם על זה (וlonny את בעצמך רשמת שהם התקפלו ועברו לחוף אחר ושהתלוננו ואם גם באה משטרה וגם התלוננו אז החוף לא מבודד)

עזוב אותי מהסיפור עברנו.. אני רוצה להבין משהו מה זאת אומרת לנגן על סטארט אמריקאית זה מעפן?

אולי לא הלך לך טוב זה משהו אחר.. ! :)

אתה רוצה להגיד לי שנגינה זה דבר מעפן?

פורסם

הם לא העירו את כל שפיים זה בולשיט - רק אדם אחד קם.

המשטרה באה כי הם היו בסיור שמעו מוסיקה ואמרו שהם מנגנים יפה.

לגבי סטראט - זה שלא הלך אני מצטער אבל תאמין לי זה לא בגלל הגיטרה.

פורסם

בואנה הבנת הנקרא כמה פעמים אפשר להגיד לכם את זה ?!?!

לא אמרתי שלא הלך לי דווקא הלך לי מאוד , היית לי (עדיין יש) פנדר אדומה משהו טוב צליל מצוין חדשה (אולי בא לכם לקנות ? :ם) וניגנתי ג'ימי הנדריקס אחרי שנה כבר והופעתי עם השירים שלו אבל שאני מסתכל אחורה זה סתם דבר מעפן שלא עוזר בחיים ...

בכל מקרה לוני תסתכל מה אתה כותב אתה נוגד את עצמך , בהתחלה זה היה בחוף מבודד בלי אנשים אחר כך המשטרה עוברת ואנשים קמים והם נאלצים להתקפל לא נשמע לי מבודד מי יודע מה החוף . בכל מקרה אין להם חיים לפריקים האלה ...

XJR

פורסם

אתה לא מבין דבר ראשן אם ניגנת שנה זה אומר שלא תאמת אפילו על קצה המזלג את עניין הגיטרה.. וכל מוסיקאי יסכים איתי - שנה צריך ללמוד על קלאסית לחרוש טוב טוב על תאוריה ואז להתחיל לעבור לחשמלית... אחרי 5 נשים אני עדיין לא מצליח לעשות כמה דברים של הנדיקס וזה לא שאני לא משתדל...

ולגבי החוף המבודד - הוא היה ליד כביש ראשי והכביש הראשי היה ליד איזה מקום מיושב... בארץ הקטנה שלנו קשה למצוא מקומות באמת מבודדים... אולי בנגב...

עכשיו לגבי פריקים או לא - מה העניין פה אנשים רוצים את החוויה לנגן ולעשות את כל הדברים המדהימים האלה למה מיד לקרוא להם פריקים?

פורסם

זאת פעם אחרונה שאני אעיר לך על הבנת הנקרא . תקרא טוב את הקטע תבין את המשפטים ואז תגיב :evil: !

נגנתי שלוש שנים ואמרתי שכבר אחרי שנה נגנתי הנדריקס ונופעתי עם שירים שלו ...

אני לא רואה כל כך מה מדהים בלנגן פול ווליום באמצע הלילה כמו משועממים ולהעיר את כל שפיים (זה מעשה שפריקים עושים- בני אדם נורמלים לא...)

XJR

• תוכן חדש...