Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אז הצלחתי לקבל את אישורו של אבא לקניית רכב.

אני בדילמה קשה בין 2 הרכבים הנ"ל.

על הוולקן נהגתי ומאוד נהניתי,רק יש בעיה עם המחץ שלה בטורים נמוכים-ברגע שעוברים את ה 4000 סל"ד הכל מסתדר.

ההתנהגות מהנה,הרכב נוח ובאמת אהבתי.

אני מעוניין בדגם 92 מנוע 1900 -200 אלף ק"מ על השעון.

מול Astra gsi 2.0 שנת 94,איזה מהרכבים מפנק יותר? איזה מהרכבים נחשב ליותר טוב בקו ישר? האם באמת "סיטרואן -את ההבדל תרגיש בסיבוב" יהיה בהבדל משמעותי על האופל?

איזה מהם מתאים יותר לנהג צעיר לקראת גיל 18?

על מי מהם תוספת מחירון יותר הגיונית?

*מחיר הוולקן 15 אלף שקל.

*מחיר GSI 23 אלף שקל בקירוב.

אשמח לשמוע דעותיכם.

תודה.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

מבחינת כוח, ה-GSI לא רואה ממטר את הוולקן.

מבחינת התנהגות, פה הוולקן מצטיינת מהאופל.

2 רכבים שונים עם ייעוד שונה.

אם סיבובים הם לא מראש מעינייך, אני הייתי לוקח את ה-GSI.

חזקה יותר, איכותית יותר (חלקים מחיר שחיטה. קלאץ' מקורי 3K), וחדשה יותר.

אביחי

פורסם
מבחינת כוח, ה-GSI לא רואה ממטר את הוולקן.

מבחינת התנהגות, פה הוולקן מצטיינת מהאופל.

2 רכבים שונים עם ייעוד שונה.

אם סיבובים הם לא מראש מעינייך, אני הייתי לוקח את ה-GSI.

חזקה יותר, איכותית יותר (חלקים מחיר שחיטה. קלאץ' מקורי 3K), וחדשה יותר.

אביחי

אביחי,

ברגע שהוולקן מגיעה ל4000 סל"ד ומעלה האם אז היא מתקרבת ל GSI ?

ישנה GSI למכירה פה בקארס פורום שהתעניינתי בה,אבל המחיר שלה הוא 8 אלף שקל יותר מהוולקן,והיא לא יותר מאובזרת.

מה אתם חושבים?

פורסם

רוני, אם אתה מסכים, אני אוכל לסרוק את הכתבה שלך (כלומר, רק את החלקים הרלוונטים) בגיליון 234 "הנאה מיד 2" כדי שנוכל לעזור קצת לבחור.

פורסם

הוולקן רכב מאוד מפנק, מאוד נוח וכיפי

אין לי מושג איך ההתנהגות/אחיזה של הGSI אבל בקו ישר היא יותר חזקה

אבל האחזקה שלה לא זולה בכלל! הייתי במוסך שאני מטפל באוטו שלי לפני כחודש, היתה שם GSI של מישהו

המכונאי שלי סיפר לי על המחיר עבור העבודה שהוא עשה בדיוק, נשמע מחיר גבוה מאוד, והבחור הסכים בלי למצמץ, כי זה עוד יחסית היה זול למקומות אחרים, הנגישות שם נוראית

פורסם
הוולקן רכב מאוד מפנק, מאוד נוח וכיפי

אין לי מושג איך ההתנהגות/אחיזה של הGSI אבל בקו ישר היא יותר חזקה

אבל האחזקה שלה לא זולה בכלל! הייתי במוסך שאני מטפל באוטו שלי לפני כחודש, היתה שם GSI של מישהו

המכונאי שלי סיפר לי על המחיר עבור העבודה שהוא עשה בדיוק, נשמע מחיר גבוה מאוד, והבחור הסכים בלי למצמץ, כי זה עוד יחסית היה זול למקומות אחרים, הנגישות שם נוראית

אופיר,תודה.

אני לא נעול רק על הרכבים הללו,יש לכם אולי המלצה לעוד רכבים? במחיר של בערך 15 אלף לרכב בלבד.

עלויות דלק לא משנה לי כל כך,עלויות האחזקה וטיפולים משנה לי יותר.

פורסם
תשמור חלק מכספי הרכישה לקורס נהיגה מתקדמת.
אין לי צורך בזה,תודה.

פורסם

אחד הדברים המסוכנים בנהיגה במכונית ספורטיבית הוא לחשוב שאתה יודע הכל.

קורס כזה מומלץ ביותר.

איזה מהם מתאים יותר לנהג צעיר לקראת גיל 18?

"אפילו" לנהג חדש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מסוכן בכל גיל, תלוי בגבולות ובשיקולים של הנהג!

כאשר לי למשל יש גבולות דיי דקים עם הספרינט שלי ואני לא מותח אותם, יש מישהו שנה מעליים שהגבולות שלו עם הרכב שלו הרבה יותר רחוקים ממני, הוא גם נוהג הרבה יותר טוב ממני אבל זה בגלל מתיחת הגבולות בכל רגע אפשרי.

הסיכון בא מהנהג!

בכל מקרה לגבי הרכבים, הוולקן גם הרבה יותר נפוצה, המחירים הם לא שחיטה, מצבן של שתיהן יהיה אותו דבר בעקרון, וכאשר הוולקן יחסית קלה וכובשת סיבובים האסטרה דיי מגושמת וגם יותר כבדה ככה שלגבי התאוצות אי אפשר לדעת כד כמה היא טובה יותר.

עוד משהו, קל יותר לשפר את התאוצות של הZX מאשר את ההתנהגות של האסטרה כי זה פשוט בא מהמקור!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אחד הדברים המסוכנים בנהיגה במכונית ספורטיבית הוא לחשוב שאתה יודע הכל.

קורס כזה מומלץ ביותר.

"אפילו" לנהג חדש.

רז,אני מאוד מעריך את העצות שלכם ואת הדאגה שלכם בשיא הרצינות.

אבל בתור נהג חדש,נתקלתי בכל כך הרבה דברים שלא מלמדים בקורס הזה שפשוט אין טעם עבורי.

לפחות לא לשלב הראשון של הקורס,נהיגה מתקדמת בסיס.

יצא לי להסתובב על המקום עם רכב על כביש שומני,יצא לי לעוף לעבר גדר,יצא לי לי להרגיש הרבה דברים.

יצא לי גם לעשות הרבה דברים,חבל שזה היה עם האוטו של אבא אבל מה לעשות.

בינתיים לאט לאט למדתי כמה דברים,למדתי לשלוט ברכב יותר טוב,למדתי להשתמש במצערת בצורה יותר יעילה.

אתם חושבים שבאמת זה עד כדי כך יעיל קורס נהיגה מתקדמת?

אני רואה נהגים שכבר 20 שנה על הכביש לצורך העניין אבא שלי,והוא מסוגל לעשות הכל והוא לא עבר שום קורס.

או שמה שאתם אומרים זה שהקורס הוא בעצם יקדים טיפה את הנסיון?

פורסם

אז כן יש לך צורך בזה. וגם לאבא שלך שמסוגל להכל.

כמה פעמים יצא לך להבין את התנהגות הרכב בבלימת חרום בכביש רטוב בסיבוב ? או בירידה לשוליים ?

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
אז כן יש לך צורך בזה. וגם לאבא שלך שמסוגל להכל.

כמה פעמים יצא לך להבין את התנהגות הרכב בבלימת חרום בכביש רטוב בסיבוב ? או בירידה לשוליים ?

מספר פעמים טובות, יצא לי להכיר את הרכב הזה מכל מצב אפשרי,החל מהחלקה על חול בחוף הים,ועד להחלקה בסיבוב עם התחת.

זה קרה בהתחלה ממש ,הכל היום אחרי חודשיים אני מרגיש שאני יכול להסתדר במצבים הללו יותר טוב.

זה סה"כ קאוואליר אוטומאטית בשלב הזה,וממה שהרגשתי בסיטרואן הרבה יותר קל לשלוט.

אל תתחילו להתנגח בי עכשיו,אני מנהל אתכם דיון -אני ממש לא מתנשא.

פורסם

אחרי חודשיים נהיגה בקווליאר הנסיון שלך בנהיגה ספורטיבית ובהבנת התנהגות של רכב שואף לאפס, גם בגלל הנסיון הקצר (שמשום מה נראה לך נסיון רב) וגם בגלל הרכב שבו רכשת את הנסיון.

אין לי ענין להתנגח איתך, ואם אתה חושב שהנסיון הזה מספיק אין טעם להמשך הדיון ביננו.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...