Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרי חודשיים נהיגה בקווליאר הנסיון שלך בנהיגה ספורטיבית ובהבנת התנהגות של רכב שואף לאפס, גם בגלל הנסיון הקצר (שמשום מה נראה לך נסיון רב) וגם בגלל הרכב שבו רכשת את הנסיון.

אין לי ענין להתנגח איתך, ואם אתה חושב שהנסיון הזה מספיק אין טעם להמשך הדיון ביננו.

דוקא הרכב שבו רכשתי את הנסיון המועט הזה הוא הכרחי,רכב עם זוויות גלגול כבדות,התנהגות על הפנים,והגה שמחובר כנראה לגריל הקדמי ולא לגלגלים.

גם בקאוואליר הייתי נוהג בצורה ספורטיבית,עד שהבנתי כמה לא ספורטיבית היא.

אני באמת מאמין שאתה יותר מנוסה ובעל ידע יותר רחב משלי,כנ"ל גם בתחום הנהיגה עצמה.

אני רק אומר ,איך פעם אנשים היו נוהגים טוב בלי כל הקורסים הללו?

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

ספי - יש לצאת מדברים - ויש לנהוג נכון , אל תבלבל ביניהם.

בינתיים כל מה שאתה מספר - יצאת בעזרת ידע תיאורטי ומזל במקרה הטוב.

אבל SET THAT ASIDE.

SYSTEM X - נהגת ב2 הרכבים ?

לפי מה קבעת שוולקן הרבה יותר קל לשפר?

כי יש הרבה אנשים שדווקא תקועים בקטע הזה כי המנוע לא כזה קל לשיפור בלי השקעה גדולה של כסף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

על הוולקן נהגתי ומאוד נהניתי,רק יש בעיה עם המחץ שלה בטורים נמוכים-ברגע שעוברים את ה 4000 סל"ד הכל מסתדר.

כשיהיה לך נסיון רב יותר תוכל להבין את היתרון של כח בסל"ד גבוה בזמן העברות הילוכים. (רלוונטי יותר לגרסת 1.9 ולא 2.0 של הוולקן).

איך פעם אנשים היו נוהגים טוב בלי כל הקורסים הללו?

פעם לא נהגו טוב יותר. גם היום לא.

אולי הקורס יעזור לך להבין עד כמה אתה לא יודע לשלוט ברכב וימנע ממך מראש להכנס למצבים מסויימים. סיימתי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אבל SET THAT ASIDE.

כי יש הרבה אנשים שדווקא תקועים בקטע הזה כי המנוע לא כזה קל לשיפור בלי השקעה גדולה של כסף.

ליביו

תראה ליביור,

היום אני יכול לקחת כיכר מהירה יחסית בקוואליר,וזה מרגיש ישר ויציב.

בעוד שבעבר הייתי מרגיש מפוחד טיפה,כשהייתי מרגיש את המשקל עובר מצד לצד.

פניות מהירות יחסית,ואני דוקא מסתדר אתם היטב.

אני מתחיל להרגיש איזון מההגה,כמה כח צריך לתת ביציאה מעיקול.

ליביור ידידי,

איך ההורים שלנו למדו לנהוג?

(בעיקר האבות :) )

פורסם

לא מכיר את הוולקן אבל ה-GSI מחלה על ארבע גלגלים מלא בעיות חשמל חלפים לא זולים כמעט ואין תחליפי ,לא ממליץ להתקרב לאסטרה,לעומת זאת היתה לי גולף GTI 16V שנת 86 יבוא אישי כמעט אפס תקלות ולא ראה ממטר את האסטרה .

לא קלה דרכנו

שי

פורסם
פעם לא נהגו טוב יותר. גם היום לא.

אולי הקורס יעזור לך להבין עד כמה אתה לא יודע לשלוט ברכב וימנע ממך מראש להכנס למצבים מסויימים. סיימתי.

רז,תאמין לי שאנשים עם נסיון של 20 שנה על הכביש,ינהגו יותר טוב מכל צעיר עם 205 GTI ו20 קורסי נהיגה מתקדמת.

אבל כנראה שבאמת אי אפשר לשנות לבן אדם את הדיעה שלו,ולכן אמשיך לדגול בשלי :)

פורסם

אבל SET THAT ASIDE.

ליביו

בשביל זה לא צריך לנהוג על שתיהן (אלה אם נראה לך שנהיגה קצרה על כל אחת מהן תמחיש לך את יכולת השיפור)

ולשפר מנוע זה אפשרי, מקסימום מחליפים ל 2.0 טורבו, או 16 וי כאשר ההתנהגות באה ישירות מהשלדה ומכלולי ההגה וכנראה שזה משהו שחסר קצת באסטרה! לכן גם יהיה קשה יותר להגיע לשליטה של ZX באסטרה מאשר להגיע עם ZX להספק דומה לאסטרה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

והבחור רק רצה להתיעץ לגבי קניית רכב...

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם
רז,תאמין לי שאנשים עם נסיון של 20 שנה על הכביש,ינהגו יותר טוב מכל צעיר עם 205 GTI ו20 קורסי נהיגה מתקדמת.

ממש לא מסכים! בלי מצבים קיצוניים אי אפשר ללמוד לנהוג, עדיף שהקורס ימחיש לך את המצב הקיצוני מאשר שתפגש איתו בכביש ציבורי!

ומדברים פה על נהיגה ספורטיבית נכון? תן לאבא ולכל אלה עם 20 שנות נסיון להכנס לג'ימאיקנה עם בחורים צעירים ו 20 קורסים ותראה מה תהיה התוצאה!

ועם כל זאת אני אומר תקנה את האוטו, תיסע בו קצת, כשתראה שיש לך צורך בנהיגה יותר קיצונית ומתיחת גבולות תעשה קורס! אין טעם לרוץ לעשות קורס גם אחרי זמן קצר כי לא תכיר מספיק את הרכב בשביל לנצל אותו בנהיגה בקורס.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אחרי שראיתי למה אתה מסוגל, אני לא חושב שזה רעיון טוב שתקנה רכב ספורטיבי, חכה שסרוניס יבוא וינבא לך את העתיד (אני לא פוצה את פי, אבל נראה לי מבינים מה אני חושב שיקרה אחרי כמה זמן שתהיה עם הרכב).

לדעתי אתה לא בשל להיות עם רכב ספורטיבי (לא בא להעליב אותך או משהו בסגנון, חס וחלילה) אבל לפי דעתי אתה עדיין בתקופה שאתה לא מבין מה נהיגה לא בהתאם לתנאי הדרך עלולה לגרום, ולכן רכב ספורטיבי לא יהיה רעיון טוב, מפני שאיתו אתה מגיע מאוד מהר למהירות הזאת.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואני מקווה שאני טועה בקשר ליכולות הניבוי שלי.

רות-סוף

פורסם
אחרי שראיתי למה אתה מסוגל, אני לא חושב שזה רעיון טוב שתקנה רכב ספורטיבי, חכה שסרוניס יבוא וינבא לך את העתיד (אני לא פוצה את פי, אבל נראה לי מבינים מה אני חושב שיקרה אחרי כמה זמן שתהיה עם הרכב).

לדעתי אתה לא בשל להיות עם רכב ספורטיבי (לא בא להעליב אותך או משהו בסגנון, חס וחלילה) אבל לפי דעתי אתה עדיין בתקופה שאתה לא מבין מה נהיגה לא בהתאם לתנאי הדרך עלולה לגרום, ולכן רכב ספורטיבי לא יהיה רעיון טוב, מפני שאיתו אתה מגיע מאוד מהר למהירות הזאת.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואני מקווה שאני טועה בקשר ליכולות הניבוי שלי.

רות-סוף

רכב ספורטיבי לא בהכרח זה שמגיע למהירות גבוהה יותר אלא זה שלא בולם לפני פניה במהירות גבוהה.

מתי ראית למה אני מסוגל? כן נתקלתי בכבישים ציבוריים אבל אני מסתדר יפה.

SYSTEM X- אני לא מוצא שום הגיון בג'ימיקאנה ובהשפעות שלה על איכות הנהיגה.

יש בחור צעיר פה בפורום אור, ORSE .

כשתראה מה הוא מסוגל לעשות,ומה הוא יודע לעשות עם הוולקן אתה לא תדע מאיזה קורס להתחיל כדי להגיע לרמה שלו.

אני ראיתי מה אבא שלי מסוגל לעשות עם רכב,ומה חברים שלו מסוגלים לעשות עם רכב.

יכול מאוד שזה בגלל שלאבא שלי יש רשיון לכמעט כל סוג רכב,אבל זאת לא הנקודה.

פורסם

יש לי רשיון נהיגה כבר 17 שנים, כך שאני לא יודע לאיזו קבוצה אתה משייך אותי.

אני באמת מאחל לך שכשתבין שאתה לא יודע - זה לא יהיה מאוחר מידי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
יש לי רשיון נהיגה כבר 17 שנים, כך שאני לא יודע לאיזו קבוצה אתה משייך אותי.

אני באמת מאחל לך שכשתבין שאתה לא יודע - זה לא יהיה מאוחר מידי.

לא שייכתי אותך לשום קבוצה,ממש לא.

אתה רוצה להגיד לי שאתה כצעיר בלי קורס נהיגה היית נוהג לא טוב,והיית נוהג לאט,וזהיר?

בחייך.

פורסם

אם אתה מעוניין בייעוץ בין סיטרואן וולקן לבין אופל אסטרה GSI פתח שרשור חדש.

שרשור של נהג חדש עם נסיון של חודשיים בשברולט קווליאר שמסביר עד כמה קורס נהיגה מתקדמת הוא מיותר, על סמך החלצות בנס מהחלקה עם הקווליאר ננעל.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...