Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מתכוון לקנות מגבר יד שנייה לרכב של חברת שרווה 960W 4 יציאות

הבעיה שלו היא כפי שהמוכר אומר, שהצליל שהמגבר לא נקי ויש לו דיסטורשן עיוות של הצליל,

המוכר אמר שחבר שלו בדק את זה וזה טרנזיסטור, האם גם אתם חוזבים שזה יכול להיות טרנזיסטור שרוף או דפוק?

כמה אמור לעלות תיקון כזה?

תודה רבה

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בלי קשר למה יכולה להיות התקלה, למה שתרצה לקנות מגבר יד שנייה עם תקלה אם אתה יכול לקנות עוד אלף מגברים במצב מצויין אם תפתח לוח יד שנייה...

פורסם

חחחחח כי הוא זול מאוד?

ואין לי הרבה כסף להשקיע בזה.... ושרווד ממה שאני יודע בכללי חברה לא רעה יחסית לכל הסיני זבל.

אמיר

פורסם

קודם כל היה עוזר אם היית אומר לנו את דגם מדוייק של המגבר...

את המחיר שמוכנים למכור לך את המגבר הזה..

אישית לא הייתי נוגע במגבר עם בעיה בטרנזיסטורים... שזה בגדול הלב של המגבר..

פורסם

למה להיכנס להרפתקה? מי אמר שאפשר לתקן? מישהו אמר לך כמה יעלה התיקון? זה ש"חבר של המוכר" החליט שזה טרנזיסטור לא אומר שום דבר ולא אומר שזה אמת.

רד ממנו. יש עשרות (אם לא מאות) מגברים משומשים בלוח המכירה של הפורום ובלוחות היד-שנייה האחרים באינטרנט.

מה גם ששרווד עם כל הכבוד ממש לא אחת החברות המובילות בעולם ששווה לתקן מגברים שלה בכל מחיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואם הוא מוכר לי אותו ב-200 שקל? לא שווה? אין לי דגם ספציפי... כסוף שרשום עליו 240W בגדול כפול 4

אמיר

פורסם

וחשבת כמה תיקון יעלה? אני מאמין שבדיקה של טכנאי לא תעלה פחות מ 150 ש"ח וזה עוד לפני התיקון שבטוח צריך...

יש הרבה מגברים משומשים טובים בחוץ. תיכנס ללוח יד שנייה של הפורום או ל www.yad2.co.il ותתחיל לחפור שם. אני בטוח שתמצא משהו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא יודע בן כמה השרווד הזה- מה גילו.

בכל אופן, בזמנו מתוך נסיוני האישי, לאורך שנים, (ממש מזמן) נראה לי שהמגברים שלהם היו מוציאים DC ו"מטגנים" טוויטרים גם כשהם היו חדשים.

לא כדאי, כל קודמי, לדעתי, צדקו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אני לא יודע בן כמה השרווד הזה- מה גילו.

בכל אופן, בזמנו מתוך נסיוני האישי, לאורך שנים, (ממש מזמן) נראה לי שהמגברים שלהם היו מוציאים DC ו"מטגנים" טוויטרים גם כשהם היו חדשים.

דני,

עד ליפני 8 חודשים היו מורכבים אצלי ברכב 2 מגברים של שרווד. המגברים היו ברשותי כ - 15 שנים, אף פעם לא עשו לי בעיות, ולא שרפו רמקולים. כמובן שכמו כל מגבר שלי בדקתי אותם בבדיקת מעבדה והם לא מוציאים DC.

MR.sUB,

יהיה קשה מאוד לדעת מה התקלה של המגבר מבלי לבדוק אותו. אתה צריך לקחת בחשבון שיתכן ולא תהיה כדאיות כלכלית לתיקון. לכן גם אני מצטרף לדעת קודמי וממליץ לך שלא תקנה את המגבר הנ"ל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...