Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

modding

or213
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכלל לא יודע איך המחשב שלי נראה, אני יודע לעומת זאת שהוא מפורק מטבעו, ופתוח לגמרי.

וזה המוד הכי טוב שיש! כמו FREEFLOW

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בכלל לא יודע איך המחשב שלי נראה, אני יודע לעומת זאת שהוא מפורק מטבעו, ופתוח לגמרי.

וזה המוד הכי טוב שיש! כמו FREEFLOW

האמת שזה יותר דומה למשהו כמו לנסוע בלי מכסה שסתומים או משהו :-)

ים long time no

פורסם
כדי להשתיק אותו עוד יותר אתה יכול להשמש במד טמ"פ המשפיע על הסל"ד. אני די בטוח שיש לך את האפשרות הזאת.
הלוואי והייתי יודע איך לעשות את זה , אני משתמש בתוכנה speedfan אבל גם כשאני לוחץ על האופציה

automatic fan speed זה לא גורם למאוורר לווסת את עצמו .

ים long time no

פורסם

זה לא קשור באיזה תוכנה אתה משתמש, למאוורר עצמו צריך להיות מד טמפ' קטן שמכניסים אותו הכי קרוב למעבד ואמורה להיות לך אפשרות של לעבוד במהירות הכי גבוהה או וויסות עצמי.

לפי הלינק אמורה להיות לך האפשרות הזאת:

Wise Fan Speed Control Circuit

Fan Speed Control

פורסם
זה לא קשור באיזה תוכנה אתה משתמש, למאוורר עצמו צריך להיות מד טמפ' קטן שמכניסים אותו הכי קרוב למעבד ואמורה להיות לך אפשרות של לעבוד במהירות הכי גבוהה או וויסות עצמי.

לפי הלינק אמורה להיות לך האפשרות הזאת:

יש מצב שאם מחברים את הווסת אז מתבטלת האופציה לוויסות עצמי של המאוורר ... ?

לפי היגיון אני אומר שכן .

ים long time no

פורסם

כן ברור שזה מתבטל. אבל לא תמיד אנו רוצים מאורר שיעבוד ב4000 סל"ד.

אם לדוגמא אנו משאירים את המחשב ללילה כאשר CPU בניצול מינימאלי אין כל צורך להפעיל את המאורר בסל"ד מקסימאלי.

פורסם
כן ברור שזה מתבטל. אבל לא תמיד אנו רוצים מאורר שיעבוד ב4000 סל"ד.

אם לדוגמא אנו משאירים את המחשב ללילה כאשר CPU בניצול מינימאלי אין כל צורך להפעיל את המאורר בסל"ד מקסימאלי.

צודק 100% , אז מה אתה אומר כדאי לנסות לנתק את הבקר שליטה של המאוורר ולראות אם הוא מתחיל לעשות את העבודה בעצמו ...

אז סבבה ניתקתי את השלט של המאוורר ועכשיו המאוורר לא יורד מ4200 סל"ד ואפילו עולה ל4500 במשחקים

ים long time no

פורסם

אם כבר מדברים פה על modding אז...

יש לי צלעות קירור חדשות שהוצאתי ממעבד ואני מעוניין להרכיב אותן על הכרטיס מסך שלי.

אולי מישהו יודע היכן ניתן למצא את הדבק הירוק הזה שמחבר את הצלעות לרכיב?

(אזור נתניה)

תודה!!!!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

גש לכל חנות מחשבים, שיש בה מעבדה, ותבקש משחה תרמית.

ד"א, במודינג שלי קיימת מאפרה+מצית רכב.. אחלה פתרון לעישון ליד המחשב.

עכשיו מצאתי מטהר אויר שיותקן ליד הסידירום (ניתן למצוא דברים אלה מורכבים מראש של חברת THERMALTAKE)

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

• תוכן חדש...