Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

modding

or213
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השלב הבא - מדבקת NO FEAR. :D
האמת היא שהשלב הבא זה לחתוך חלון בצד המארז כך שבמקום לוח הפח הרגיל הייה חלון פרספקס גדול עם עוד מאוורר באלכסון למאוורר הקיים

ים long time no

פורסם

חבל שלא רכשת מראש מארז עם כל התוספות האלה.

אני חייב להתוודות - קניתי מארז מצועצע כזה לפני שנה - משום מה היה נראה לי סבבה - מארז איכותי מחומרים טובים, עם מיליון ואחד צבעים, צבעוני משהו :| .

אם הייתי אמור לשלם מחיר מקורי לא הייתי קונה, אבל שילמתי עליו מחיר של מארז הכי פשוט שיש בשוק - וקיבלתי את זה - אז לא לבחור?

ותדע לך אור, אני מכיר את כל המודינג הזה, אם נכנסים לזה לא יוצאים - ובסוף אתה תמצא את עצמך מוסיף מכונת קפה למחשב.

פורסם

אתה חולה נפש....

השלב הבא?

08-10_UnnamedCaseMod.jpg6_1.jpg

ובסוף אתה תמצא את עצמך מוסיף מכונת קפה למחשב.
מניסיון הא? :razz:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בכל מערכת קירור - לא נושפים אוויר אל האובייקט ,אלא מפנים את האוויר החם ממנו והלאה , אלא אם יש לך מערכת מיזוג שתבטיח שאוויר קר יותר מוזרם אל האובייקט.
שיימר, תפלואתי עליך.

מאורר על המעבד נושף אויר על הצלעות קירור ולא שואב מהם (אפילו ברכיב הכי מיתחממניק שיש במחשב שזהוא הCPU)

אם מדובר בקירור רכיב "חשוף" אז נושפים.

אז קל וחומר שצריך לינשוף על הרדיסקים, כרטיסי מסך, זיכורנות ב OC , ציפסטים ...

בכל אופן אם מדובר בקירור משהו ב"קופסא" (כמו ספק כח) אז שואבים. ומכאן גם קל וחומר שלקקר את חלל המארז ולא רכיב חשוף ישנם מאוררים באחורי המארז ששואבים אויר החוצה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
טורבו + סעפת יניקה וראם אייר בבניה עצמית .

איך העבודה חברים ?

וחוץ מזה איך המחשב נראה לדעתכם , פרויקט חדש שלי .

כיצד השינוי המוזר במבנה הקירור של המארז השפיעה על טמפ' המחשב בעומס?

ובמלים אחרות האם הMOD אפקטיבי?

פורסם

שים שם מנגל ותפתח גזלן למכירת סטייק שנעשה על ידי מחשב, זה הגימיק הכי טוב שיש היום בשוק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כיצד השינוי המוזר במבנה הקירור של המארז השפיעה על טמפ' המחשב בעומס?

ובמלים אחרות האם הMOD אפקטיבי?

בעיקרון הרכבתי מאוורר ישיר על ההארד דיסקים מכיוון שהוספתי הארד דיסק חדש ונוסף למחשב שיושב צמוד להארד דיסק הקודם כך שאני מנסה להקדים תרופה למחלה ולקרר את ההארד דיסקים .

שניהם לא עוברים את ה36-37 מעלות .

המעבד לא עובר את ה60 מעלות במאמץ שזה מעולה ל amd athlon xp 3000 שקיבל אוברקלוק ל3200 , בקיצור בינתיים הכל עובד מצויין אם משהו יעשה בעיות האוברקלוק ילך לישון .

ים long time no

פורסם

בקשר לתגובתך הקודמת אז הטמפ' ממש אחלה.

איזה מאוור יש על המעבד?

המאוורר עם הקונוס פלסטיק נושף אוויר על שני ההארד דיסקים , כמו שאפשר לראות בתמונה השניה יש מאוורר אחד שנמצא בדיוק מול המעבד שואב אוויר חם מסביבת המחשב החוצה ויש עוד מאוורר באחורי המארז שמכניס אוויר קר לתוך המארז , השארתי חור אחד פתוח בלי מאוורר על מנת שתיהיה זרימה טובה יותר של אוויר חופשי ...

הכל עובד יופי עד עכשיו והמחשב מרגיש קליל ואוורירי .

למרות זאת הסירקולציה אצלך במארז לא משהו. אני ממליץ לך לשנות את כיוון הסיבוב של המעבד על המארז ששואף אוויר מהמעבד, למכניס אוויר ולהוסיף בגג מאוור המוציא אוויר חם (ושם באמת מרגישים אוויר חם).

במצב הזה נוצר לך מצב של כניסת אוויר משלוש מאווררים ויציאה מהמקום הכי חם מלמעלה.

בסידור זה תזכה לעוד כמה מעלות ובOC יותר גבוהה.

פורסם
בקשר לתגובתך הקודמת אז הטמפ' ממש אחלה.

איזה מאוור יש על המעבד?

למרות זאת הסירקולציה אצלך במארז לא משהו. אני ממליץ לך לשנות את כיוון הסיבוב של המעבד על המארז ששואף אוויר מהמעבד, למכניס אוויר ולהוסיף בגג מאוור המוציא אוויר חם (ושם באמת מרגישים אוויר חם).

במצב הזה נוצר לך מצב של כניסת אוויר משלוש מאווררים ויציאה מהמקום הכי חם מלמעלה.

בסידור זה תזכה לעוד כמה מעלות ובOC יותר גבוהה.

הקשבתי לעצתך ושיניתי טיפה את הקונפיגורציה של המאווררים .

מאחורה יש שני מאווררים מוציאים אוויר מהמארז שיושבים יחסית קרוב למעבד .

על קיר המארז שמול המעבד יושב מאוורר שנושף על המעבד ישירות .

עוד מאוורר אחד שיושב ישירות על הדיסקים הקשיחים .

על המעבד יש לי מאוורר gigabyte 3d עם אפשרות לשליטה בסל"ד , כרגע אני על 4000 .

זה המאוורר עם ה4 לדים הכחולים , הוא די מוזר למען האמת מכיוון שהוא עובד בצורה שונה , מאוורר גלילי ארוך שנושף אוויר על צלעות קירור ואין לו שום מגע עם המעבד עצמו , הדבר היחיד שנוגע במעבד זה פלטה דקה שמעבירה את החום דרך 4 צינורות שמקוררים על ידי אותו מנוע סילון קטן . :-) שווה

http://www.gigabyte.com.tw/products/Cooler/Products_Spec.aspx?ProductID=2335

ים long time no

פורסם
מכונת קפה לא , אבל חשבתי על טוסטר :roll:
וכזה אתה לא רוצה?

beerrm3.jpg

פורסם
אתה לא משתגע ממאוורר ב4000 סל"ד? :shock:

האמת שבתקציב הזה הייתי ממליץ על איזה דגם זול של ארקטיק קולינג - שקטים מאוד...

מי אמר שהוא לא שקט , הרעש היחיד שהוא משמיע זה שריקה חלשה , דיי דומה לצליל של טורבו רק ממש ממש חלש , שמעתי מאווררים הרבה אבל הרבה יותר רועשים .

ים long time no

• תוכן חדש...