Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה הולך על B4 הרכב הזה חייב ישירות צ'יפ למנוע כי ההספק דיי עצל ולאחר צ'יפ טוב יעלה ההספק ללפחות 150 שיאזן את המנוע עם המתחרים ויגבר עליהם.

וגם פילטר פתוח ואגזוז "לחץ".....

יצא לך לנהוג על ה B4 בכלל?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ביינתים מאזדה 6 במקום הראשון

אבל אני פוזל לכיוון אקורד

יש הצעות נוספות?

לפי מה החלטת דווקא על ה-6 הנוחה-פחות אך הספורטיבית-יותר לניהוג?

לי נראה שכבר החלטת על ה-6.

במבחן הזה האקורד הייתה החסכונית ביותר.

דניאל

MCS 2008

פורסם

SHADOW

נראה לי שאתה טוחן מים פה, אין כל כך הרבה מה להציע יותר ממה שכבר הוצע .

אם אתה מתלבט בין המאזדה 6 לבין ההונדה אקורד אז הפיתרון המושלם הוא נסיעת מבחן בשתיהן ואז אתה תחליט איזו מהן עושה לך את זה , ותתחדש .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מאזדה 6 - המונית מאוד, מרגישה פשוטה יותר. נוחה, מאובזרת, מרעישה ובעלת התנהגות כביש מהנה.

אקורד - יקרה יותר או מאובזרת בקמצנות, מרגישה מכובדת יותר, שילוב מנוע-גיר יותר טוב במעט, נוחות קצת פחות טובה, איכות קצת יותר טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל המכוניות שהצעתם לא כל-כך נכנסות לתקציב

ואלו שנכנסות אירופאיות ואני ואבא שלי לא מאמינים במכוניות אירופאיות

ואני רוצה מכונית עם צריכת דלק נורמלית למנוע 2000 סמ"ק

נוחה, בטיחותית, אחיזת כביש טובה

ספורטיביות פחות חשוב

נכנס בצורה מושלמת לתקציב

יפה

יש לה "שוק"

מאובזרת

בגלל כל סיבות אלה מאזדה 6 במקום הראשון :)

אשמח לשמוע הערות והמלצות :)

פורסם

תגיד אתה גם קורא את מה שאתה כותב ??

אתה נעול על מזדה 6 אז תמצאו אחת טובה ותתחדשו

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

כבכר שאלת אותה אותה שאלה בפורום אחר, אמרת שאתה הולך על המאזדה 6, אתה באמת טוחן סתם מים כי כנראה כבר ננעלת (אבא שלך) על מאזדה 6 ואתה רוצה תמיכה וחיזור להחלטתך.בהצלחה בקנייה.

• תוכן חדש...