Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגת ברכב?

2 כריות אוויר, מרגיש מאוד מיושן, זנב שמח. למי שלא רוצה התנהגות בלבד, ויש ברשימה שלו גם בטיחות, מרווח (בסיס גלגלים מהקטנים בקטגוריה לסובארו) ועוד, עדיף לבחור משהו אחר. פוקוס 2.0 ל' חדשה לדוגמא.

פורסם

אם אתה מפחד מצריכת דלק רק מהעניין של האמריקאיות...

אני עוד לא הכרתי אמריקאית חסכונית.

רוב הרכבים האמריקאיים מיוצרים עם מנועים גדולים מאוד לצרכים של האוכלויסייה האמריקאית.

אני לא חושב שחסכונית ואמריקאית זה הולך ביחד.

פורסם
רק שם לב בפאסאט (ואני אומר מניסיון), אולי צריכת דלק נוחה אבל טיפולים בצ'מפיון.. זה נראה לי קצת יקר שם.. רק להעיר את תשומת לבך..

אני לא יודע להגיד עד כמה יקר, אבל זה חייב להיות יקר בהשוואה ליפניות (המאזדה והסובארו).

אם אתה לא יודע כמה גבוהות ההוצאות בצ'מפיון, למה להגיב ?

אצלי הפאסאט עולה באחזקה במוסך מורשה פחות מהמגאן.

Veni Vidi Vici

פורסם
רק שם לב בפאסאט (ואני אומר מניסיון), אולי צריכת דלק נוחה אבל טיפולים בצ'מפיון.. זה נראה לי קצת יקר שם.. רק להעיר את תשומת לבך..

אני לא יודע להגיד עד כמה יקר, אבל זה חייב להיות יקר בהשוואה ליפניות (המאזדה והסובארו).

הצריכת דלק בפאסאט לא נוחה

נכון?

פורסם

צריכת דלק בפסאט TDI שדובר עלייה מאד מאד מאד נוחה

אתה לא תרגיש שאתה משלם על הדלק..

אני מעריך 1:16/17 ויותר..

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם
צריכת דלק בפסאט TDI שדובר עלייה מאד מאד מאד נוחה

אתה לא תרגיש שאתה משלם על הדלק..

אני מעריך 1:16/17 ויותר..

באתר של פולקסווגן כתוב 1:8

פורסם

אם אתה הולך על B4 הרכב הזה חייב ישירות צ'יפ למנוע כי ההספק דיי עצל ולאחר צ'יפ טוב יעלה ההספק ללפחות 150 שיאזן את המנוע עם המתחרים ויגבר עליהם.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם
אם אתה הולך על B4 הרכב הזה חייב ישירות צ'יפ למנוע כי ההספק דיי עצל ולאחר צ'יפ טוב יעלה ההספק ללפחות 150 שיאזן את המנוע עם המתחרים ויגבר עליהם.

אני לא הולך על B4 הוא יקר מדי

פורסם
באתר של פולקסווגן כתוב 1:8
אתה מתבלבל בין גריסאות TDI ו FSI

באתר כתוב 1/16 אני מדבר לגבי TDI

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם
למה לשים צ'יפ לB4 2.0 שאין לו טורבו?, השפעת הצ'יפ תהיה זניחה.

• תוכן חדש...