Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי הונדה אקורד שנת 2006,ואני מעוניין להתקין מערכת ברכב...

הלכתי לכמה מתקינים והם אמרו לי שזה יכול להיות טיפה בעיה מכיוון שהרכב מגיע עם מערכת build in .

אני אשמח לדעת איפה אפשר להתקין ואם בכלל מגבר לרכב,די וי די , ורמקולים טובים כדי שישמעו ברמה גבוהה ברכב.

מבלי להחליף או לקדוח במערכת המקורית או בדש בורד של הרכב,בקיצור להשאר עם הפאנל של הונדה.

תודה

פורסם

א.תלוי מה התקציב שלך

ב.תלוי אם אתה מוכן לעשות בניות למינהן בדש בורד (אפילו למטה איפה שהמגירה שנפתחת אפשר לבצע משהו מעניין

ג.כמעט בכל התקנה לא סטנדרטית אתה מצבע שינוי כלשהו ברכב אז צריך לקחת את זה בחשבון.

פורסם

א כל . תקציב זה לא מה שיעצור אותי,אומנם אני לא מתכוון להשתולל עם מערכת ב 15 אלף שקל אבל מוכן להשקיע כמה אלפים...

ב כל. בניה בדש בורד מה שאומר לקדוח ולהרוס,לא בא בחשבון...

אני מוכן לשים במגירה שנפתחת מסך די וי די או משהו בסגנון ... השאלה אם זה אפשרי ..

פורסם

בשבילך K15 זה להשתולל בשבילי לא....יש מבין?מה התקציב?

חורים פה ושם תרצה או לא אתה צריך לעשות אם אתה מעוניין בדיוידי או שתלך למתקין על שיוציא לך שפן מהכובע,יש מבין גם פה?

במגירה אתה יכול לשים מסך ודיוידי צריך לבדוק מה אתה יכול להכניס שם,אבל בשביל לקבע את המסך והדיוידי אתה חושב של תצטרך לקדוח בקטנה אפילו?תצטרך,אני מקווה שאתה גם מודע לזה שתצטרך לפרק גם חלקי פלסטיק ברכב גם אם מהנד של הונדה יעבוד לך על הרכב...?

פורסם

זה ברור.

אני לא מדבר איתך על קדיחות קטנות. אני לא ילד קטן שלא מבין כלום..

אני פשוט מדבר על זה שאני לא מעוניין שייקדחו לי בפאנל המקורי של הרכב וישימו לי פאנל שונה.

יש מבין.????

ורציתי לדעת אם יש מצב שבלי להחליף את הפאנל אני אחבר מגבר ואת כל הציוד הנדרש לשמיעה טובה..

פורסם

עכשיו אתה הרבה יותר ברור.

אתה יכול לעשות את זה אם תחבר מנחתים,ועדיף שיהיו איכותיים. זה בקשר לחיבור מגבר.

בקשר לדיוידי,אתה יכול לבדוק אם ייכנס במגירה,ובגלל שאתה משתמש בHU המקורי כנראה שתצטרך להשתמש במתאם FM ע"מ שתוכל לשמוע מהדיוידי. בקשר למסך,יש מסכי מראה שלא דורשים שום חור ויחסית קלים להתקנה,ומאוד יפים לפי דעתי.

בקשר לרמקולים,בדלתות יש לך 6.5 ובמגש יש לך הכנה ל6X9 זה כדרך אגב.

פורסם

פתרון מעניין? התקנה בתא כפפות של מערכת.

משדר FM למערכת המובנית,וזהו אתה מסודר.

עושה טרור באשדוד עם קאוואליר 2001 צבע שמפניה :)

תפסיקו לקרוא לי קאוואליר,קוראים לי מקסים!

פורסם

אהלן עמית,

יש פתרון לבעיה שלך והוא פתרון פשוט וקל לעשייה אצל כל מתקין, אז ככה:

קצת רקע, יש לי חבר טוב שברשותו הונדה אקורד שנת 04, וגם אצלו הדאש בילד אין והוא לא שינה בה כלום,

למערכת הבילד אין יש אופצייה די שימושית והיא יציאת AUX בה הוא נעזר כדי לחבר מכשיר דיוידי אשר מתחבר למגבר ומכאן המגבר מגביר לך את הרמקולים שתרצה להתקין, כמו כן אם אני לא טועה יש לך ברכב תא קטן שנפתח בו אתה יכול להתקין מסך 5' שמתחבר לדיוידי.. בכדי לשלוט בכל הסיפור יש אופצייה למכשירי דיוידי מסויימים לחבר כבל אם עיינית אינפרא בשביל שלט אלחוטי שישלוט לך אל הדיוידי- כלומר יכול לשלוט גם אל מוסיקה,

אם בכל העניין תמצא אי נוחות מסוימת בהחלפת הדיסקים אתה יכול להתקין צ'ינג'ר של דיוידי..

כאשר שמעתי אצל חבר את האיכות נדהמתי מאוד ממנה . יצא ממש ברמה גבוה מבלי לפגוע בפנים הרכב, אגב אתה יכול גם לשלוט בעוצמה של המערכת שלך המערכת הבילד אין באוטו..

מקווה שעזרתי לך, אם יש לך שאלות תפנה אלי בפרטי אני שמח לתת לך הסבר מפורט או אפילו לתת לך לדבר אם חבר שלי שיסביר לך הכל במפורט.

שבוע טוב.

פורסם

אצל ידידה שלי באקורד יש DVD שמחובר בגג הרכב, זה נראה מאוד יוקרתי וזה נעשה דרך הונדה אגב..

היא ויתרה על הסאן רוף בשביל זה .. הDVD מחובר למערכת דרך כניסת הAUX ולגבי מגבר אני חושב שפשוט תשתמש במנחתים איכותיים וזהו.. דרך אגב יש גם מגברים עם כניסת HI POWER משמע מהיציאות של הרמקולים.. לא יודע כמה זה מומלץ אבל שווה בדיקה

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...