Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסכנה ברכבים מוסבים לגז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהרכב התחיל לבעור זה לא חייב להיות קשור ב100% למע' ההנעה בגז.

ראיתי מספיק רכבים שנשרפו גם כאשר עמדו ליד הבית בגלל קצר כזה או אחר.

זה שהמיכל גז התפוצץ מעניין אם ברכב ממונע בבנזין זה לא יכול לקרות?

*נערך

פורסם

די כבר לדבר שטויות, תחשבו פעמיים לפני שאתם מקשקשים.

גז נדלק ב500 (בערך) מעלות בניגוד לבנזין שנדלק ב200 מעלות (בערך), וזאת גם הסיבה שהרכב חלש יותר/צורך יותר דלק.

כל יום נשרפות מכוניות בכל מקום בארץ. אז בטעות נשרף אחד עם גז.

הסכנה היא לא כשהרכב מונע בגז, הסכנה היא כשאדם בור מקבל לידיו טכנולוגיה כגון מחשב.

וגם אם אכן המערכת גז גרמה לדליקה, אל לכם לקפוץ למסקנות, אף אחד מכם לא ישב אצלו בתא המטען ובדק מה הלך שם, ואף אחד ממכם לא יודע מי ואיך התקינו שם, או איזה מערכת לצורך העניין.

פורסם

גז נדלק ב500 (בערך) מעלות בניגוד לבנזין שנדלק ב200 מעלות (בערך), וזאת גם הסיבה שהרכב חלש יותר/צורך יותר דלק.

תגיד... ראית פעם גז נדלק?

זה קרה בטמפ' הנ"ל?

אני יודע שזה לא בדיוק אותו גז...אבל אותה משפחה:

מצית. אתה חושב שהיא דולקת בכזאת טמפ'?

אולי אתה חי בעולם מקביל?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

מתי ראית גז נדלק אי פעם?

אל תשכח לא מדובר פה על להצית גז אלא על להדליק גז.

גפ"מ - גז פחמני מעובה-לך למורה שלך בתיכון ותשאל אותו מהו תהליך העיבוי.

פורסם

נראה לי שאתה צריך קצת ללמוד.

הוא מתלקח ב500 מעלות, זה שאתה בא ומדליק אותו עם מצית, זה כמו להגיד שזכוכית יותר חלשה מאבן כי אם זורקים עליה אבן היא נשברת.

ניסית פעם להדליק בנזין בבית?

פורסם

אם תשימו לב טוב אז לגז בבית שלכם יש צבע כחול, ז"א שהאש שנוצרת היא בצבע כחול, וזה אומר שהטמפרטורה שלה הרבה יותר גבוהה משל אש צהוב או אדום, לפי אפקט גוף שחור (מכניקה קוונטית למי שמתעניין).

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

חבר'ה, מהיכרות מעמיקה עם קטע הכביש הנ"ל, אני יכול לשער שהתקלה קרתה מהתחממות. מדובר בעליה קשה וארוכה שבקצה מחסום שבו יש הרבה פעמים פקקי - המון מכוניות נתקעות בנק' זו מבעיות חימום. לא פעם ראשונה שמכונית בוערת בקטע זה, ויש מצב שזה היה גורם (או אחד מהגורמים) לשריפה הזאת.

אנסה לברר פרטים נוספים דרך חברים בכוחות ההצלה במקום...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

נימאס לי כבר לכתוב את זה, אבל הכי מוזר שרק בישראל יש בעיות עם גז.

קרא את ההודעה האחרונה שבשרשור הנ"ל, זו ההודעה שלי והדעה שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115928&page=3&pp=15&highlight=%EE%FA%E0%EF

כמו שכתבתי, הם עובדים עם גז מתחילת שנות ה- 80, ללא בעיות. הרכבים הישנים מוסבים לגז עם בלון בתא המטען.

איתמר ג'ורג'

פורסם
אם תשימו לב טוב אז לגז בבית שלכם יש צבע כחול, ז"א שהאש שנוצרת היא בצבע כחול, וזה אומר שהטמפרטורה שלה הרבה יותר גבוהה משל אש צהוב או אדום, לפי אפקט גוף שחור (מכניקה קוונטית למי שמתעניין).

אתה מדבר ברצינות כאילו?

גז לא כחול הוא שקוף ואפילו אין לו ריח במקור.

צבע הלהבה באמת מעיד על חום הבעירה.

כחול הוא בטמפ' הנמוכה ביותר, צהוב יותר.

לא מאמין? קח גפרור/מצית תדליק אותה, וקח משהו שנשרף לא תוך שניה.

קח זיקוק נגיד, קח זיקוק ושים אותו בלהבה הכחולה.

ואז קח עוד זיקוק ושים אותו בקצה הלהבה, יעני בצהובה.

תחזור עם תוצאות ואז נראה

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

התכוונתי שהלהבה בצבע כחול, לא שהגז בצבע כחול...

הצבע הכחול הוא אחרי הצהוב בספקטרום, ולפי קרינת גוף שחור, לגוף שפולט את הצבע הכחול יש טמפרטורה יותר גבוהה מגוף שפולט צבע צהוב או אדום למשל.

לדוגמא, נורת להט פולטת אור ניראה בצבע צהוב, אם תעלה את המתח עליה יותר, אז יזרום יותר זרם, ההספק יעלה, ולכן הטמפרטורה תעלה, אתה יכול להגיע למצב שנורת להט תפלוט אור כחול! הבעיה היחידה היא שהחוט להט לא יחזיק את ההפסק הזה ופשוט ישרף.

אבל אם תוריד את המתח אז יזרום פחות זרם, הטמפרטורה תירד, ואתה תיראה אור אדום, וזה מכיוון שאדום נימצא מתחת לצהוב בספקטרום.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...