Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שכדור הארץ ימות מסוללה אחת שאני מחליף פעם אחת ביותר משש שנים.

ועכשיו תחשוב שוב. אם כל אחד שמחליף סוללה בשעון, לא היה צריך להחליף סוללה אחת - כמה סוללות מיותרות היינו חוסכים?

פורסם

סבבה, אז נעבור גם למכוניות סולאריות, יצור חשמל מאנרגיות לא מתכלות ונפסיק להשתמש בדלקים שמקורם ממאובנים.

עזוב, לא יהיה סוף לויכוח הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה והתשובות,ציצמתם לי אפשרויות :-) .

ורק עוד שאלה אחת נשארה לי - שעונים מסידרת "פרו טראק" ו"סי פאט'פיינדר",גם הם עמידים בזעזועים או שלא?

נ.ב.

ואולי גם מישהו מכיר פורום של שעונים?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הגי שוק זה כבר הרבה מעבר לשעון עמיד

החראות האלה פשוט לא מפסיקים לעבוד!

כבר הגעתי למצב שנימאס לי מהשעון,התחלתי לנסות להרוס אותו,זרקתי באויר,פוצצתי אותו בזריקות על קיר

כלום,החרא הזה לא מפסיק לעבוד.כמו טויוטה קורולה.

אקיצר-הקניה המובטחת.חזק,עמיד,יפה.

פורסם

כבוגר יחידה קרבית משוחרר מזה כשנה אני אעשה לך קצת סדר בכל מה שנאמר פה

ככה :

פרו-טראק זאת מעיין סידרת יוקרה של קאסיו מעט יוקרתית יותר מג'י שוק ולרוב בעלת פונקציות ידידותיות יותר....

על השירות הצבאי בצל השעון :

בטירונות (יחידה קרבית - אם אתה חירניק אז הטירונות שלך זה חצי שנה, ולא מעניין אותי של4 קוראים טירונות ולחודשיים אימון מתקדם....זה 6 חודשים של אימונים תיזוזים וזיוני שכל)

אז שוב - בטירונות הייתי ממליץ לך להיות בלי שעון בכלל (טו דו דו דום........*

אם תהיה עם שעון תמצא את עצמך סנג'ר מחלקתי שכל היום פותח שעונים לכל העולם, שחבר שלך יתוזז בחול ויזחל את כל הבקעה אתה תשאיל לו את השעון כי אתה חלילה לא רוצה שהמפקד שלך יראה בך סוציומת....

ויתרון נוסף - נגיד המפקד אומר לך 30 שניות נגעת בעץ - זוז...אם אין לך שעון אז 30 שניות זה גם 34 הריי ספרת בלב, ואי אפשר לצאת עליך שאתה בכוונה לא עומד בזמנים, בקיצור כל חפש"ן מקצועי מתחיל בלהוריד שעון מהיד!!!.....

במבצעים בג'נין, שכם, רפיח ים, איזור הצפון (לא נפרט) גיזרת בית חנון ג'בליה, חברון, עזה, חלמיש, רמאללה ובקיצור - בפעילות מבצעים הפרו טראק עשה עבודה טובה....

עכשיו שים לב למשהו נוסף ונחמד : לי אישית יש פרו טראק עם מצפן דיגיטאלי - שמספק אזימוט מדוייק....דבר שהתגלה מאוד יעיל כדי לרמות בניווטים של קורס מ"כים...קח בחשבון אם אתה בונה על פיקוד....ועל הדרך תזכור - לעולם אבל ל-ע-ו-ל-ם בצבא בורקס גבינה לא יהיה מוכן כמו שצריך !

והחמין יהיה מגעיל, כמו גם השניצלים של שבת בבוקר יהיו קרים (לפעמים קפואים) מבפנים...

הוותיקים תמיד יאכלו את כל המילקי ולך ישאר רק דני וניל....

אין אבל אין משקה יותר טעים בצבא מפטל קר רצח שיצא מטרמוקאן מפוצץ קרח, ואם 41 מעלות בחוץ ? עוד יותר טעים !...

אההההההה וואי כמעט שכחתי - בחיייייייים אבל בחייייייייייייייייייייייייייים אבל בחייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים אל תכניס לעצמך דעות קדומות על לוף, עם טיגון נכון ורטבים (ועצימת עיניים) אתה תשכח שזה לוף...

פורסם

מת על לוף!!! :yum:

בכלל, אני הכי מאושר אם מודיעים שהמטבח סגור בגלל זיהום/הטבח חולה/מכשירים אותו לפסח, כי אז זה אומר שאוכלים מנות קרב... יאמי! :-P

ויש משהו יותר טעים מהפטל: שקית שוקו שבזה הרגע יצאה מטרמוקאן מפוצץ קרח. נסה ותהנה! (אוהו, כמה חגגתי על זה במילואים!).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוקי,תודה רבה :-) !

לקחתי את כל העצות לתשומת ליבי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אודי,אתה בטוח שהקטע הסולארי זה בסך הכל גימיק?

ועוד אחת: "עידכון זמן ותאריך אוטומטי דרך גלי רדיו" - מה זה אומר?

אהלן!

רק לידיעה, אני בעל שעון G-shock שהוא גם סולרי וגם עם העידכון האוטומטי.

לפני היו לי שני G shock רגילים.

אחד הגורמים המשפיעים על אורך חיי סוללה הוא, עד כמה השתמשו בתאורה, לכן יש כאלו שיחזיקו עם שעון מסוים שנתיים ויש כאלו שגם חמש שנים... אז קח בערבון מוגבל את מה שאמרו

בכל מקרה, העניין הסולרי עובד יפה מאוד, מרגע טעינה מלאה של השעון הוא אמור להחזיר חצי שנה ללא מגע קרני שמש(כולל שלוש פעמים ביום להדליק תאורה ושעון מעורר) - זה על פי ההוראות

,אחרי שבוע של טירונות שהייתי רוב היום בשמש, הסוללה תתמלא עד הסוף...

אצלי אישית, מאז(שנה וחצי), כולל החורף, הבטרייה לא ירדה מאז(יש חווי של H/M/L)מה High

ואני משחק הרבה עם השעון.

ת'כלס, מנסיון קודם, קניתי את הסולרי כי העדפתי לפתוח את השעון כמה שפחות.. בשני השעונים

הקודמים שלי החלו בעיות לאחר החלפת סוללה ופתיחת השעון.

לגבי העדכון זמן האוטומטי, בדרך כלל לא מגיע בדגמים בארץ אלא רק בארה"ב כי זה עובד רק שם.

אני קניתי את השעון עם הפונקציה בלי לדעת יותר מידי(מארה"ב)..בכל מקרה היא לא שימושית בארץ..

אגב הפונקציה הזו אומרת, שארבע פעמים ביום משוגר פולס רדיו בתדר מסוים שגורם לשעון להסנתכרן על השעה המדויקת.

אם ישנן עוד שאלות אשמח לענות

איתי

• תוכן חדש...