Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהרג לי חבר !!

or213
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעתיים קיבלתי טלפון לחוץ מאחד החברים שלי שאמר לי שאחד החברים הקרובים שלנו שעדיין אי אפשר לפרסם את שמו נהרג בקרב באביבים ...

אני לא מאמין !!

אחד החברים הטובים שלי !

מתי זה כבר יגמר

ים long time no

פורסם

לאט לאט מבינים שזאת מלחמה אמיתית עם הרוגים אמיתיים... שיישמרו על עצמם כל הלוחמים ותושבי הצפון בכלל!!!

וואלאק אתה!!

פורסם

יהי זכרו, וזכר שאר הנופלים במערכה הקשה הזו ברוך. :(

אם בחדשות כואב לשמוע על דבר כזה, אז חבר, או קרוב משפחה, זה דבר קשה. מאוד.

תהיה חזק!

פורסם

משתתף בצערך!יהי זכרו ברוך.

פשוט כואב הלב.אנחנו תושבי הצפון יכולים לישון בלילה בשקט בזכותם,והם אותם ילדים צעירים או בעצם לוחמים נועזים מקריבים את חייהם עבורנו כנגד אותם מרצחים טרוריסטים.

אם אפשר שישתמשו יותר בארטילריה כבדה בעזרת מטוסים כדי לנקות עוד קצת את השטח שם,גם אם פוגעים לא רק במטרות-יש לנו כל זכות שבעולם לעשות זאת עד שהם מיצדם יחזירו את החטופים ויפסיקו את ירי הקטיושות.

להכניס חיילים מיחידות מובחרות ללב התופת כשהם נופלים שם יום יום-פשוט קורע לב!!!

פורסם
לאט לאט מבינים שזאת מלחמה אמיתית עם הרוגים אמיתיים... שיישמרו על עצמם כל הלוחמים ותושבי הצפון בכלל!!!
יש הרוגים לא אמיתיים?!?! :screwy:

לא אחי , מדובר בלוחמי אגוז בקרב באביבים אתמול בערב

קצת במ"מ!! מה זה זה?!?!

מתי הנר כבר יפסיק לגווע!?!

יהיה זכרו ברוך!! שישמור עלינו מלמעלה ובזכותו תיפסק המלחמה המיותרת הזאת!!

Polo 2012

• תוכן חדש...