Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

החלפתי היום לאבא שלי את המים הירוקים ברנו 19 שלו,פתחתי את הבורג ניקוז אויר ונקרעה הגומיה בגלל שהיא כול כך ישנה.

שמתי גומיה של כיור(חאפר או לא?:grin:)

וגיליתי שזה לא פעל כמובן בנסיעת המבחן שעשיתי באיזור התעשיה,הלכתי לכמה מוסכים שאני מכיר ולאף אחד לא היה גומיה של רנו 19,ניסיתי של סובארו ושל מכוניות אחרות אבל כלום לא התאים.

החלטנו לשים את האייזובלנד הלבן של האינסטולטורים,כמה מוסכניקים אמרו שזה יחזיק מצויין בתנאי שלא יגעו בזה,ואני שותף בדעה הנ"ל.

מה דעתכם?

מחר אני יכול להביא גומיה של רנו 19 אבל האם זה באמת שווה להחליף אותה?

לא עדיף פשוט להשאיר את זה ככה?

פורסם

עדיף שתחליף לגומיה מקורית. חבל שזה יתפרק לך באמצא נסיעה ולא יהיה נעים . עבודות חפאריות לא מחזיקות הרבה זמן בדרך כלל :)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

ועל זה נאמר כבר רבות, חאפרים לא נגמרים בארצנו הקטנה רק מתחלפים!!

את תוצאות זילזול בטיפול ברכב , הם משלמים אחר כך ובגדול!

הפורום הזה לא מיועד לחאפרים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...