Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי בגמר רד בול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחרשנגמרו המוקדמות הגיע הרגע לדעת מיהם ה60 שינהגו בטיילת תל אביב ,

אני אחד מהם ,

מי עוד?

טוב אז עכשיו זה רשמי. אני לא בפנים.

אני מאוכזב בטירוף, ויותר מכך - כועס בטירוף.

במקצה השני שלי - הרגשתי שהקארט מחליק מאוד בפניות ימינה.

חשבתי לעצמי שזה בגלל טמפרטורת צמיגים וזה יעבור תוך הקפה שתיים.

אך לא- לאורך כל המקצה השני הקארט פשוט לא היה יציב והיה מחליק מאוד בפניות ימינה.

כשסיימתי את המקצה דרשתי ממנהלי המקום לבדוק תקינות לחץ אוויר בצמיגים.

התוצאה, לתדהמתי (בעצם לא כל כך לתדהמתי...) הייתה 20 PSI בכל הצמיגים מלבד ב... אחורי שמאלי בו לחץ האוויר היה 14 PSI!!!

התרעמתי על כך ונציג רד בול אמר שהוא מברר את העניין. לאחר בירור קצר הוא ניגש אליי וטען כי און אומר שאם יש הבדל כזה יש לבצע מקצה נוסף כי זה מוגדר כתקלה טכנית בקארט. כשניגשנו למנהל המקום - הוא פשוט לא הסכים לכך בטענה שזה לא נראה לו מוצדק ושזה לא כזה רציני ההבדל ושזה "כלום".

שלחתי מאילים להנהלת התחרות וכו' - הם מצדם שינו את גרסתם לכך שלא מגיע לי מקצה נוסף.

חיכיתי עם פרסום העניין עד לרגע הזה כי רציתי לוודא אם אני עולה או לא למרות הקארט התקול.

התוצאה שלי הייתה 24.88 בקארטינג רחובות.

מה אתם חושבים על העניין?

SPL - 143.6DB

"

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב אז עכשיו זה רשמי. אני לא בפנים.

אני מאוכזב בטירוף, ויותר מכך - כועס בטירוף.

במקצה השני שלי - הרגשתי שהקארט מחליק מאוד בפניות ימינה.

חשבתי לעצמי שזה בגלל טמפרטורת צמיגים וזה יעבור תוך הקפה שתיים.

אך לא- לאורך כל המקצה השני הקארט פשוט לא היה יציב והיה מחליק מאוד בפניות ימינה.

כשסיימתי את המקצה דרשתי ממנהלי המקום לבדוק תקינות לחץ אוויר בצמיגים.

התוצאה, לתדהמתי (בעצם לא כל כך לתדהמתי...) הייתה 20 PSI בכל הצמיגים מלבד ב... אחורי שמאלי בו לחץ האוויר היה 14 PSI!!!

התרעמתי על כך ונציג רד בול אמר שהוא מברר את העניין. לאחר בירור קצר הוא ניגש אליי וטען כי און אומר שאם יש הבדל כזה יש לבצע מקצה נוסף כי זה מוגדר כתקלה טכנית בקארט. כשניגשנו למנהל המקום - הוא פשוט לא הסכים לכך בטענה שזה לא נראה לו מוצדק ושזה לא כזה רציני ההבדל ושזה "כלום".

שלחתי מאילים להנהלת התחרות וכו' - הם מצדם שינו את גרסתם לכך שלא מגיע לי מקצה נוסף.

חיכיתי עם פרסום העניין עד לרגע הזה כי רציתי לוודא אם אני עולה או לא למרות הקארט התקול.

התוצאה שלי הייתה 24.88 בקארטינג רחובות.

מה אתם חושבים על העניין?

תשמע,היה לי מקרה דומה.

לצערי,אני הייתי ממש על סף עלייה כי חבר שלי שהיה שני מקומות לפניי במוקדמות- עלה,אבל בסוף נשארתי בחוץ.

לי היה קארט אחד עם אחיזה מצוינת,אבל היה עגלה ובמקצה השני הסיפור היה הפוך.קארט מהיר עם צמיגים חרא,שנאלצתי לקחת תסיבובים שניה לפני שתכננתי.

בקיצור,זה אחד הדברים שחייבים לקחת בחשבון.בחיים לא יהיו קארטים שווים במאה אחוז...אין מה לעשות.גם אני מאוד התאכזבתי,גם אני חיכיתי למירוץ הזה בקוצר רוח ולא חשבתי שתהיה לי בעיה לעבור ת'מוקדמות...וידעתי שהדבר היחידי שיכול לדפוק אותי זה אם אני אקבל הגרלה חרא..וזה מה שקרה.

אני אפילו לא ניסיתי לערער על העניין כי ידעתי שאין סיכוי..למרות שהיו הרבה משתתפים במוקדמות שאמרו את אותם דברים על הקארטים שבהם נסעתי...ואפילו החליפו אחד אם אני זוכר נכון.

פורסם

מזל טוב לכל אלה שעלו ,הולך להיות חם ועם הרבה עקשן (הרבה שמות שמוכרים מופיעים שם)

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

עמוס אל תהיה כל כך בטוח כי לפי השמות שמופיעים אז יהיו הרבה מלחמות אגו .

דדי,

פורסם

בהצלחה דדי, תביא כבוד ל-PSI (כרגיל ;))...

עם כל השמות הגדולים, האנשים הקטנים הם שהופכים עולמות ומזיזים הרים - דדי

(אנשים קטנים = דדי :) תותח עכשיו גם לך יש איש קטן בבית מזל טוב בפעם השניה).

בהצלחה לכולכם אנשים.

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם
אלו שעלו, יהיה מעניין לדעת באיזה מסלול בחרתם, ומה התוצאות שלכם.
אני עליתי מנתניה (גם DKNY), הזמנים שלנו היו מתחת ל-18 שניות (אם זה אומר לך משהו).

לגבי המקרה שלך - קשה לי להתייחס מבלי לשמוע את הצד השני, לכן אני לא יכול להתייחס לכך. לא סתם הם הנהיגו את השיטה של מקצי זמנים על 2 קארטים (שאגב, התחילה לראשונה אצלנו באליפות הצפון), השיטה הזו נועדה לנסות ולמזער את הפער בין הקארטים כך שלא יווצר מצב שנהגת במקצי מדידת הזמנים על קארט נחות יותר , משמע לתת הזדמנות שווה לכל המתחרים. בקיצור - שהמירוץ לא יוכרע בגלל מתחרה שהגריל קארט טוב/נחות יותר.

אני מבין את הכעס והתיסכול שלך (ואם אכן הגירסה שלך נכונה - אז הכעס הוא מוצדק לדעתי) ואני יודע שאני לא כל כך מנחם אותך - אבל זה חלק מהספורט.. צריך גם לדעת להתרגל לאכזבות (שלא תמיד תלויות בך). אם יש לך את הכישרון, אני בטוח שבפעם הבאה תצליח יותר. בהצלחה!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• אחראי פורום
פורסם

יש לי גם הערה או שתיים שהציקו לי , מבלי להישמע מתבכיין ,

כי סה"כ נהנתי.

לא עליתי, למרות שסיימתי שלישי בסוף שני מקצים (ז"א שני המקצים שלי ועוד שניים אח"כ),

עם 21.55 בפ"ת. (יום לפני זה התאמנתי ופעם ראשונה במסלול עשיתי 20.92

שהבנתי שזו תוצאה לא רעה בכלל...)

המסלול היה עמוס מדי , מאוד הפריע לי חוסר השימוש בדגלים ("אנחנו סומכים

על הבגרות שלכם" -WTF ?? אנשים לא מסתכלים אחורה כשהם נוהגים ברכב,

אז בקארט באמצע תחרות?). נהגים איטיים גרמו לי להאט כמעט כל הקפה .

את המקצה הראשון סיימתי ראשון וחניתי בראש הגריד , את הקארט הבא שלי

מצאתי חונה אחרון בגריד...אבל זה סתם מזל נאחס.

חבל לי , כי התוצאה שלי הייתה קרובה מאוד למובילים.

בהצלחה לפיינליסטים! אני מקווה שאוכל לבוא לראות.

אגב , דרור לפיד (עלה לגמר) כותב פה בפורום?

נראה לי שעשינו קורס אצל סמואל ביחד. נהג מצויין.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי

לפי מה שהבנתי אז אתה לא התחרית בתחרויות קארטינג כלשהם בארץ ובגלל זה אתה לא מבין למה אין דגלים ,

ובכן

רוב מי שמשתתף בתחרויות או השתתף יודע כבר לבד איך להתנהג על המסלול שזה אומר ,איזה קווי לקחת ,לבדוק מי מאחורייך ,איפה נמצא מתחרה X ומתחרה Y ,

הדגלים שכן חשובים לנהגים/מרשלים/מנהל מרוץ הם הצהוב ,שחור ,שחור לבן(לא שחמט) ,לכל אחד מהם יש חשיבות יותר גבוה בהרבה מאשר הדגל הכחול שרק מבלבל נהגים .

לגבי בגרות אז זה נכון מה שהוא אמר כי ישנם חברה שלמרות שמכירים את החוקים בע"פ עד כדי כך שהם ידקלמו אותו אם תעיר אותם באמצע הלילה ועדיין עושים דברים על המסלול שהם לא חוקיים ומאוד נלוכלכים ,מה לעשות יש גם כאלה לצערי ולצער הרבה אנשים שאוהבים את הענף הזה ספציפי.

הגמר מתקיים ביום שיש בטיילת בתל אביב ,זינוק ב 11.

דדי,

פורסם

דדי,

לדעתי אתה לא צודק בקשר לדגלים...

בגלל שסוג התחרות הוא כזה שמיקום לא משנה בו, אין שום סיבה לא להוציא דגל כחול. זה רק עושה סדר על המסלול.

מקרה כמו שאיתי תיאר דגל כחול היה יכול לעזור לו מאד ולתת לו סיכוי לעשות תוצאה טובה בלי שאלו שאיתו במקצה יפריעו לו.

אני דיי בטוח שאם היית במקצה שאיתך עוד 5 נהגים איטיים אז גם אם אתה נהג מאד מוכשר לא היית מצליח ליצור לעצמך מצב של מסלול ריק מלפנים למשך מספיק זמן בלי דגל כחול והיית מאד רוצה שהדגל הכחול יתנופף קצת כדי לעשות סדר.

בעצם בגלל שלתחרות יכל להירשם כל אחד (גם חסרי נסיון בקארטינג) והמקצים לא היו ממוינים לפי רמת הנהגים כן היה צורך להוציא דגלים כחולים ולתת את ההזדמנות האמיתית לכל אחד.

לדעתי זה פשוט נבע מחוסר ידע של האחראים מצד רד בול.

בהצלחה בגמר לכל העולים....

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

רפי

יש משהו במה שאתה אומר אך מצד שני גם יש משהו בדבריי,

תחשוב שכל פעם היית רואה דגל כחול ,כן אלייך ,לא אלייך ,ואז גם מתחיל המשחק שכולנו מכירים והוא הדחיפות כי הריי קיבלת דגל אז תזוז .

ואתה יודע על מה אני מדבר !

דדי,

• תוכן חדש...