Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רנו מגאן 2 - שנת 2003 - גיר אוטמטי .

היום שבאתי להניע את הרכב הוא מניע אך לאחר מספר שניות לפני שהעברתי כלל להילוך הוא נכבה וכך

חוזר שוב ושוב , זאת אומרת הרכב מניע ללא בעייה כל פעם מחדש אך אחרי שהוא מניע הוא נכבה לאחר

מספר שניות באופן פיתאומי - לא נדלקת שום נורת חיווי .

האם מישהו מכיר את הבעייה לפני שאני מזמין גרר .

בתודה מראש ושבת שלום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

גיא, טעות בידיך.

אם היה מדובר בחיישן הצתה / תקע חיישן הצתה הרכב לא היה מניע כלל.

כפי ש- Wiking ציין, הסימפטומים לבעיה זו שונים ממשה שתאר פותח השרשור.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אין קשר למערכות מיגון.

המנוע מניע כראוי.

שוחחתי עם בעל הרכב בטלפון והבעיה אינה בהנעה, אלא בייצוב הסרק לאחר ההנעה, כתוצאה ממצערכת מלוכלכת (ברכב זה אין מנוע צעדים, אלא מצערת אלקטרונית, ולכן זהו אחד מהסימפטומים כאשר הא מלוכלכת מאד).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אם אפי לא מתווכחים, בכל אופן יש לקחת בחשבון שיתכן ומתקין מיגון רכב ביצע ניתוק משאבת דלק , מה שיגרום לרכב להניע ולהכבות מייד, ושוב אותה תופעה בכל ניסיון. הנעה וכיבוי.

זוהי רק אפשרות כמובן שכדאי לתת עליה את הדעת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• ספונסר פורום
פורסם
אין קשר למערכות מיגון.

המנוע מניע כראוי.

את התשובה לזה נתן רפי..:-)

שוחחתי עם בעל הרכב בטלפון והבעיה אינה בהנעה, אלא בייצוב הסרק לאחר ההנעה, כתוצאה ממצערכת מלוכלכת (ברכב זה אין מנוע צעדים, אלא מצערת אלקטרונית, ולכן זהו אחד מהסימפטומים כאשר הא מלוכלכת מאד).

אם ככה,כאשר המנוע מניע ומחזיקים דוושה לחוצה מעט המנוע אמור להשאר מונע בסל"ד גבוה יותר..האם זו התופעה?

אפי.

ובקשר למה שרפי רשם.."עם אפי לא מתווכחים"..כמובן! מתדיינים

בברכה אורן בן סימון

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בעיות של דימום מנוע מיידי לאחר התנעה בבוקר הם לרוב בגלל תקע וחיישן הצתה ולא בגלל בית מצערת שגורם לבעיות בעיקר שמנוע חם....

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את אותה תקלה.

היכן נמצא התקע והחיישן הצתה.

אצלי היתה את הבעיה פירקנו את הבית מצערת שהיה די נקי וניקינו שוב, התקלה נעלמה לחודש, וחזרה שוב.

החשד שלי שזא אולי המשאבת דלק.

אני צריך לציין שלאחר שהרכב עומד, הוא צריך הרבה סטרטרים עד שהוא מניע.

ולאחר שהוא מניע, הוא נכבה, ורק אם אני מחזיק את הגז הוא לא נכבה.

תודה מראש.

פורסם

אותה בעייה בדיוק הייתה לי ברנו מגאן II 2004 ידנית.

הרכב נכבה לאחר התנעתו, היה כבה ברמזור, מזייף בסל"ד נמוך והמנוע עבד בצורה לא עגולה.

במוסך מורשה רנו החליפו לי את חיישן ההצתה ואת התקע שלו, 1,100 ש"ח.

מעניין, במוסך רגיל בקשו 1,400 ש"ח. גם שם עלו על הבעיה בחיבור למחשב רכב.

הייתי מעיף את הרכב הזה לכל הרוחות אבל קשה למצא רכב ידני ונוח כמו הרנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...