Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף ברכבי רק 3 צמיגים מאחר ואחד מהם ממש חדש מתוצרת בריגסטון ,אני מעוניין

לקנות את אותו הצמיג שישנו כרגע מה דעתכם עליו סביר?

יש מצב לקנות רק 3 או רק בזוגות?

מה המחיר עבור צמיג כזה?

מומלץ ללכת לאנטון ביפו?

אגב מידות הצמיג הם:185/60/14

תודה ויום טוב לכל חבריי הפורום

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אפשר לקנות כמה צמיגים שאתה רוצה. גם שלושה, גם חמישה.

בדרך כלל יש מחירים יותר אטרקטיביים לרביעייה, אבל לא יודע כמה ההפרש יצא במקרה שלך - תבדוק.

לגבי אנטון - הם זולים בגדול, אבל תעשה סקר שוק קצר ליתר ביטחון (גם לא תמיד ההפרשים מצדיקים את המרחק אם אתה לא קרוב מספיק...).

ולגבי המחיר - קודם כל, תתקשר ותבדוק. וחוץ מזה, לא כתבת איזה דגם צמיג זה - לברידגסטון יש לא מעט, וכל אחד מתומחר אחרת.

נ.ב. אם ממילא אתה מחליף 3, אתה יכול אולי להחליף את כל הרביעיה לסוג אחר, אם למשל בא לך לקחת צמיגים ספורטיביים יותר, או שקטים יותר, וכד'.

לא שווה להתקע עם סוג מסויים רק בגלל אחד.

ניר

פורסם
יש כמה סוגים של צמיגי ברדג'סטון במידה הזאת ומחיריהם שונים.

באתר המצורף תמצא גם מחירון צמיגים ויש גם את "ברידג'סטון" http://shoeftires.allbiz.co.il

בברכה - רפי לין :-)

רפי נכנסתי לאתר שנתת לי אבל לא נפתח לי שום דבר כאשר אני לוחץ על השם של החברה של הצמיגים

למה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

איך הצמיגים של ברידגסטון טובים/סבירים?

ואגב הצמיג הרזרבי שלי הוא צמיג קטן מיוחד אחרת באמת הייתי לוקח את הצמיג החדש ושם אותו

בתור רזרבי וקונה רביעיה מסוג אחר

אין כמו קמארו עצבנית

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הדגם שרכשתי הוא בריגדסטון פונטזה er60 במידה 185/60/14 אצל אנטון ביפו ב1000 ש"ח לרבעייה

מה דעתכם על הצמיג הזה, יחזיק כמה שנים בתנאיי הארץ ?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...