Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח על רעש במקום ציבורי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש,והבנתי שישנו דוח כזה אבל לא הבנתי מספר דברים.

ביום שישי הגענו באוטו לפארק הלאומי בר''ג וישבנו בחניה בסביבות 4 לפנות בוקר,

המוזיקה הייתה על עוצמה די חזקה[לא הייתה אשמתי,בבקשה אל תגידו לי שזה לא היה צריך לקרות]

הפיקוח העירוני שמסתובב ברחבי הפארק עצר במקביל עלינו,

ופתאום ראיתי מן כזה פלאש

חבר שלי אמר שהוא חושב שזה מן אור כזה שמאירים על אנשים בדשא.

אני חשבתי שצילמו אותנו.[לדעתי הוא צילם את מספר הרכב אם בכלל]

הפיקוח העירוני יכול לעשות משהו?

יש לציין שהוא לא החתים אותי על כלום

כמו כן אני לא חושב שהפרענו לאף אחד.

תודה לעוזרים

פורסם

אכן קיים דוח על רעש במקום ציבורי.

לרוב דוח על רעש מגיע כתוצאה משני דברים:

1.התלוננות של שכן על רעש שמפריע בלתי נסבל.

2.רעש מוגזם שמושך את תשומת הלב של השוטר.

דוח על רעש סביר מאוד להניח שזה לא. כשנותנים דוח על רעש נותנים אותו באותו הרגע.

לפי מה שאני יודע - אך אינני בטוח דוח על רעש יכול לתת רק שוטר על מדים - תקנו אותי אם אני טועה.

לרוב שוטרים מבקשים לפנות את המקום וללכת הבייתה. אם אחרי כמה דקות הם חוזרים ועדיין יש רעש, או שהשכן שוב התלונן ובעקבות זה השוטר חזר שוב יש סבירות גבוהה שתקבל דוח על רעש.

כל עוד לא קרה אף אחד מהמקרים הנ"ל כנראה שלא קיבלת דוח אלא באמת צילמו מישהו, שוטר לא רושם דוח על רעש לפי מספר רכב אלא לפי האדם שנהג בו/האדם שעשה רעש, ד"א אתה יכול "לקבל" דוח על רעש גם אם אתה וחברים שלך לא נמצאים עם אוטו.

שורה תחתונה - תהייה רגוע סביר מאוד להניח שלא קרה כלום וסתם נלחצת.

פורסם

לא סביר להניח שהוא צילם אותכם, כמו שאמרו קודמיי אם בכוונתו היתה לתת דו"ח הוא היה ניגש אליכם קודם ומדבר איתכם שתחלישו את העוצמה ורק לאחר התראה כזאת או אחרת היה נותן דו"ח (כמובן אם לא הייתם מקשיבים לו). אגב במקרה של ר"ג לפקחים האלה שמסתובבים בלילה יש סמכויות מסוימות של שוטרים והם יכולים לתת דו"חות וכד'.

פורסם

מן הסתם גם אני חושב שלא הייתה מקבל דוח ללא התראה מוקדמת מאדם מוסמך, ולא משנה מי.

(חוץ מזה, לך תדע, אולי זה פלאש על חריגה ממהירות המותרת, מהירות הקול..)

פורסם

בוודאי חטאים.

בתור אחד שכן הולך לעבודה כל בוקר למרות שעכשיו החופש הגדול, וסובל כל לילה מגדודי ילדים אפסים שמרעישים ברחובות אני מסכים שזה חטא - מי שמרעיש במקום ציבורי מגיע לו להישרף בגיהנום!

או לפחות לקבל דו"ח.

הלוואי והפקחים היו קונסים את המרעישים האלו, במקום להגיד להם נו-נו-נו ושימשיכו להרעיש אחרי שהניידת נעלמת (וזה רק במקרה והיא בכלל הגיעה).

במקרה שלכם, אם זה בפארק הלאומי, ורחוק (מאוד) מבתים שבהם אנשים נורמליים ישנים בארבע לפנות בוקר - אז כל הכבוד לכם.

את אלו שיושבים על המדרכה ליד האוטו ברחוב שלי צריך לזרוק לגולאג.

פורסם

בשכונה שלך זה לא בעיה. צא וחלק להם קצת הירואין, שילכו בדרכו של המלך, היחיד שהצליח לצאת מהשכונה. תוך שבוע גג הם מתנדנדים תלויים בתא המעצר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא חושב שהפקחים האלו מוסמכים לתת דוחות.

אבל, בכל אופן אם הם לא באו אליכם ואמרו לכם להנמיך את המוזיקה אז אין לכם דו"ח.

מהכרותי עם פקח אחד שם הם לא בקטע של דוחות.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

תודה למי שעזר .

מאוד ייתכן שהם סימנו לנו בעזרת הפלאש להוריד את הקול

[אם לא שמענו אותם].

• תוכן חדש...