Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדם עלה איתי לתרגול תת היגוי יתר, הוא מדריך מעולה..

כנראה שבלימוד טרמינולוגיה לא כל כך מעולה...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היא אם תזכור לעשות את הדברים האלה גם עוד הרבה זמן...כלומר בלי תרגולים יותר.

כל הקורסים האלה הם רק יום אחד.......

פורסם

ובגלל זה צריך להתאמן שוב ושוב ושוב.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כל הכבוד לך,עכשיו תחסוך עוד קצת ותלך לקורס נהיגה ספורטיבית,טוב לראות מודעות לנהיגה נכונה .

מומלץ לכולם

יום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא יודע אם הקורס הבא יהיה נהיגה ספורטיבית. אולי אני אחסוך במשך יותר זמן ואלך לקורס נהיגת מרוצים...

hagggg55 כתב:

פורסם

דבר שאי אפשר לעשות..כל עוד ואתה לא משלם עוד ועוד בשביל עוד קורסים שאורכים יום אחד, לא?

פורסם

ממש לא נכון. אני מתכנן השבוע או שבוע הבא לנסוע לבד או עם חבר לנס הרים ולהמשיך להתאמן.

practice brings perfection

hagggg55 כתב:

פורסם

נס הרים, עם כל הכבוד, אינו מסלול סגור שניתן להתאמן בו.

יש שם הרבה אופניים ואופנועים.

ואני מקווה שהבנת שמהקורס נהיגה מתקדמת הזה לא למדת איך לנסוע 100 בעיר ולהיכנס לסיבובים עם המבט, בלי מגמת "אני שומאכר, אני יכול ליסוע 180 ולצאת מהיגוי יתר בקלות".

כל הכבוד ד"א.

פורסם
לא יפה אופק... ;)

באיזהשהו שלב (שבקושי זזנו... עלייה קטנטונת...) הוא אמר "יאללה איפה הטורבו פה?!" והתחיל ללחוץ על כמה מהכפתורים... "זה לא זה, לא זה, זה גם לא זה... באסה..."

היית אומר לי שגם אתה רוצה בכיף הייתי קורא לך...

למה לא יפה? להזכירך עד לפני שבוע נסעתי על כזאת 35 אלף קילומטר ככה שלי מותר לצחוק על הרכב.

זה כמו שלשחור מותר לקרוא לשחור אחר כושי אבל עם אתה תיקרא לשחור כושי תחטוף מכות :lol:

פורסם

נהנתי לקרוא

כל הכבוד!

אם אני צעיר (מאוד) אני עדין יכול לעשות את הקורס? (אני מניח שכן)

אז אם כן, כמה זה עולה? ואיזה סוגים יש? אם מישהו מוכן להסביר/לקשר אני אשמח

ועוד שאלונת, אני חייב לעשות את זה עם האוטו שלי? (סתכלו על הסמלון ותבינו)

סליחה על ההתעלקות הקלה

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
אורן עשית את הקורס עם היונדאי אקסנט ליסינג אוטומטית טורבו נייטרוס ודלקן שלך? :roflmao: :roflmao:

איזה מלך, עם רכב כזה הייתי מתפדח בכלל לקבוע איתם שעה :wink:

למה לא אמרת לי שאתה הולך? יש מצב גדול שהייתי מצטרף.

למרות שברור לי שצחקת, יש סיכוי טוב שחלק מהקוראים ואפילו אתה בעצמך מאמינים לפחות באופן חלקי שמה שכתבת נכון ושבאמת פדיחה ללכת לקורס נהיגה מתקדמת עם מכונית חבוטה / מאפנה / מה שלא יהיה..

אז זהו, שלא!

אני ממש מחכה ליום שאנשים יבינו שלא הולכים לקורסים כאלה כדי ללמד את האוטו נהיגה אלא כדי ללמד את הנהג, ככה שהאוטו בכלל לא משנה.

מוטי

פורסם

מקלארן F1- נו, ואם האופנוענים ששם יכולים להתאמן, למה אני לא? זכותי להיות שם בדיוק כמוהם. אני אלך לשם בשעה שאין בה (מקווה) הרבה רכבים אחרים, בכל מקרה אני לא הולך להחליק וכל זה, כל המטרה היא ללמוד איך לא להחליק. אז אין בעיה. אני בנתיב שלי, הם בשלהם, ואני לא מפריע להם.

ולא, אל דאגה, לא חשבתי ששני קורסים מסכנים של 10 שעות סה"כ יהפכו אותי לנהג מירוצים. בטח ובטח שלא בעיר.

************נערך - יש בדיחות שאתם יכולים להחליף ביניכם, אבל לא בפורום ציבורי****

explotion- אם יש לך רישיון- אתה יכול. כעיקרון לקורס הספציפי הזה אתה צריך לפחות חודשיים נסיון בנהיגה. רצוי שתהיה בלי מלווה ועם טיפה יותר נסיון ממה שהם כותבים באתר שלהם. בינינו- מה זה חודשיים? אתה בקושי יודע לתפעל את האוטו.

אבל הקורס הראשון שעברתי מצריך רק רישיון נהיגה. מותר אפילו עם המלווה. אבל שוב, עדיף לך קצת אחרי.

לא זוכר כבר את המחירים. אבל הם היו פחות מ1000 כל אחד. יש את אלטרנתיבי, מסלולים (מה שאני עשיתי), דרייב ארט, ועוד כמה שאני לא זוכר את השם. הנה קישור לאתר של מסלולים. חפש בגוגל את השמות של שאר החברות: http://www.maslulim.co.il/index.php

חייב עם האוטו. זה גם הכי טוב ככה. אתה לומד לשלוט בדברים שתלמד על הרכב שלך. זה שאתה תיסע איתו באופן קבוע ואיתו רוב הסיכויים שתיתקל במצבים עליהם מדובר בקורס...

בהצלחה.

hagggg55 כתב:

פורסם
תתאמן כל זמן שאתה באוטו;

תתאמן על המבט, מבט ועוד הפעם המבט. בין אם זה לנסיעה לסופר או כדומה, תתאמן על המבט הנכון.

התרומה של מבט נכון לנהיגה נכונה היא עצומה ביותר.

אביחי

פורסם
ממש לא נכון. אני מתכנן השבוע או שבוע הבא לנסוע לבד או עם חבר לנס הרים ולהמשיך להתאמן.

practice brings perfection

תודיע רק לפני שאתה נוסע לשם, שאני אדע להשאר בבית.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...