Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צחוקים...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למרות שברור לי שצחקת, יש סיכוי טוב שחלק מהקוראים ואפילו אתה בעצמך מאמינים לפחות באופן חלקי שמה שכתבת נכון ושבאמת פדיחה ללכת לקורס נהיגה מתקדמת עם מכונית חבוטה / מאפנה / מה שלא יהיה..

אז זהו, שלא!

אני ממש מחכה ליום שאנשים יבינו שלא הולכים לקורסים כאלה כדי ללמד את האוטו נהיגה אלא כדי ללמד את הנהג, ככה שהאוטו בכלל לא משנה.

מוטי

מוטי אני לקורס נהיגה הראשון שלי באתי עם אונו :lol:

ככה שלהסביר לי אתה לא צריך.

פורסם
צחוקים...
ממש לא.

אז עשית קורס נהיגה מתקדמת אחד. מעולה - כל הכבוד (בשיא הרצינות). אבל תסלח לי אם אני לא ממש תומך בזה שעכשיו, כשאתה חושב שאתה כבר יודע לנהוג, תתאמן בכביש עם פניות עיוורות, פניות מתהדקות, פניות עם חצץ בשוליים ובכלל בכביש עם אספלט שראה את ימיו היפים ביותר בשנות ה-70.

אני אישית לא הייתי מעוניין לסוע בנתיב הנגדי אליך, בטח ובטח עם היסטורית חוסר האחריות שלך בכבישים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

זה לא הקורס הראשון שלי. עשיתי כבר אחד לפני חודש.

ושוב, אין בעיה עם זה שאנשים נוסעים בנתיב הנגדי. המטרה של האימון זה איך לא להחליק בפניות. ומתחילים לאט לאט ובהדרגה מגבירים את הקצב.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...