Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציעים לך לקנות 206/קליאו כי מנסים לחסוך את המקום להודעת המכירה שלך בעוד חודשיים , כאשר תגלה שאין לך כסף להחזיק את אף אחת משתי המכוניות שציינת. מציע לך (בניגוד לשני המנהלים האחרים , שרק המליצו לך - אני מציע ...) לקרוא את כללי הפורום , ואז לשבת ולחשוב עם עצמך מה בדיוק אתה רוצה מעצמך (עצם הבאת שתי המכוניות הללו ביחד מראה שאין לך מושג ירוק) , וכמה כסף אתה יכול להקדיש לכך מדי חודש.

פורסם
לא באתי "לממזמז" שום שכל , יש לי כסף אני עובד ומרוויח 6 אלף ש"ח, ביטוח לא בעיה דוד שלי סוכן ועושה לי במחיר מצחיק

בכל מיקרה לא באתי לריב או להתווכח למי שיש מה להוסיף שיתיחס לאשכול ולא יציע לי ליקנות פיג'ו 206/רנו קליאו וכו'.

מעניין אותי מה זה מחיר מצחיק לביטוח של לקסוס או אימפרזה. במילים אחרות - דוד שלך יסדר לך ביטוח נהג חדש למכוניות הללו במחיר מצחיק, רק אם הוא ישלם עליך מכיסו.

צריכת הדלק של האימפרזה כ-1:6 בממוצע. הלקסוס - כנראה אותו דבר.

עלויות טיפולים באימפרזה יקרות, כאשר מדובר באוטו ותיק כך שאתה יכול לצפות להרבה דברים שיתחילו ללכת.

בלקסוס - השד יודע. יכול להיות אפילו יותר יקר. מדובר באוטו זקן.

השד גם יודע למה ילד שקיבל הרגע רישיון צריך לקסוס, אבל שיהיה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השד יודע למה אם אין לך מה להגיד על הרכב אתה מגיב ומבלבל לי את השכל כמו ילדה קטנה.

רק השד יודע תאמין לי

וניראה לי שהוא מאחוריך

פורסם

תקנה לקסוס, כייף להסתובב עם מפתחות של לקסוס, להגיד יש לי לקסוס וכד'.

לא כייף להפריש כמעט את כל המשכורת שלך על הלקסוס שעם כל הכבוד למותג הנחשק הLS הישנות שנוסעות בארץ לא ממש במצב מזהיר, אלה שכן לא ממש ימכרו בזול.

הבעיה עם מותגי היוקרה בארץ זה שאנשים שמרוויחים 6 קונים רכב כמו סדרה 7 לדוגמא ובגלל שהטיפולים יקרים הם מטפלים ברכב בצורה חאפרית.

תקנה ותוסיף קצת לרזומה של הרכב ואז תמכור למישהו שחושב בדיוק כמוך.

אוהב יפניות ? רוצה משהו שיסע טוב ולא יקרע את הכיס? תקנה הונדה אקורד.

haters will hate

פורסם

אתה יודע אנשים עסוקים ועייפים לא ממש שמים לב.

תקנה אקורד, כל מודל ודגם מומלצים, אני אישית אוהב את אלה מתחילת שנות ה90.

לג'נד? כבד.

תלך על משהו נפוץ שהוכיח את עצמו אצל רבים.

haters will hate

פורסם
השד יודע למה אם אין לך מה להגיד על הרכב אתה מגיב ומבלבל לי את השכל כמו ילדה קטנה.

רק השד יודע תאמין לי

וניראה לי שהוא מאחוריך

א-סילו ! שד בא לקחת אותייי !

153950-1.jpg

ברכותיי. החזקת בפורום כמעט יום שלם.

פורסם

בוא קודם תספר לנו מה אתה רוצה ומצפה מהרכב?

בתור עצה ידידודית בתור רכב ראשון קנה איזו יפנית קטנה כמוש אתה אוהב או אירופאית חמודה וזולה, תלמד לנהוג יותר, תלמד לתחזק לדעת מה זה רכב בכלל.

אתה מבקש יעוץ בין שני כלי רכב ששונים אחד מהשני בהכל.

כמו שני ישאל מה עדיף לי טרקטורון או אופנוע ים?

המנוע V6 4000 סמ'ק של הלקסוס ידרוש ממש המון המון דלק, זה רכב אמין מאוד, נראה כמו מרצדס מפואר ומדהים בעייני.

אך כמה שהוא אמין כל חלק בו עולה כמו חצי רכב, ובוא לא נדבר על אגרות רישוי וביטוחים.

אימפרזה gt זה רכב משפחתי 2000 סמ'ק מוגדש עם הנעה כפולה היגוי מעולה כוח זמין, רכב מעולה, גם כן יקר נורא לתחזוקה ולא תמצא אחת שמורה ושנראת טוב, שנת 98 בטח תיהיה יד 7 עם הסטורית תאונות, נדיר למצוא שמורה.

תגוון קצת בכיוון שלך תסביר לנו מה אתה רוצה וכמה אתה מוכן להוציא כל חודש על הרכב.

אנשים שמרוויחים יותר מ 6 בחודש לא מחזיקים לקסוס או אימפרזה, ומה הטעם לשפר לקסוס הוא לא רכב ספורט הוא פאר ואמינות נטו.

קנה לך בהתחלה איזו גולף או רכב אחר מהנה תלמד מה זה רכב ומה זה להחזיק, זה לא רק דלק וביטוחים, תאמין לי שלא.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...