Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הזמינות חלפים?

עד כמה קשה למצוא את החלפים של האוטו?

האם הGTI חולקת מכלולים עם אחותה הלא ספורטיבית הMK1 הרגילה?

האם אפשר להתאים חלקים מדור אחר?

תודה רבה.

עריכה- עוד שאלה, באו GTI דור 1 עם סאנרוף מהחברה?

אם לא, זה פוגע בשילדה סאנרוף לא מקורי?

פורסם

שאלה נוספת.

אחרי שאתה יורד מהרכב, תוכל לתת לי את המספר שלו?

סן-רוף לא יפגע בשלדה.

יש הרבה חלקים דומים, הרבה מאוד גם שונים.

מדור אחר? רק מנוע.

למצוא חלקים מיוחדים של האוטו יהיה קשה מאוד בארץ, רק ייבוא.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

רוב ה GTI MK1 הגיעו עם סאן רוף אבל זה לא משהוא מחייב.יש עם, יש בלי.

זמינות חלקים בארץ שואפת לאפס. אפילו חלקי פח וחלקים סטנדרטיים.

משום מה נשארו מלא פיאסטות וקדטים מהשנתונים האלה, אבל גולף MK 1 כולן נעלמו.

אולי תספר לנו באיזה GTI מדובר שנוכל להמליץ או לשלול אקזמפלרים ספציפיים. וסתם שנדע, בכמה מוכרים היום GTI MK 1?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה לא מאמין מה טווח המחירים בין 2 הרכבים, שמיים וארץ.

כמו כן גם המצב שלהן. מי שרוצה טווח מחירים, בה"פ.

אז אתם אומרים שזמינות חלקים תהיה בלתי אפשרית?

אם כך תחליפיים יכולים להוות ברירת מחדל?

תשמעו אני יאמר לכם דוגרי- הרכב ששמתי עליו עין במצב לא מזהיר בלשון המעטה, ואני רוצה להרגיש טוב עם עצמי ולהציל רכב מריקבון, ולשפץ אותו.

אבל להיכנס להרפתקאה שכל חלק וחלק אני אצטרך ייבוא, זה יהיה קשה מבחינתי, אני שוקל אם להיכנס לפרויקט הזה.

פורסם

תבדוק ב- ebay (ועדיף אירופאי, כמובן. עוד יותר עדיף שתעשה זאת עם מי שיודע גרמנית - אני למשל, כדי שתוכל לחפש ב- ebay הגרמני, שכולל לדעתי גם את אוסטריה ושוויץ) אם יש חלקים למכירה ותתחיל להזמין...

אגב, אנו מדברים על MK1 (עד שנת 82-3) ולא על MK2 (העגול יותר) נכון?

היתה לי גולף רגילה כזו, משנת 82, כשהייתי חייל (בשנת 94). כחולה. אוף אילו זכרונות נעימים....

הנה למשל מצנן שמן למכירה:

http://cgi.ebay.de/MOCAL-13-ROW-OIL-COOLER-KIT-VW-GOLF-GTI-MK1-MK2-MK3-16V_W0QQitemZ4653350878QQcategoryZ9889QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם לא מדברים על חלקים יעודיים של ה GTI, אני פשוט הייתי קונה לי איזה MK1 3 דלתות ועושה ממנה מאגר חלקי חילוף. אתה יכול לקנות כזאת בלי טסט באיזה 500-1000 ש"ח עלובים.

חלקים יעודיים של GTI, בארץ זאת ממש בעיה, במיוחד חלקים של ההזרקת דלק המכאנית.

אבל, זאת כבר ענתיקה קלאסית כך שאם היא מוצאת חן בעניך, לך על זה והתעלם מהקטע של זמינות החלפים. תהיה לך בעיה עם כל ענתיקה קלאסית.

שאלה כללית, אתה מכניס את עצמך לבעיה עם הרכב הזה, נכון , תקבל רכב עם יכולות מצוינות, משהוא נדיר ומאוד מיוחד בנוף הישראלי, ולאט לאט גם בנוף העולמי, אבל... החיים לא יהיו קלים איתה.

אתה מודע לבעיתיות שבהחזקת רכב כזה?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...