Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב, ניסיתי לשחק אצלי במחשב ב-TRUE CRIME החדש התקנתי את המשחק מ-3 דיסקים הכל היה בסדר, שמתי את הקראק ונכנסתי למשחק, יש בהתחלה איזה 3 סרטונים שהם עובדים מצויין ורואים הכל! אבל כשזה מגיע לתפריט של המשחק עצמו לא רואים כלום הכל מטושטש אבל יש צלילים ויש רעש של לחיצת מקשים, ניסיתי כמה פעמים, פעם זה נכנס למשחק אך לא ראיתי כלום, פעם שניה זה זרק אותי לשולחן העבודה בלי הודעה, ובפעם השלישית

קפצה לי ההודעה הבאה:

norm_E0E29F23105040CEB83881FFBF9CB409.JPG

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הבעיה? הכרטיס מסך GE FORCE 4 MX 440 128MB ומחשב פנטיום 4 2800 אינטל זיכרון 256 מגה DDR עם צריך עוד פרטים אני ישמח להוסיף!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אולי תחפש קובץ שנקרא

3d-setup

משהו כזה..

שהמחשב יידע בדיוק מי נגד מי עם הכרטיס מסך שלך

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

spring אתה עובד כמו הראש שלי! זה בדיוק אותם השלבים שעשיתי אפילו באותו הסדר ועדיין הבעיה לא הסתדרה!

אשמח לעוד תשובות שיעזרו לי לפתור א התעלומה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אולי זה יעזור להבנה של מה זה DIRECT3D..

http://en.wikipedia.org/wiki/Direct3D

אמממ

נסה למחוק את המשחק ולהתקין שוב.

וקראק חדש- אולי הנוכחי לא מתאים לגרסא- תבדוק את זה.

לצערי לא מצאתי פתרון או טלאי שיתקן את הבעיה.

אבל מצאתי כמה דיונים על בעיות אחרות הקשורות לגרפיקה ולהפעלה של המשחק- וכל פתרון בעיה הסתכמה בדרייברים

דירקטאקס

איתחול

והתקנה מחדש של המשחק..

מקווה שתמצא פתרון ותוכל להפעיל את המשחק!

בהצלחה!

פורסם

עשתי את כל השלבים ה"טאורטיים" ועדיין הבעיה לא נפתרה! SPRING אל תתגן אותה תגובה כמו שרשמת לי באיסיקיו. אולילמישהו אחר יש פיתרון?

פורסם

עדכון: ניסיתי לשחק אצל חבר שלי והמשחק עבד מצויין, יש לו כטיס מסך של ריידון!, כיצד ניתן לבדוק עם זה כרטיס המסך עושה את הבעיה?

• תוכן חדש...