Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהמנוע התחיל לדפוק, המכונית נכנסה למוסך המכונאי פתח מנוע (לפי מה שהבנתי),

והוא הציע ואמר שצריך להחליף את הפסתנר.

אז כמה שאלות

דבר ראשון מה זה פסתנר? תפקידו? מיקומו? מחיר? האם אפשר לשפץ?

עריכה: מדובר על פיאסטה דינאמיק גיר רגיל 1300.

תודה רבה רבה מראש.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

אתה בוודאי מתכוון ל-פסנתר, אם כך כמדומני מדובר על גל הזיזים אותו רכיב שאחראי על תיזמון השסתומים.

פורסם

מצטער על הבורות. אבל מה זה אומר שהוא אחראי על תיזמון השסתומים?

קשור לצריכת דלק?

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

הפסנתר מקבל תנועה סיבובית מגל הזיזים ומתרגם אותה לתנועה אנכית בדמות הפעלת כוח אנכי על השסתומים והגורם לפתיחתם (כנגד כוח קפיץ). לא ממש קשור לתצרוכת דלק. אמור להיות חלק זול וזמין מפירוק,בד"כ מחזיק המון זמן.

יש מנועים ללא פסנתר ושם גל הזיזים לוחץ ישירות על כוסיות השסתומים.

יש מנועים (בד"כ עם גל זיזים תחתון-נדיר במכוניות מודרניות שם מקבל הפסנתר תנועה קווית אנכית מגל הזיזים באמצעות דחיפים).

דבר נוסף,ספק רב אם המכונאי פתח מנוע,ספק גם אם הוריד ראש ויתכן ורק הוריד את מכסה השסתומים

ובדק או פירק את הפסנתר.

קח בחשבון שאין צורך בפירוק מנוע ושאם יפורק הראש יהיה כבר צורך בביצוע עבודות נוספות.

החלפת הפסנתר עצמו מצריכה עבודה פשוטה ביותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה רבה!

מהי הערכת מחיר לעבודה (ללא פירוק הראש!!) להחלפת פסנתר, לא מפירוק אך גם לא במורשה.?

יש לי פיאסטה 88...

• תוכן חדש...