Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הזקנות הקשקשניות :-P חלאס עם ה"הייתי מפרק לו לבד את הצורה", אם כל אחד יתחיל לקחת את החוק לידיים לא יהיה טוב... זה שחבר שלו דפוק (מצא מין את מינו?) זה מובן והובהר לו כבר...

ולכל אלה שמתלהמים על המכות... כדאי שתלכו למחסני מזון, שמעתי מוכרים שם שכל במבצע... אם הוא באמת השתולל כמו שהוא השתולל אז הוא בהחלט ראוי היה לקבל את מה שהוא קיבל, אולי ככה הוא ילמד... בנוסף, ייתכן שהם באמת חשדו כי מדובר ביותר מסתם מפגר שחושב שהוא שומאכר... אין לפי דעתי שום סיבה להתלונן על השוטרים... הגיע הזמן שהם יטפלו במקרים קשים בדרך הקשה ולא בכפפות משי...

סתם סיפור להמחשה... אצלי בטירונות המ"מ היה קצת דפוק בראש ועל כל שטות קטנה כמעט הוא היה נותן לאנשים שבתות או שעות ביציאה כמו כלום... לבסוף זה הגיע למצב שאנשים פחדו לעשות שטויות וכולם כמעט התנהגו כמו ילדות טובות (חוץ מכמה דפקטים שהמשיכו עם השטויות ובכו אחרי זה די הרבה כשהם סגרו שבתות על ימין ועל שמאל)...

כלומר בשורה התחתונה... תתן לעבריינים בראש ואז הם ילמדו...

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני בז לך על ההתנהגות הזו על הכביש. במיוחד שאתה חבר פה בפורום הזה שמטיף להתנהגות זהירה על הכביש ולאירועיי ספורט מוטורי באזור מסודר.

ילד!!!! רד מהכביש תעשה לעצמך ולכולנו טובה, לפני שיהיה מאוחר מידי לך וחס וחלילה אולי גם למישהו אחר במדינה הזו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
הבעיה זה שלשוטרים אין זכות להכות את כול מי שהם רוצים.

אבל אפילו לפוצץ אותו מכות,וזה שנרקומן ידפוק אותו בתחת גם לא יעזור,הכול עובר בטיפול רפואי אנשים כאלו לא ישתנו בקלות.

אולי כדי לקחת אותו לסיור בבית לוינשטיין.

כמה שאני שונא שוטרים, לחבורה הזאת הייתי נותן חצי מדליה. אם הם היו משלימים את העבודה ושוברים אותו כמו שצריך, הייתי מביא להם תעודת גבורה וכבוד בספרי ההיסטוריה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
כן צריך. ועוד איך.

ולפותח השרשור: לא ממש הבנתי אותך: למה אתה רוצה לעזור למופרע להגיש תלונה? האם לדעתך השוטרים טעו? טעו אולי היכן שההורים של החוליגן טעו? אשמח להסבר.

לא. לדעתי היו צריכים להחרים לו את האוטו ולשלול לו את הרישיון ולהיכנס בו בעזרת החוק. לא בעזרת אלימות פיזית. תראה, 8 שוטרים מגודלים ומפחידים מול 2 נערים צנומים בני 17 וחצי זה לא בדיוק "כוחות". ועוד מההתחלה, לא עברה מילה אחת בין השוטרים לילדים, וכאפות התלבשו עליהם מכל כיוון.

אני חושב שצריך להעניש את השוטרים.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני חושב שצריך באמת להתלונן עליהם.

על זה שהם לא השביתו את החבר שלך והוריד ואותו מהכביש!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
התחלנו עם הקטע של ה"אתה לא נורמלי"??? אמרתי בפירוש כמה וכמה פעמים שזה לא אני. אני לא קשור לזה. אני חבר למחצה של הנהג, וחבר טוב של הנוסע. אני לא אשם אם הוא נוהג ככה. הוא אידיוט, הוא מסוכן, אני לא נוסע איתו, ואני חף מפשע.

את זה תגיד בבית המשפט!

פורסם
את זה תגיד בבית המשפט!

אמממ... מה? משפט? לי? חחח אתה לא קראת את ההודעה הראשונה באשכול? אני לא נכחתי שם בכלל...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
לכל הזקנות הקשקשניות :-P חלאס עם ה"הייתי מפרק לו לבד את הצורה", אם כל אחד יתחיל לקחת את החוק לידיים לא יהיה טוב... זה שחבר שלו דפוק (מצא מין את מינו?) זה מובן והובהר לו כבר...

ולכל אלה שמתלהמים על המכות... כדאי שתלכו למחסני מזון, שמעתי מוכרים שם שכל במבצע... אם הוא באמת השתולל כמו שהוא השתולל אז הוא בהחלט ראוי היה לקבל את מה שהוא קיבל, אולי ככה הוא ילמד... בנוסף, ייתכן שהם באמת חשדו כי מדובר ביותר מסתם מפגר שחושב שהוא שומאכר... אין לפי דעתי שום סיבה להתלונן על השוטרים... הגיע הזמן שהם יטפלו במקרים קשים בדרך הקשה ולא בכפפות משי...

סתם סיפור להמחשה... אצלי בטירונות המ"מ היה קצת דפוק בראש ועל כל שטות קטנה כמעט הוא היה נותן לאנשים שבתות או שעות ביציאה כמו כלום... לבסוף זה הגיע למצב שאנשים פחדו לעשות שטויות וכולם כמעט התנהגו כמו ילדות טובות (חוץ מכמה דפקטים שהמשיכו עם השטויות ובכו אחרי זה די הרבה כשהם סגרו שבתות על ימין ועל שמאל)...

כלומר בשורה התחתונה... תתן לעבריינים בראש ואז הם ילמדו...

אני אלך בשביל לרשום אותך לרשימת המתנה,לאיזה כתובת לשלוח את זה?

אתה באמת חושב שהפתרון זה להחטיף לכולם מכות?

ואם מחר זה יהיה אבא שלך שבטעות נסע 110 ויצאו עליו שני שוטרים גורילות ויחיטפו לו מכות רצח?

אני כבר מתאר את הכותרת בשרשור:"אבא שלי קיבל מכות רצח משוטרים רוצה לתבוע"

פורסם

לא צריך הטפות..את זה קיבלת מהאנשים לפניי.

השוטרים כעיקרון היו צריכים לשלולל לחבר שלך את הרישון ולהחרים את הרכב על המקום ואין דבר

כזה "הקצין בשרותים יש לו עצירות..בלה בלה בלה"..

ברור שהשוטרים חרגו מתפקידם, אולי זה תופעה חדשה, אולי זה עצבים של רגע ואולי זה מאפיין

של אותה קבוצת שוטרים. מה שבטוח שהם הבינו את חומרת המעשים שלהם, והבינו שבמידה

וישלל לך הרישון והרכב (סליחה..לחבר שלך), אתה תפתח את הפה שלך ותתחיל לזמר..דבר

ששוטרים לא ממש אוהבים ומעדיפים להמנע ממנו (ראה עיתון שבע ימים, מוסף שישי על קראדי).

בשביל לא לצאת מפגרים השוטרים המשיכו עם ההצגה, רישיונות וכו'..עשו עוד טעות (כנראה

המשך להצגה) והזמינו אותך למשטרה..אז נזכרו שבעצם אין שום תיעוד למקרה (הם לא רוצים שיהיה)

ושוב הם יכולים להסתבך...

בקיצור במידה והמקרה קרה באמת החבר שלך צריך לברך הגומל על הרישיון שלו, והשוטרים צריכים

להתבייש על התרשלות חמורה שאולי (כנראה) תעלה בחיים.

1.8T 8)

פורסם
אמממ... מה? משפט? לי? חחח אתה לא קראת את ההודעה הראשונה באשכול? אני לא נכחתי שם בכלל...
לא מעניין אותי בכלל

חחחחחחחחחחחחחחחחח

:screwy:

ועל הסיפור הזה אומרים - ספר לי מי החברים שלך, אני אגיד לך מי אתה!

פורסם
תראה, 8 שוטרים מגודלים ומפחידים מול 2 נערים צנומים בני 17 וחצי זה לא בדיוק "כוחות".

ומכונית ששוקלת 1400 קילו מול ילד בן 10 ששוקל 35 קילו זה כן "כוחות"? אין בכל הסיפור הזה כוחות, לא היה אמור להיות פה "כוחות" מלכתחילה, ואת זה אתה לא מבין.

ואני חושב שצריך להעניש את יצרני הרכב. אז מה?

12345

פורסם
. תראה, 8 שוטרים מגודלים ומפחידים מול 2 נערים צנומים בני 17 וחצי זה לא בדיוק "כוחות". ועוד מההתחלה, לא עברה מילה אחת בין השוטרים לילדים, וכאפות התלבשו עליהם מכל כיוון.

ולהרוג איזה ילד תמים שרק יצא לבלות זה כוחות?

אני ממש לא אוהב את השוטרים במדינה הזאת , אבל את השוטרים שנתנו מכות לחברים שלך הייתי מעלה בדרגה.פשוט ככה!

פורסם
אני אלך בשביל לרשום אותך לרשימת המתנה,לאיזה כתובת לשלוח את זה?

אתה באמת חושב שהפתרון זה להחטיף לכולם מכות?

ואם מחר זה יהיה אבא שלך שבטעות נסע 110 ויצאו עליו שני שוטרים גורילות ויחיטפו לו מכות רצח?

אני כבר מתאר את הכותרת בשרשור:"אבא שלי קיבל מכות רצח משוטרים רוצה לתבוע"

קודם כל אני כבר רכשתי מזמן...

שנית, כן, לפי דעתי בחלק מהמקרים קצת אלימות לא תזיק... במקרה הספציפי אני לא אגע כי אף אחד לא ממש יודע מה בדיוק קרה שם, אבל ניקח מקרה אחר... נגיד איזה עבריין אלים או גנב רכב סדרתי וכדומה... אנשים כאלו אם יחטפו מכות מהשוטרים, זה בהחלט יכול רק לעזור...

לא התכוונתי שבכל עבירה השוטרים יפוצצו אנשים מכות, אבל יש מקרים שבהם לעבריינים פשוט מגיע לחטוף מכות (כמו למשל אלו שדוקרים בגלל סיגריה ואז מקבלים כמה חודשי מעצר... במקרה זה שימוש באלימות בהחלט יהיה מבורך)

פורסם
ספר לי מי החברים שלך, אני אגיד לך מי אתה!
The man has spoken

להזכירך BUTTOM PLANE את שאר שרשוריך, אתה אינך שונה מחבריך, ואם יורשה לי להגזים ולומר כי אתה בעצם מדבר על עצמך בהודעה הראשונה, אבל זאת כבר השערה בלבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...