Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי (ואני שח"מ), בסדר גמור ש-They Knocked some sense into your friends.

באותה מידה זה היה יכול להיות נרקומן שמעבר לסיבוב הבא ידרוס ילד בן 10.

באותה מידה זה היה יכול להיות גנב רכבים שמנסה לחזור לקלקיליה.

באותה מידה זה היה יכול להיות מחבל/מסייע למחבלים......

ותן לי לנחש, בטח חבר שלך נסע עם מוזיקה בפול ווליום ככה שהוא לא יכול לדעת בכלל אם קראו לו בכריזה לעצור....

חבל באמת שלא עצרו אותם ועיקלו את הרכב.

אלעד

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לדעתי דווקא שוטרים חכמים.....

מערכת הצדק והמשטרה לא מצליחים להתמודד עם הקטל בדרכים.

עושים, מחוקקים, אוכפים ו...כלום....נאדה

ילדים צעירים מתים כל יום בתאונות מטופשות..הורסים חיים של משפחות שלמות

על מה? על טיפשות של ילדים.

אולי "חוסך שבטו שונא בנו" יעזור פה

לא קנסות, לא עיקולים לא נקודות ולא שלילה

פשוט לפרק אותם במכות עד שיגיעו לשיקום בלווינשטין

ככה משיגים כמה מטרות

1. מורידים את הנהג מהכביש = פחות הרוגים.

2. התנסות בבית לווינשטין...שיראה מה קורה לאלו שהמשטרה לא הרביצה להם...

3. שילמד לקח (אני מבטיח לך שהוא מהר כבר לא ינהג).

אני באופן עקרוני נגד אלימות בעיקר של שוטרים אבל SORRY לא הפעם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הייתי מתלונן במשטרה על שני השוטרים האלה שבעצם לא עשו כלום בנידון ואיפשרו לנהג להמשיך כרגיל.

מספיק שמרוב עצבים הוא היה נוסע כמו מטורף מיד לאחר המקרה ופוגע ברכב אחר.. מה אז היו אומרים השוטרים שעצרו אותו קודם לכן?

כל פעם שאני שומע על שוטרים שמוותרים על עבירות מסוכנות אני נזכר בסרט שהראו לי בקורס נהיגה מונעת בצבא (לפני 6 שנים בערך).

לא זוכר כרגע את השם של הסרט אבל מסופר על חבר'ה שנסעו לאילת וצילמו את כל החופשה שלהם ובדרך חזרה השתוללו עם האלפא תוך כדי שהם מצלמים את עצמם. המשטרה עצרה אותם ושחררה אותם עם אזהרה וכעבור כמה דקות הם כולם התנגשו במשאית ונהרגו.

לפי דעתי סרט חובה לכל מי שרק הוציא רשיון.

אסף

פורסם

אני נוטה לפקפק באמינות הסיפור, לאור "ההיסטוריה" של סיפורי המעשיות של X-Plane

מוזר שכל כמה ימים יש לו משהו חדש, שאני עם 6 שנים רשיון, שזה גם לא יותר מדי, לא נתקלתי.

ואם זה נכון - חבל שהשוטרים לא שלחו את הילדים האלה לאיכילוב. רק הם צריכים לראות בית חולים, לא המשפחה שהם יכלו להכנס בה.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אני אם הייתי שוטר הייתי מפרק את החברים שלך כאלה מכות !! כאלה מכות!! (לי בא לפרק אותם מכות בלי שאני שוטר)

שהמכות שהשוטרים נתנו זה כלום תאמין לי הם היו חוזרים הביתה בכיסא גלגלים ועם אינפוזיות.

אנשים כאלה כמו חברים שלך זה הערסים האלה שבגלל השטויות שלהם נרצחים משפחות , בגלל פוזה מפגרת נהרגים ילדים תמימים שנסעו לבילוי.

אנשים כמוהם לא צריכים לנהוג ואם זאת היתה מדינה מתוקנת אז הם היו יושבים בכלא הערסים האלה!

ליסוע 140 במקום הזה ?? (אני מכיר אותו טוב מאוד עבדתי המון זמן באזור שם)

זה כזה מקום קטן עם רמזורים.. לחברים שלך אין בושה תאמין לי.

מפחיד לדעת שמסתובבים כאלה ערסים בכביש!

חבל חבל שהם לא קיבלו שלילה

יוגב

ששונא ערסים יותר מכל דבר אחר עלי האדמות!

פורסם

תלונה במח"ש.

תיק ירוק זה לא דבר נעים עבור שוטר - עיכוב קידום וכו' וכו'

אם ישנם שוטרים שמכים ללא סיבה מבצעית מקומם לא במשטרה.

בקיצור- להגיש תלונה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

די,די כבר עם ההתלהמות,עם הנגררות.

הוא באמת מטומטמם על מה שהוא עשה,אבל באיזה זכות הוא החטיף לו סטירה?

אין לו שום זכות לזה,הוא לא השופט,וגם כאשר מדינת ישראל נתנה לו את המדים הכחולים,את האקדח ואת התג אני בטוח שאף אחד לא התכוון שהוא יחטיף סטירות לילדים בני 17 שלא יכולים להגן על עצמם.

כאחד שגדל בעיר ובשכונה לא הכי טובה,ראיתי מספיק שוטרים בחיים שלי,וגם ראיתי איזה גיבורים הם 30 על 1,שוטרים גיבורים כמו ערסים,שהם באים ביחידות גדולות.

לדעתי יש כאן 2 בעיות,אחת החבר המטומטמם שלך,השני זה השוטרים וזה לא רק הם,זה עוד הרבה שוטרים אחרים שיש להם רגשי נחיתות מהילדות וברגע שהם קיבלו את התג ואת כוח הם הרגישו על הגובה.

לדעתי במבחני קבלה למשטרה צריך גם בחינה של פסיכיאטור,יש מספיק שוטרים מושחתים שעובדים בשביל המשפחות פשע.

ולכול הגיבורים שאמרו שהם יתנו לחבר שלו מכות וכו,אתם כאלה גיבורים.

פשוט אין מילים,את זה יכולתם לשמור לעצמכם.

נכון שהוא נהג לא בסדר,אבל בשביל זה צריך להחרים את המכונית ולא לתת לו לרסק עוד 5 מכוניות,אתם חושבים שהסטירה עצרה אותו?

הוא בטח עושה אותו דבר ברגעים אלו,הכול מתחיל ונגמר מחינוך.

פורסם
איך שוטר יכול ככה להרביץ ל2 ילדים בני 17?

איך שני ילדים בני 17 יכולים לרצוח אזרחים חפים מפשע?

ארז, שמאושר שחברים שלך חטפו מכות, טוען שלא מספיק, וחושב שאתה אחד מהם.

פורסם
איך שני ילדים בני 17 יכולים לרצוח אזרחים חפים מפשע?

ארז, שמאושר שחברים שלך חטפו מכות, טוען שלא מספיק, וחושב שאתה אחד מהם.

רק אחד מהם הוא הרוצח, להזכירך...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אתה באמת חושב שהכאפה זה מה שיעצור אותו?

תעשה לי טובה,כאפה עוברת,עצמות שבורות מחלימות,אבל אם לא יחנכו לנהיגה בטוחה ומודעת,ובנוסף לטסט ישימו גם קורס לנהיגה מתקדמת,אז במקום לבזבז את הכסף על משכרות עתק של שרים,ויועצים,ומזכירות,ועוזרים,ומכוניות לשרים,אז אולי אולי נוכל לנהוג בלי לפחד.

פורסם
די,די כבר עם ההתלהמות,עם הנגררות.

הוא באמת מטומטמם על מה שהוא עשה,אבל באיזה זכות הוא החטיף לו סטירה?

אין לו שום זכות לזה,הוא לא השופט,וגם כאשר מדינת ישראל נתנה לו את המדים הכחולים,את האקדח ואת התג אני בטוח שאף אחד לא התכוון שהוא יחטיף סטירות לילדים בני 17 שלא יכולים להגן על עצמם.

הוא בטח עושה אותו דבר ברגעים אלו,הכול מתחיל ונגמר מחינוך.

מה רצית? שהוא יבוא וילטף את אותו בחור בן 17 ולהגיד לו יפה יפה ובשקט "נו נו נו", בסדר.

בדיוק פניה אחת אח"כ הוא היה עושה את אותו דבר.

צודק, חינוך זה נכון, מה שבטוח, שהחרמה לא בטוח שהיתה מזיזה לו(או שכן - כי הוא היה חוטף מכות מאבאל'ה). מתלהבים מבינים בימינו רק מכות.

לגבי אבחון פסיכיאטרי לכל מי שמתקבל למשטרה:

אם כבר, אז אבחון פסיכיאטרי לכל מי שמבקש להוציא רישיון נהיגה. אבל גם כאן וגם שם זה לא מה שיעזור.

האמת? שאולי המכות לא היו כלכך מוצדקת, אולי באמת היה עדיף להכניס אותם לתא מעצר לאיזה לילה/שניים שאיזה נרקומן ידפוק אותם בתחת, זה בטוח היה מחנך אותם.

אלעד

עריכה: אם היו מחרימים לאבא שלי את הרכב שלו בגלל שהתפרעתי איתו יש מצב טוב שהוא היה דורך עליי את הגלוק שלו.... :D

אז בעצם החרמות זה דרך טובה להוריד אנשים(מהכביש).

פורסם
נכון שהוא נהג לא בסדר,אבל בשביל זה צריך להחרים את המכונית ולא לתת לו לרסק עוד 5 מכוניות.
כן צריך. ועוד איך.

ולפותח השרשור: לא ממש הבנתי אותך: למה אתה רוצה לעזור למופרע להגיש תלונה? האם לדעתך השוטרים טעו? טעו אולי היכן שההורים של החוליגן טעו? אשמח להסבר.

פורסם

הבעיה זה שלשוטרים אין זכות להכות את כול מי שהם רוצים.

אבל אפילו לפוצץ אותו מכות,וזה שנרקומן ידפוק אותו בתחת גם לא יעזור,הכול עובר בטיפול רפואי אנשים כאלו לא ישתנו בקלות.

אולי כדי לקחת אותו לסיור בבית לוינשטיין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...