Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו בעצם מנוע V-TEC?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בת'רד הזה הבנתי סוף סוף למה אמרו לי לא להאמין לכל שטות שכתובה באינטרנט. אנא, מי שלא יודע, שלא יענה.

אילו היית יודע להבדיל בין עיקר וטפל, היית רואה כי כולם פה הרביצו כמה צחוקים

על חשבונו של TB, שלצערי מתעצל ללכת ולחפש מאמרים ברשת, כמו כל אחד.

וחבל... :roll:

הבעיה היא, שאנשים כמוך, במקום לנסות להבין שיש אנשים שיותר קשה להם עם שפה זרה, רק מחפשים להריץ דאחקות על אותם אנשים.

אם היית יותר רציני, היית מנסה לכתוב מהידע שלך מה זה VTEC, ובכך עוזר לאותו בנאדם, ומעלה את הרמה המקצועית של הפורום. ואם אין לך הידע, אל תכתוב כלום.

:puzzled:
פורסם
הבעיה היא, שאנשים כמוך, במקום לנסות להבין שיש אנשים שיותר קשה להם עם שפה זרה, רק מחפשים להריץ דאחקות על אותם אנשים.

אם היית יותר רציני, היית מנסה לכתוב מהידע שלך מה זה VTEC, ובכך עוזר לאותו בנאדם, ומעלה את הרמה המקצועית של הפורום. ואם אין לך הידע, אל תכתוב כלום.

טעית בכתובת, pal.

אתה ראית אותי "מריץ דאחקות" כהגדרתך על מישהו פה?

כשאפשר לעזור, אני עוזר.

כשזה גובל בעצלנות לשמה (ראה הודעתו של אלי RedR) וכאשר אנשים כלל לא מבינים

שצוחקים איתם/עליהם, קטונתי מלהושיע.

אנשים מ-ת-ע-צ-ל-י-ם ללחוץ על מקש "חיפוש" שם למעלה ומעדיפים לדחוף עוד ת'רד/נושא,

כי זה קל יותר ולא צריך לחפש בין כל מיני הודעות ישנות בתוצאות החיפוש.

בדיוק כמו שאנשים מ-ת-ע-צ-ל-י-ם להיכנס לדוד גוגל ולחפש תמונות של מכוניות ספציפיות

שהם מחפשים או נתונים כאלו ואחרים.

במיוחד בשביל זה יש אינטרנט.

אם לא הבנת למה התכוונתי כשעניתי ל-20VT, אל תטרח לענות.

MCS 2008

פורסם

106 ראלי שלום

אתה כותב שאנשים עצלנים, אבל אני רואה את זה קצת אחרת.

ישנם אלו שגם לכתוב פה בעברית קשה להם והם מתגברים על הפחד

ושואלים שאלות באתר שבעיניהם הוא הפלטפורמה הנכונה לשאלות

מסוג זה. אם אתה מוציא את הפורום הזה מגדר משאב מידע

אז לא ישאלו פה שאלות יותר ויריצו דחקות וקטעים אחד עם השני...

אבל מכיוון שיש לי לא מעט נסיון בתחום של גלישה ומציאת מידע

באינטרנט, אני חושב, שאנשים רשאים לשאול שאלות שאתה כבר

שכחת את התשובות להם. זה לגיטימי שלא תרצה לענות, אבל אל תרד עליהם

בגלל שאתה כבר יודע את התשובה.

אני לא בא לבקר את מעשיהם של חברי הפורום, או את גישותיהם, אלה מציג

את נק' מבטי האישית.

הפורום נועד לשפר ולהעלות את רמתינו כולנו

אז יהיו קצת חזרות על דברים, יהיו נושאים משעממים

אבל בסופו של דבר אנחנו צריכים לדבר על משהו...

ביראת כבוד לך 106 ראלי

ולכל חברי הפורום

צאו ולמדו

ZX1

ZX1

פורסם

טעית בכתובת, pal.

אתה ראית אותי "מריץ דאחקות" כהגדרתך על מישהו פה?

כשאפשר לעזור, אני עוזר.

כשזה גובל בעצלנות לשמה (ראה הודעתו של אלי RedR) וכאשר אנשים כלל לא מבינים

שצוחקים איתם/עליהם, קטונתי מלהושיע.

אנשים מ-ת-ע-צ-ל-י-ם ללחוץ על מקש "חיפוש" שם למעלה ומעדיפים לדחוף עוד ת'רד/נושא,

כי זה קל יותר ולא צריך לחפש בין כל מיני הודעות ישנות בתוצאות החיפוש.

בדיוק כמו שאנשים מ-ת-ע-צ-ל-י-ם להיכנס לדוד גוגל ולחפש תמונות של מכוניות ספציפיות

שהם מחפשים או נתונים כאלו ואחרים.

במיוחד בשביל זה יש אינטרנט.

אם לא הבנת למה התכוונתי כשעניתי ל-20VT, אל תטרח לענות.

אויש נו באמת איזה בולשיייייט.

עשיתי חיפוש....ואני מוכן להתערב איתך שגם אם אתה תעשה חיפוש תראה שבחיים לא הסבירו פה מהו מנוע V-TEC, פרט לת'רד הזה. למה לא לחפש בגוגל? בגוגל אני יחפש תמונות. נתונים. דברים יבשים. דברים כמו הסבר על מנוע שמסובכים לאנשים כמוני, ומספיק לי הסבר מקיף בלבד - אני לא יחפש בגוגל. כי אני יאבד שם ולא ימצא תשובה טובה בשבילי.

Back to the original - NC again.

פורסם

בMTV יש לפעמים מצעדים מכל מיני ארצות באירופה,ואיך זה קשור לנושא?

כי בפעם האחרונה הייתה להקה מהונגריה שהחליטה לקרוא לעצמה????

V-TECH

פורסם
בת'רד הזה הבנתי סוף סוף למה אמרו לי לא להאמין לכל שטות שכתובה באינטרנט. אנא, מי שלא יודע, שלא יענה.

אילו היית יודע להבדיל בין עיקר וטפל, היית רואה כי כולם פה הרביצו כמה צחוקים

על חשבונו של TB, שלצערי מתעצל ללכת ולחפש מאמרים ברשת, כמו כל אחד.

וחבל... :roll:

לא שייך לעיקר וטפל, שייך לזה שלא קלטתי בדיחה פרטית, שתודה שעשו אותה כל כך ברצינות שקשה לעלות עליה ...

ובעניין לא לשאול לפני חיפוש, לי אישית לא אכפת לענות לשאלה שכבר נשאלה, בעיקר אם אפשר לתת לינק בתור תשובה. אם זה ממש יותר מדי עבודה, אני אשלח את השואל לעשות חיפוש. יש פורומים שזו כל המטרה שלהם, ושם מקבלים רייטינג לא לפי מספר הודעות, אלא לפי כמות האנשים שבחרו אותך בתור התשובה הטובה ביותר לשאלה שלהם.

לגבי קושי עם שפה זרה - כבר אמרתי פה למישהו שמי שרוצה להתעניין ברצינות במוטוריקה, שיעשה בבקשה מאמץ וישפר את הקריאה שלו באנגלית טכנית. לתרץ שהאנגלית שלי לא טובה זה כמו להגיד שאני מאד רוצה להיות כדורגלן צמרת אבל אין לי כח לעשות כושר.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אויש נו באמת איזה בולשיייייט.

עשיתי חיפוש....ואני מוכן להתערב איתך שגם אם אתה תעשה חיפוש תראה שבחיים לא הסבירו פה מהו מנוע V-TEC, פרט לת'רד הזה. למה לא לחפש בגוגל? בגוגל אני יחפש תמונות. נתונים. דברים יבשים. דברים כמו הסבר על מנוע שמסובכים לאנשים כמוני, ומספיק לי הסבר מקיף בלבד - אני לא יחפש בגוגל. כי אני יאבד שם ולא ימצא תשובה טובה בשבילי.

לדוגמא:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=10228&highlight=vtec

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=13526&highlight=vtec

וכמו שרוני "רציתי להתעלל עוד קצת בטיבי " ענה:

http://auto.howstuffworks.com/question229.htm

האתר http://auto.howstuffworks.com מכיל הסברים מצויינים.

לגבי קושי עם שפה זרה - כבר אמרתי פה למישהו שמי שרוצה להתעניין ברצינות במוטוריקה, שיעשה בבקשה מאמץ וישפר את הקריאה שלו באנגלית טכנית. לתרץ שהאנגלית שלי לא טובה זה כמו להגיד שאני מאד רוצה להיות כדורגלן צמרת אבל אין לי כח לעשות כושר.

אנלוגיה מעניינת. יפה. :wink:

MCS 2008

פורסם

לצורך העניין - לא באמת רציתי להתעלל בטיבי כמובן. פשוט נתתי לו חידונת קטנה (ולא קשה במיוחד), ותוך כדי כך הכרתי לו את האתר (המצוין) "איך דברים עובדים".

אם זה פגע במישהו - מצטער.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המבחן של אלי (REDR) על ההונדה ג'ז, לא ראיתי שם פירוט על מנוע הVTEC בהתחלה. עכשיו לאחר שקראתי זה הסביר לי....(לא בדיוק עכשיו, אלא אחרי שהוא כבר הגיב בעצמו ואמר שהוא הסביר על המנוע במבחן שהוא עשה להונדה ג'ז, אז קראתי ביותר העמקה וראיתי שהוא באמת הסביר על ה VTEC, מה שבמבט חלופי לא רואים).

הדבר השני עם רב הפורום - איזה הסבר עלוב, נו באמת.

ובקשר לאתר באנגלית?

כמו שאמרתי

אני לא רוצה לדעת איך לבנות את המנוע הזה, מספיק לי הסבר כללי.

אגב רוני, זה לא פגע באף אחד..אבל חידה בלי רמזים? מאיפה אני אמור להגיע לתשובה...

Back to the original - NC again.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...