Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בתיבת AL4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין. אני הייתי מאוכזב עד כדי מעוצבן מה-AL4 על המגאנים במשרד, לפי מה שאתם אומרים יכול להיות שזה בגלל ריבוי הנוהגים עליהם. יכול להיות שסתם ירדתי על התיבה הזו?

ומצד שני, יש פה משהו דפוק לא? האם מכונית עם AL4 מיועדת רק לסינגלס? אם מישהו נהג שודים ואשתו מסיעה כל בוקר את הילדים לגן תוך שהיא מניחה קרטון ביצים מהמכולת על המושב לידה, הוא צריך לסבול בגלל זה (או להפך, זה לא משנה)? אם ממילא הכל ממוחשב, למה לא יעשו זכרונות נפרדים לכל נהג?

והאם מישהו יודע - בספר הרכב של מגאן או קליאו אוטומטיות יש הסברים לכל מה שאתם, ככל הנראה, למדתם מניסיון? האם היבואן יודע להסביר את זה, או שאולי כדאי לארגן קורס השלמה ל-AL4 לכל מי שקונה רנו בפעם הראשונה?

לדעתי, החוכמה העיקרית של התיבה הזו, היא שהיא מוכיחה שוב שאין כמו גיר ידני. הדבר החכם היחיד שתיבה אוטומטית יכולה לעשות, זה לאפשר לנהג שליטה ידנית (בלי אובר-רולינג ב 5500 סל"ד).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
יבגני

ענו לך לפניי על התיבה

רק רציתי לתקן אותך בדבר אחד לפני סיבוב ובכלל כשמאטים התיבה מורידה הילוך (כמו שאמרת)

אבל זה יתרון בשביל בלימת מנוע ובשביל לצאת מהסיבוב עם גז וזאת לא בעיה

אני מבין שזה טוב אבל למה שהתיבה תחליט בשבילי ? זה מאוד לא צפוי , העברת משקל חזקה כזאת ובלתי צפויה יכולה להוציא את המכונית מאיזון .

• תוכן חדש...