Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש זוג מגברים איכותיים.

שניהם 4 יציאות.

אחד שיהיה 4*50 RMS.

יחובר עליו טויטרים. קדמיים. וקומפוננט אחורי.

השני . שיהיה 150*4

לחוברו עליו.

מידים סט קידמי. ומיד באסים סט קידמי.

חובה של חברות טובות.

תקציב למגברים. הוא עד 4K ש"ח

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ינסה להסביר במקום ליאור, הקטע על מגברים איכותיים או לא, הוא כזה שיש הבדל בין מגבר שעובד טוב ואתה מרוצה ממנו לבין זה שהוא באמת איכותי והצליל שהוא מוציא הוא מתקרב מאוד למקור ללא עיוותים וכדומה, ועם כל הכבוד למגברים של חברות שונות שיש להם פה מעריצים רוב המגברים הם לא איכותיים בכלל למרות שאתה או כל אחד אחר פה מרוצה אני יתן כמה דוגמאות ובבקשה לא להרוג אותי הדוגמאות הם על סך ניסיון בשמיע שלהם כמו לדוגמה ה ליטנינג האודיו רוקפורד קיקר פיוניר לאנזאר וכדומה,ולא שאני נגד החברות האלה הם חברות מצוינות אבל לא עד כדי כך שאפשר לקרוא להם איכותיים

פורסם

אני יודע שאתה מחפש המלצות על זוג מגברי 4 ערוצים אבל אני חושב שכדאי לך לחשוב על אופציה נוספת, במיוחד כאשר מדובר בתקציב של 4K.

מידים (הכוונה למיד נטו) וטויטרים לא צריכים הרבה כוח ואני עוד מאלה שחושבים שכוח זה טוב והרבה כוח זה טוב מאוד. לכן, אני חושב שאין סיבה לשלוח אל המידים יותר מ-75W וכנ"ל גם לגבי הטוויטרים.

מיד-באסים/וופרים דורשים בד"כ הרבה כוח כדי להישמע טוב לכן כדאי לחברם למגבר בהספק 125-200 וואט בהתאם לדגם הדרייבר.

כתוצאה מכך אני חושב שהאופציה הטובה ביותר עבורך היא:

מגבר 2 ערוצים חזק למידבאסים - חדש יכול להיות מאיזור הZ2200 של מק אודיו דרך PH1000.2 של EARTHQUAKE, מגבר JBL מדגם PX600.2 או RS2 של פייז ועד לדברים אקזוטיים יותר במידה והם ימצאו את דרכם אליך מחו"ל. אפשרות לגיטימית אחרת היא מכוון המשומשים שמדי פעם צצים. אני לא הייתי בונה על יד שניה כי אין מבחר גדול של מגברים כאלה אבל, כבר הופיעו פה ג'נסיס אלפיין אודיסון וחברים בפורום יד שניה. תקציב מוקצה 1,400-2,500

מגבר 4 ערוצים בעוצמה של 60-80 לערוץ (להגביר מידים וטוויטרים). יש מבחר עצום של מגברים כאלה חדשים ויד שניה, מגברים כאלה הייתי קודם מחפש ביד שניה. תקציב מוקצה 750-1,500

לא הייתי משקיע יותר מידי במגבר לקומפוננט אחורי (אני הייתי משאיר רק את המיד-באס מתוך הסט אבל אני "אודיופיל פלצן" :wink:)

מגבר פשוט שתי ערוצים יד שניה ב350-700 שקל יעשה עבודה יותר מטובה.

אז יהיו לך 3 מגברים...

לפי דעתי יהיה לך קל יותר למצוא מגברים שיענו על הדרישות אם תחפש 4+2+2. זה די ברור שמגבר 4 ערוצים אחד שנושא שם "מכובד" עם הספק 4*150 יגמור לך בקלות את כל התקציב.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אני ינסה להסביר במקום ליאור, הקטע על מגברים איכותיים או לא, הוא כזה שיש הבדל בין מגבר שעובד טוב ואתה מרוצה ממנו לבין זה שהוא באמת איכותי והצליל שהוא מוציא הוא מתקרב מאוד למקור ללא עיוותים וכדומה, ועם כל הכבוד למגברים של חברות שונות שיש להם פה מעריצים רוב המגברים הם לא איכותיים בכלל למרות שאתה או כל אחד אחר פה מרוצה אני יתן כמה דוגמאות ובבקשה לא להרוג אותי הדוגמאות הם על סך ניסיון בשמיע שלהם כמו לדוגמה ה ליטנינג האודיו רוקפורד קיקר פיוניר לאנזאר וכדומה,ולא שאני נגד החברות האלה הם חברות מצוינות אבל לא עד כדי כך שאפשר לקרוא להם איכותיים

ברמות הגבוהות הפיונר איכותי גם הרוקפורד בקשר ללנזר אני ממש לא בטוח...

אבל ליטנינג האודיו אי אפשר להגיד אל החברה הזאת איכותית.

סרגי תנסה במקום המגבר שלך לחבר מגבר באמת איכותי ואז תבין למה שלך לא איכותי.

ליאור

פורסם

אני מחפש מגברים. מחברות כמו אלפיין. PPI. זטק. DLS. אוריון . נקמיצי'. JL.

אני צריך מגבר אחד של 2 יציאות חזק. ב 4 אום 150W RMS וב 2 אום 300W RMS

ומגבר שני. 4 יציאות. 4 *75W RMS.

ה 2 ערוצים מידים סט קידמי. ואולי יהיה סט כפול.

ה 4 ערוצים. טיוטרים קדמי וקומפוננט אחורי.

נ.ב.

פיוניר, קנווד, ליטינג, לאנזר, פייל, חלק מהדגמים של רוקפורד, סוני, קרנטש, ועוד. לא נכללים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני מחפש מגברים. מחברות כמו אלפיין. PPI. זטק. DLS. אוריון . נקמיצי'. JL.

אני צריך מגבר אחד של 2 יציאות חזק. ב 4 אום 150W RMS וב 2 אום 300W RMS

יש בפורום יד שנייה מגבר כזה של אלפיין mrv-1005.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=109986

מתאים לך בול לדרישות

150X2 ב 4 אוהם.

300X2 ב 2 אוהם.

600X1 בגישור 4 אוהם.

ומגבר שני. 4 יציאות. 4 *75W RMS.

DLS

http://www.car-audio.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=49

ה 2 ערוצים מידים סט קידמי. ואולי יהיה סט כפול.

ה 4 ערוצים. טיוטרים קדמי וקומפוננט אחורי.

נראה לי תמורה טובה לכסף ותישאר עם עודף מ4K

נ.ב.

פיוניר, קנווד, ליטינג, לאנזר, פייל, חלק מהדגמים של רוקפורד, סוני, קרנטש, ועוד. לא נכללים.

......

• תוכן חדש...