Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן לבצע טסט שנתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדיקה החדשה בטסט השנתי מעמיסה את המכונים בצורה הסטרית. אני גר בראשל"צ ועובד בת"א ומזה מספר ימים אני מנסה להכנס לדינמומטר בת"א וזה פשוט בלתי אפשרי. תורי ענק, שוטר בשכר מכוון התנועה בכביש, פשוט נורא. אנשים מספרים לי על 3 שעות המתנה...! כישלון מחייב עמידה בזוועה מחדש.

אין לי את הזמן הזה! התקשרתי לקומפיוטסט ראש"צ מערב והפקידה אמרה לי שעמוס לעייפה כל השבוע במהלך כל שעות היום. היא לא יכלה להמליץ לי על אף מועד בשבוע בו מוטב להגיע.

מה אתם עושים? מה מוצע לעשות?

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

חולון:

רחוב האופן

מכון אלן

תבוא החל מהשעה 14:00 עד שעה 16:00 (יום שלישי סוגרים ב14:00 אז אל תבוא)

לא יהיה הרבה תור, וכולם כבר עייפים אז קצת מחפפים באורות וכל הבדיקה הראשונית.

גם בבוקר בשעה 8:00 אין הרבה תור, אבל אני לא יודע איך הקפדנות, ומכיון שיש לי רכב ישן אני מעדיף לבוא בשעות שהם פחות קפדנים, בהצלחה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חפש מכון רישוי במקום מוזר.

אני ראיתי אחד ליד צומת קסטינה, ניראה שומם ביותר...

אופק.

פורסם
חפש מכון רישוי במקום מוזר.

אני ראיתי אחד ליד צומת קסטינה, ניראה שומם ביותר...

אופק.

זה מסוכן כי אולי העובדים משועממים שם.

אני עשיתי בכפר סבא איך שפתחו את החדש ושיגעו אותי חבל על הזמן.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

במידה והרכב שלך תקין אז הם לא יכולים לשגע אותך.

במידה והרכב שלך לא תקין אז אני מאחל לך שישגעו אותך.

במידה והרכב שלך משופר אך בטיחותי כמובן שתברר ליפני את השטח.

300 שקל פותרים הכל.

אופק.

פורסם

ניתן להגיע למכוני הרישוי מייד עם הפתיחה שלהם בבוקר - סביב 7:00-7:30, לרוב לא תמתין בכלל או תהיה שני או שלישי.

חוץ מזה בחום הישראלי, שבע בבוקר היא שעה מצויינת להתייבש קצת

לגבי מקומות בצהריים - אני עשיתי טסט בהרצליה, במבדק, אם תגיע בין 14:00 לסגירה אני לא חושב שהתהליך ייקח יותר משעה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני מעביר כ - 10 רכבים בשבוע בטסט השנתי.

את כולם אני עושה במכון מבדק בהרצליה שנחשב למכון רישוי דיי עמוס , וגם אני שמתי לב להאטה עקב בדיקת זיהום האויר החדשה , שגורמת לפקקים ברחוב הסדנאות המקביל למכון.

את הטסטים אנחנו מנסים לעשות בשעות הבוקר לפני תחילת הלחץ , וזה באמת הדבר המומלץ לעשות.

בפקק של שלוש שעות במכון הרישוי עוד לא הייתי , גם לא בשעות הלחץ - גג 40-45 דקות מהכניסה ועד לבנק הדואר , בהנחה שלא נמצאו שום ליקויים.

GOT סחוג?

פורסם

אני עשיתי טסט חודש שעבר בשעה 12.30 הגעתי למכון הדרום ביפו ויצאתי מהטסט ב 15.20

פשוט זוועה, כל האיזור היה עמוס עקב כמות האנשים שהיו שם.

אופק.

פורסם

אופק, כשהולכים למכון שהוא מספר אחד בארץ בקומבינות, אז בוא תחשוב כמה אנשים באים למכון הזה, כי הישראלים זה עם של קומבינה...

לפי מה שרץ לי בראש, היית במכון הכי עמוס בארץ, ותוכל להכנס לספר השיאים של גינס בעוון "המתנה הארוכה ביותר בתור למבחן הרישוי השנתי"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתה יכול לברר אצל היבואן שלך. לפעמים הם עושים שרות של העברת טסט בחינם או בעלות סימלית וכל הטירחה עליהם.

בסובארו למשל יש במוסך המרכזי מכון BUILT-IN. אתה קובע תור, מגיע, שותה קפה, עובר טסט, הולך הביתה.

ואני יודע שגם ברנו היה שרות כזה שאתה מגיע מוסר את הרכב והם מעבירים אותו.

פורסם
אופק, כשהולכים למכון שהוא מספר אחד בארץ בקומבינות, אז בוא תחשוב כמה אנשים באים למכון הזה, כי הישראלים זה עם של קומבינה...

לפי מה שרץ לי בראש, היית במכון הכי עמוס בארץ, ותוכל להכנס לספר השיאים של גינס בעוון "המתנה הארוכה ביותר בתור למבחן הרישוי השנתי"

צודק, אבל אני חשבתי שאני דופק את כל העולם אז באתי ביום חמישי כי ידעתי שביום שישי בטוח עמוס :? .

פורסם

יש מכון רישוי ברמלה ,שבפעם האחרונה לקח לי כל העברה של הטסט שעה,כולל תיקון של מנורות אחוריות ומ"ס.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...