Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו אימפרזה-קודם כל סליחה על הרכיבים הפשוטים אבל זה מה יש...

ברשותי רמקולים TS-A699OS-5way 6*9 400 Pioneer Watt

רמקולים Pioneer TSG1610R 160watt 1way

סאב Pioneer 400 watt

מגבר JBL וCalifornia BOOM

אין באפשרותי להשקיע בבת אחת סכום כסף ולכן כרגע אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק ב1500 ש"ח

ולאט לאטלשפר את שאר הרכיבים.

הלב אומר DEHP6850 Pioneer (ש"ח1500+זיכוי 400 ש"ח על הר"ד הישן) בגלל מס' היציאות ,קרוס-אובר פנימי,פרה-אוטפוט וכמובן העיצוב אך הבנתי שבשביל לחבר DVD בעתיד צריך לקנות מתאם AUX?(או DEHP6800MP Pioneer 1000 ש"ח +500 ש"ח זיכוי)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385326

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378195

הראש אומר Clarion 646 אבל שוב אין לי קומפוננט ולא יהיה בזמן הקרוב וקלריון מאוד דלים באקוליזרים ובעיצוב ואין להם קרוס אובר פנימי-או שאני טועה(לפחות בטווח המחיר הזה) והאם קרוס פנימי בכלל שווה משהו?אבל אין שום בעיה לחבר AUX בעתיד.

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=988&CatCode=64

וסתם התלבטות אולי הJVC KD-SHX700 בעל פנל צבעוני אך לא מצאתי מפרט מלא שלו.

http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=83

תודה רבה,

המבולבל.

פורסם

אחי יש לי פיוניר P6300R וזה דגם חזק!

אחי רדיו דיסק אמין ללא בעיות לפיוניר יש איכות שמע טובה מאוד!

הם גם מעוצבים יפה מאוד..לא הייתי הולך על עיצוב הCLARION ולגבי ה-JVC אני לא יודע..

לך על הפיוניר הם זולים מאוד והם איכותיים ומשוכללים ביותר.

שי.

פורסם

אני מבקש התייחסות נקודתית לclarion jvc pioneer

עד כמה קרוס פנימי "מספק את הסחורה"?

האם בכל דגמי פיוניר יש לרכוש מתאם AUX?

האם למרות שקלריון ידועים שרוב הכיוונים מתבצעים דרך המגבר זה באמת חסרון מבחינת המערכת שלי,

האם זו סטיגמה או שבאמת הם דלים בכיוונונים דרך המכשיר?

תודה

פורסם
אני מבקש התייחסות נקודתית לclarion jvc pioneer

עד כמה קרוס פנימי "מספק את הסחורה"?

האם בכל דגמי פיוניר יש לרכוש מתאם AUX? קראת את הקישור שנתתי לך ? תקרא יש שם התשובה לשאלות שלך

האם למרות שקלריון ידועים שרוב הכיוונים מתבצעים דרך המגבר זה באמת חסרון מבחינת המערכת שלי,

האם זו סטיגמה או שבאמת הם דלים בכיוונונים דרך המכשיר?לקלריון הדגמים הגדולים יש כיונונים , הם פחות מאלפיין והרבה פחות מהפיונירים החדשים שיבואו וגם אלו שקימים . הענין הוא שהם ידועים אצל אלו שמאמינים שיש לר"ד חתימת סאונד משלו , הם נותנים סאונד יותר טוב מאלפיין , וברמה הזו פיוניר אפילו לא רואים ממטר

תודה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אחי לך על הפיוניר ..יש בהם הרבה מאוד כיוונים שאני אפילו לא יודע ושלי דגם בסיסי ביותר לא משהוא משוכלל מאוד

P6300R

יש בו 4 מצבי לודנס(הדגשת באס)

יש בו עוצמת הגברה שאתה בוחר..

אקולייזרים 7 סוגים +-

SEAC משהוא כזה..שעושה סראונד אני חושב..

יש לך פוול דברים אחי והדגם שציינת יותר משוכלל משלי ויש בו את מה ששלי וכל מיני חידושים תוספת..לך על זה..

חוץ משיש לפיוניר עיצוב פצצות..

המלצה שלי אחי לך על הפיוניר(גם הוא לא כל כך יקר למה שהוא נותן..)

פורסם

אני ממליץ לך שתלך על רדיו דיסק של פנסוניק מדגם 5401 .

הסואנד של פנסוניק נשמע הרבה יותר טוב מפיוניר ,ואני אומר את זה בתור אחד שהיה לו פיוניר ועבר לפנסוניק .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

גם אני מצטרף לתגובה של עמית

לפי דעתי בלבד לפנסוניק יש סאונד יותר טוב מפיונר!!

I.Life 2.Short 3.Years 4.What :puzzled:

פורסם
יש מקומות שהמתאם עולה בהם רק 99 שקלים

זה לא ממש יקר אני חושב שכדי לך לקנות את 6850 שבחלק מהאתרים בארץ מצויין שהוא עם AUX

מובנה ובחלק באתרים כתוב צריך מתאם

ליפני כשבוע התקנתי לחבר מכשיר כזה ויש לו כניסת AUX מתחת לפנל הקדמי. במכשיר הזה אין צורך במתאם AUX.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...