Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן אדם לא נהג ב130 - הוא נסע 180

הוא לא נהג בעודו ערני וחד - אלא בעודו מת מעייפות

הוא לא נהג בכביש חוצה מכתש רמון - אלא בכביש 4 מלא המצלמות.

לכן היחס שקיבל בשרשור זה הולם.

לגופו של עניין, אם תקבל שלילה מנהלתית לחודש או לא אני לא יודע, אבל תקבל זימון למשפט. אני מאוד ממליץ לך להשקיע בעורך דין, קל וחומר אם אתה נהג חדש או בעל היסטוריה של עברות תנועה.

שלילה תקבל בוודאות, אורך התקופה ייקבע במשפטך לפי פרטי המקרה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
תפסיקו לחנך דורות - כאילו שאתם לא נוהגים ככה!!

ת'שמע, זה לא שאני לא נוסע ב-180 לעיתים (מאוד) רחוקות, אבל אני בטח לא עושה זאת כשאני "מת מעייפות".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא אני לא נוהגת כך, יש לי מספיק אחריות כשאני יוצאת לפאבים לא לשתות, כדי להחזיר את כולם לבית שלמים ולא בשקיות ניילון שחורות.

ואם עייפים אפשר לעצור במקום בטוח, לנוח מעט ולהמשיך בנסיעה בטוחה.

סבבה אני לא אומר שיש רע בזה, אני פשוט אומר שרוב האנשים, גם פה אצלנו בפורום, לא עושים את זה.

הבן אדם לא נהג ב130 - הוא נסע 180

הוא לא נהג בעודו ערני וחד - אלא בעודו מת מעייפות

הוא לא נהג בכביש חוצה מכתש רמון - אלא בכביש 4 מלא המצלמות

לכן היחס שקיבל בשרשור זה הולם.

ת'שמע, זה לא שאני לא נוסע ב-180 לעיתים (מאוד) רחוקות, אבל אני בטח לא עושה זאת כשאני "מת מעייפות".
שלא תבינו אותי לא נכון,

אני לא מצדיק אפילו לרגע אחד נהיגה תחת עייפות במהירות טיסה,

אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, מה שהיה היה.

את הלקח שלו הוא ילמד, כמו שאני למדתי וכמו שהרבה למדו וילמדו.

עצם זה שתכתבו תגובות שמתאימות לפורום הכנה לתאוריה, לא ישנו כלום!!

הבחור לא חיפש הטפות מוסר, תאמינו לי שהוא יקבל מספיק, גם מההורים וגם מהשופט

השאלה היא האם ניתן לצמצם את הנזק שנעשה...!

תעשו טובה, עזבו אותו בשקט,

מי שאין לו מידע מועיל לכותרת של הת'רד אז שלא יגיב,

בסוף הת'רד הזה יהפוך לויכוח גדול על תאונות דרכים, מי אשם בהם, על איך שצריך לתת לנהגים חדשים 10 שנים נסיעה עם מלווה ועוד הרבה רעיונות שיגרמו לת'רד להינעל, ולבחור להשאר ללא עזרה ממשית, שבשבילה הוא הגיע לכאן מלכתחילה.

פורסם

את הלקח שלו הוא ילמד, כמו שאני למדתי וכמו שהרבה למדו וילמדו.

עצם זה שתכתבו תגובות שמתאימות לפורום הכנה לתאוריה, לא ישנו כלום!!

הבחור לא חיפש הטפות מוסר, תאמינו לי שהוא יקבל מספיק, גם מההורים וגם מהשופט

השאלה היא האם ניתן לצמצם את הנזק שנעשה...!

תעשו טובה, עזבו אותו בשקט,

מי שאין לו מידע מועיל לכותרת של הת'רד אז שלא יגיב,

בסוף הת'רד הזה יהפוך לויכוח גדול על תאונות דרכים, מי אשם בהם, על איך שצריך לתת לנהגים חדשים 10 שנים נסיעה עם מלווה ועוד הרבה רעיונות שיגרמו לת'רד להינעל, ולבחור להשאר ללא עזרה ממשית, שבשבילה הוא הגיע לכאן מלכתחילה.

איך אתה יודע שהוא ילמד? אולי הוא ילמד רק אחרי שהוא ירסק את האוטו? תקרא את מה שכתבתי בת'רד של הנהגים הצעירים (על התאונה שהבחור ההוא עשה והרג את החבר שלו) - המשפחה של הילד שנהרג אמרו שאותו נער שנהג כבר לקח את הג'יפ של ההורים שלו איך שהוא הוציא רישיון ריסק אותו לגמרי, היה מעורב בעוד תאונות ועכשיו הרג את החבר שלו. כנראה עכשיו הוא ילמד, כמו שאתה למדת וכמו שהרבה אחרים (לצערנו בדרך הקשה) למדו וילמדו.

אני חושב שלאחד כזה, עם כול ה"כאב והצער שבדבר" לא צריך לעזור. פשוט לא צריך לעזור. למה לצמצם את הנזק? שיקבל את השלילה שלו (שאותה הוא הרוויח ביושר!), לכמה שיותר זמן, ואנחנו נרוויח פחות מטורף אחד על הכביש,אחד פחות שאני צריך להזהר ממנו כשאני חוזר ביום שישי בערב ונוסע רק על 100, אולי עוקף מישהו שנוסע גם על פחות אבל לא מפנה לו את הנתיב מספיק מהר ובגלל שהוא ישנוני ולא ערני לא מספיק לבלום, לסטות או למנוע באיזושהי צורה התנגשות ברכב שלי מאחורה כשהוא במהירות 180 קמ"ש. וזה יכול להיות גם אתה, לא רק אני.

תחשוב על זה.

עדי

פורסם

נעים מאוד,אני עידן,

יצא לי לנסוע,תיקון,לנהוג לא מעט במהירויות לא חוקיות בעליל,כולל מהירות כפולה מזו המותרת בכביש 6.

לא מתבייש בזה,גם לא מתגאה בזה,פשוט מציין עובדה יבשה.

ועדיין אני אומר לפותח השרשור,

קבל את מה שיתנו לך בחום ובהבנה,כי זה יגיע לך, כמו שאומרת מיכל אמדורסקי- BIG TIME !

אני אמנם נהגתי במהירויות לא חוקיות,לעולם לא עשיתי את זה כשאני עייף או לא 100% עירני ודרוך, וגם אז זה אחרי שצברתי נסיון בנהיגה,ועברתי קורס נהיגה נורמלי (ולא שיעורים למעבר טסט), ועם רכב נורמלי.

אז שוב,מה שיתנו לך,קבל בהבנה ובחום.

ותשתדל להפוך את זה לחוויה מתקנת......שלא החוויה "תתקן" אותך בעתיד.

אגב,

ממליץ לך ליצור קשר עם משתמש בשם X-PLAIN, לפי השם שלו הוא איזה טייס עבר,אבל לפי מה שהוא כותב,הוא גם טייס בפועל,ויכול לשמש כנהג במבחני הריסוק של NCUP.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ניראה לי אפשר להפסיק עם הדיון, לא ניראה שהילד שפתח את הת'רד ניכנס אליו לקרוא.
לפי איך שנראה לי

יש כאן בחור שמתמיד לעלות לפורום אך מיכיוון שהוא מפחד מתגובות שלהם הוא מצפה או לא מעוניין שנידע מיהו אז הוא פתח לעצמו "שם" חדש וזוהי הודעתו הראשונה .

לפי דעתי הוא רואה את תגובתינו עם "שמו" האמיתי .

יש לציין כי כולם (רובם) עושים עליו "עלהום" כי הוא נהג גם במהירות גבוהה -מופרזת -

וגם עייף .

(לא שאני מצדיק כי מי שלא עייף ינהג במהירות כזאת).

ומגיע לו כי הוא היה יכול לקחת איתו או להרוג אנשים נהגים אחרים.

וזה מה שמרגיז בכל.

הנה מה שהעלו כאן לא ממזמן

לא חייבים לא לשתות כדי להגיע הבייתה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112060

ירון מאיר

פורסם
לפי איך שנראה לי

יש כאן בחור שמתמיד לעלות לפורום אך מיכיוון שהוא מפחד מתגובות שלהם הוא מצפה או לא מעוניין שנידע מיהו אז הוא פתח לעצמו "שם" חדש וזוהי הודעתו הראשונה .

לפי דעתי הוא רואה את תגובתינו עם "שמו" האמיתי .

יש לציין כי כולם (רובם) עושים עליו "עלהום" כי הוא נהג גם במהירות גבוהה -מופרזת -

וגם עייף .

(לא שאני מצדיק כי מי שלא עייף ינהג במהירות כזאת).

ומגיע לו כי הוא היה יכול לקחת איתו או להרוג אנשים נהגים אחרים.

וזה מה שמרגיז בכל.

הנה מה שהעלו כאן לא ממזמן

לא חייבים לא לשתות כדי להגיע הבייתה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112060

ירון מאיר

קח לדוגמא את המקרה שלי שבתרד שפתחתי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115038

אם לא הייתי מציין למה נגרמה הסחת הדעת

וזאת הישראליות שבדבר

מה ישר הייתם מתחילים לומר

וואלה זה פשוט מביש אותי לחשוב על זה גם

שאם לא הייתי אומר את הנסיבות הייתי רואה שרשור שלם על כמה שסליחה על הביטוי אני נהג צעיר מזד**ן שמסכן את כל האנשים בארץ ח*א שיכור ערס מסריח מנאיק ישראלי שחותך ועושה מה שבראש שלו

שלא מגיעות לו ה3 שנות וותק ובכלל לא היה זכאי לרישיון מלכתחיה עד גיל 24

בגלל אותה עבירה שעשיתי

אני רוצה לראות אותכם נמצאים במקומי כאשר היו מודיעים לכם בטלפון כי אחד מהמשפחה שלכם מבוהל לבית חולים. נראה מישהו אחד שיכנס לנעליים שלי ובכלל ינסה לשמור על כל החוקיות שבנסיעה שלו בדרך לבית חולים

אף אחד לא רוצה לשמוע שיפוט ממישהו אחר בגלל דבר שנעשה ותאמת אף אחד גם לא חייב לתת הסברים.

אז מה אם הספר לכם שבתור חובב מוטוריקה נסעתי ביישורת פעם אחת במהירות 220 כן בגלל האהבה לאנדרנלין

וכן בגלל כמו כל שלב התפתחותי של בן אדם

שבציעורותו

ולא אני לא מדבר על גיל

אלה על צעירות כמו שאומרים חיילים צעירים (ישנם אנשים שמתגייסים בגיל מאוחר) עם קו מחשבה של ראש צעיר.(אם זה לנסות לעשות תקל עם הרס"ר משמעת ולחשוב שזה יעזור לחנך אותו :)) ישנה את הצורך להתרגשות הראשונה לזרימת האנדרנלין. גם אם אף לפעמים בחוסר מודעות גורמת לסיכון של גורם זר אחר

אל לפחות תנסו להשתדל להיות בני אדם ולא לשפוט אדם אחר לפני שמסתכלים על עצמיכם

כי לפי דעתי זה פשוט עצוב לראות בכתבה של YNET בתגובות. בכתבות על מישהו שנהרג. ילד קטן שנהרג. תגובות כמו "ילד מנאיק פוזאיסט מסריח מגיע לו" פשוט בושה

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

מכיוון שהוא היה עייף מת הוא רצה שיהיה לו כמה שיותר זמן לישון ולכן ניסה להגיע למהירות האור שהרי ידוע ששם הזמן לא עובר. אבל כניראה שהוא לא הצליח והאור בסופו של דבר השיג אותו.. :-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
נעים מאוד,אני עידן,

יצא לי לנסוע,תיקון,לנהוג לא מעט במהירויות לא חוקיות בעליל,כולל מהירות כפולה מזו המותרת בכביש 6.

ממליץ לך ליצור קשר עם משתמש בשם X-PLAIN, לפי השם שלו הוא איזה טייס עבר,אבל לפי מה שהוא כותב,הוא גם טייס בפועל,ויכול לשמש כנהג במבחני הריסוק של NCUP.

אה-הא... אתה נוהג ב220 ואני פה הטייס?

ואגב, זה x plane... וזה גם NCAP...

וכן הייתי טייס. פעם. ונכון שאני שוב אהיה טייס. ביולי. רק שהפעם במטוס. בצבא... :-)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בקיצור במקום להיות רצינים ועוזרים אתם רק דוחסים אותי לקרשים

עשיתי טעות מודה צריך לשלם עליה

אבל תראו איזה עוול אתם עושים לי פה

כל אחד עכשיו חושב הוא איזה נהג הכי תמים על הכביש מה אתה משחקים אותה ?!

אז נהגתי באוטו שלא מרגישים את ה 180 ולא סיכנתי אף אחד חוץ מאת עצמי

למה לא היה אף אחד על הכביש.ולא הייתי עייף מת כמו שהייתי הכוונה הייתה

שרציתי להגיע הביתה אז לחצתייי וכל התגובות המסכנות והטיפשות של חלק מהגולשים

תמנעו מזה למה זה לא עוזר לי מספיק עוד שנייה אני פשוט מתמוטט ואתם עוד מסתלבטים ?!

פתאום כל אחד נוסע על 90 באיילון יאללה מה אתם משחקים אותה ?!?!!?

למי שאין הודעה עניינית לכתבה שפשוט לא יגיב ושלא יעשה טובה

ויש לי שאלה בבקשה , תוך כמה זמן זה אמור להגיע לדואר?

פורסם
בקיצור במקום להיות רצינים ועוזרים אתם רק דוחסים אותי לקרשים

עשיתי טעות מודה צריך לשלם עליה

אבל תראו איזה עוול אתם עושים לי פה

כל אחד עכשיו חושב הוא איזה נהג הכי תמים על הכביש מה אתה משחקים אותה ?!

אז נהגתי באוטו שלא מרגישים את ה 180 ולא סיכנתי אף אחד חוץ מאת עצמי

למה לא היה אף אחד על הכביש.ולא הייתי עייף מת כמו שהייתי הכוונה הייתה

שרציתי להגיע הביתה אז לחצתייי וכל התגובות המסכנות והטיפשות של חלק מהגולשים

תמנעו מזה למה זה לא עוזר לי מספיק עוד שנייה אני פשוט מתמוטט ואתם עוד מסתלבטים ?!

פתאום כל אחד נוסע על 90 באיילון יאללה מה אתם משחקים אותה ?!?!!?

למי שאין הודעה עניינית לכתבה שפשוט לא יגיב ושלא יעשה טובה

ויש לי שאלה בבקשה , תוך כמה זמן זה אמור להגיע לדואר?

30 יום בדר"כ

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...