Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין מצב בעולם שזה לא צילם או בגלל שהמהירות הייתה גבוה מדיי אז זה לא תפס טוב את התמונה או משהו דומה בסגנון???

בבריטניה עשו ניסוי (אם אני לא טועה בטופ גיר), והמצלמות שם לא מצלמות מעל 240 או 260 קמ"ש בערך

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני זוכר פעם מזמן (ממש מזמן) שמעתי שמועה על זה שהמספר יוצא מטושטש מעל 160 קמ"ש...

אבל אולי לא שמעתי נכון, או שאולי זה באמת היה ככה, רק שהמצלמות השתדרגו לכאלה שרואות טוב מאוד גם ב 240..

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
אני זוכר פעם מזמן (ממש מזמן) שמעתי שמועה על זה שהמספר יוצא מטושטש מעל 160 קמ"ש...

אבל אולי לא שמעתי נכון, או שאולי זה באמת היה ככה, רק שהמצלמות השתדרגו לכאלה שרואות טוב מאוד גם ב 240..

מה הודעה אחת יכולה לעשות ללב שלם

וואלה מקווה ששמעת טוב ותודה לכל מי שמנסה להרגיע אותי באמת שאני הייתי על סף התמוטטות

פורסם
לא וגם לא נסיתי

פשוט שאנדרנלין זורם לך כמו משוגע והמוזיקה דופקת לך אם הסאב מאחורה אתה לא מסתכל על הסקאלה

ואתה רק לוחץ

זה הביא לבעיה.

תגיד עח שלנו בעיזה אותו אתה נוהג?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

מאזדה לאנטיס 2004 מנוע 2.0

דרך אגב דיברתי עכשיו עם שוטר והסברתי לו את המצב והוא אמר לי שמקבלים דוח 750 שקל

ונקודות לבעל הרכב

זה הגיוני???

פורסם

נכון ולא נכון, ואני אסביר:

1.עקרונית,בגלל שצולמת במצלמה קבועה,הדו"ח (יותר נכון,הזימון למשפט) יישלח על שם בעל הרכב, שאני מאמין שזה אבא שלך לצורך העניין.

2.אבל.........על מהירות כזאת,אין סיכוי שתצא מזה ב-750 שקלים וכמה נקודות............גם עם אחלה עורך דין שבעולם לדעתי אתה תקבל פרק זמן קצר של שלילה,במיוחד מכיוון שאתה נהג חדש.

אגב, סעיף 1 זו הסיבה שרצוי ומומלץ שתודיע לאביך על דבר העבירה,כי כמו שאמרתי,הזימון למשפט הולך להגיע על שמו,אז לפני שיווצר לך מצב לא נעים,תודיע לו שככה קרה,תקבל קצת צעקות,אבל זה עדיף מאשר להסתיר את זה.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

העניין עם ה160 קמ"ש הוא בוודאי שמועה. כפי שנאמר, עשו ניסוי בבריטניה, והמצלמות האלו מסוגלות לצלם אותך גם עמוק לתוך ה200+.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תודה רבה לך

יש עוד מישהו שיכול לעזור לי במצב העגום הזה?

כן , כפתור החיפוש של הפורום יכול לעזור לך. מאוד. גם קריאה של הכללים. הנושא נטחן מכל הכיוונים. תטריח את עצמך מעט ותואיל לקרוא שרשורים קודמים בנושא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...