Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהשגת בחורה....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה הרי יודע את התשובה בעצמך,אתה רק רוצה שיחזקו אותך,אז יאללה........

אחי,תפוס אותה לבד,1 על 1,דבר איתה פתוח על מה שאתה מרגיש כלפיה (תשתדל לא להתרפס יתר על המידה......),תשאל אותה מה היא מרגישה לגבי מה שאמרת,ומה היא בכלל מרגישה כלפייך.

ותקווה לטוב.

אין כאן הפתעות, או שהיא תגיד לא,ואחרי חצי דקה של באסה זה יעבור לך ותרגיש הרבה יותר טוב ממה שאתה מרגיש כרגע (סמוך עליי,זה ככה),או שהיא תגלה לך שהיא מרגישה כמוך ורק חיכתה שתעשה את הצעד......

ואז......

אתה תיהיה ב-HIGH ששום סם\משקה\גז מזגנים לא יכול לתת לך..........

שיהיה בהצלחה ידידי,מחזיק אצבעות !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה תיהיה ב-HIGH ששום סם\משקה\גז מזגנים לא יכול לתת לך..........

שיהיה בהצלחה ידידי,מחזיק אצבעות !

לגבי הגז מזגנים אני לא בטוח

אבל שמע התשובה מתבקשת ואין דרכים אחרות בנתיים אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה מקס' יקחו לך את העוגה אבל ככה תישאר רעב לקינוח האמיתי

ועכשיו בלי קלישאות

פשוט דבר איתה אם לא אז היא לא היחידה, אם כן אז היא תיהיה היחידה בשבילך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אתה רוצה משהו רומנטי , תחשוב על משהו לבד , כל עיצה שתקבל כאן היא משומשת - תהיה מקורי.

GOT סחוג?

פורסם

אתה מבקש פתרון וכשנותנים לך פתרונות אתה שולל לפני שניסית..רק שיחה,לא תופים,לא מנדולינות,ולא קגלביץ'..

ד.א - מול מגרש הרוסים יש באחד הסמטאות פאב מעולה שנקרא "המקום של ינקי" יש שילוט ולא מסובך להגיע,אך יהיה צפוף בשישי,תנסה במהלך השבוע,ואם אתה מזמין בירה,אז רק גינס!

בהצלחה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מה אני יכול כבר לרשום באוף טופיק?

לא שמתי לב..:roll:

בקשר לבחורה, לך אליה דבר איתה 1 על 1 תגיד מה שאתה מרגיש ..

אם זה יעזור אז הרווחת .

אם לא אז לא יקרה כלום יש אנסוף לבנות , תאמין לי.

יוגב

פורסם

אני תומך במה שאלעד אמר, דבר איתה. הייתי בסיטואציה כזו בעבר ושיחה זו שיטה טובה, בלי הרבה פילסופים אבל צריך להכין את השטח, כלומר: זה עובד הכי טוב ביום שיוצאים לבלות או לעשות משהו ביחד, אז תזמין אותה לאיזה בית קפה או בר ואחרי שעה שעתיים שאתם כבר נהנים תפתח את הנושא.

אגב גם אני רוצה בחורה מסויימת... את זו:

mid_headshot04.jpg

למי שלא לא יודע זו אלונה טל והיא פשוט מקסימה ברמות על... התחילה בערוץ הילדים בתכנית "פיג'מות", עכשיו כבר משחקת בהוליווד! (הופיעה ב"מכושפות" ובעוד כמה סדרות).

מה אתם אומרים, אולי אנסה לתפוס איתה שיחה? :roll:

אגב אם השיטה של אלעד לא עובדת, תנסה את השיטה של TZAHICO עם הקגלביץ'...

בהצלחה איש.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אם כבר בנשים עסקינן, יש לי שאלה.

הערב יש לי דייט עם מישהי שהכרתי לפני כמה ימים. יש למישהו רעיון לאן לצאת בהתחשב ב2 עובדות:

1. אני תלמיד תיכון מרושש

2. שנינו מתחת לגיל 18

3. רק באזור המרכז

תודה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
יש לי ידידה שאני דלוק עליה.

אני צריך רעיון למשהו רומנטי לעשות לה.

יש למישהו רעיון בשבילי?

מה זה ידידה?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אם כבר בנשים עסקינן, יש לי שאלה.

הערב יש לי דייט עם מישהי שהכרתי לפני כמה ימים. יש למישהו רעיון לאן לצאת בהתחשב ב2 עובדות:

1. אני תלמיד תיכון מרושש

2. שנינו מתחת לגיל 18

3. רק באזור המרכז

תודה

תראה את הסרט "halfbaked" ותבצע בדיוק מה שהשחור עשה שם.

halfbaked.jpg

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
מה זה ידידה?

מישהי שאתה מת לזיין או להיכנס איתה לקשר רציני אבל הנסיבות לא מאפשרות, אז היא נמצאת במין הקפאה, ונשמרת למועד מאוחר יותר.

בסופו של דבר כל הידידות נהרגות/נפטרות/נרצחות/מתחתנות עד שאתה מגיע לחתונה שלך.

פורסם

לפותח השרשור:

תקשיב... לפני שאתה שופך ת'לב לבחורה, עצור!!!

ותחשוב על מה שאתה מתכנן לעשות עכשיו מנק' מבטה...

(הנה איך שזה היה נראה אילו מישהי הייתה עושה לך את זה):

"היי, אני ידידה טובה שלך, אנחנו לפעמים מתראים ביחד...

העניין הוא שאני מתה עליך, ולא מפסיקה לחשוב עליך... ואני רוצה שנהיה ביחד!"

עכשיו תחשוב שזאת לא הבחורה שאתה רוצה לצאת איתה, אלא סתם איזה ידידה מהעבודה, או מהלימודים....

האם הייתה קופץ על דבר כזה??? האם הייתה הולך על זה???

אני לא יודע מה איתך, אבל אותי אישית זה לא היה מושך כל כך...

אני אומנם לא איזה יועץ לענייני אהבה, אבל לפי דעתי, לך סתם לבלות איתה לאנשהו... לא מקום "רומנטי", כי מנסיון, זה לא עובד! זה נחמד, זה מרשים, זה יקר, אבל בסופו של דבר זה לא מה שיעשה את העבודה (הרי היא לא יוצאת לדייט עם המסעדה, אלא היא יוצאת איתך)!

קח אותה לאיזה פאב נחמד ולא רועש מדי (כדי שתוכלו גם לדבר), עדיף פאב שאתה מרגיש בו נוח... והכי רצוי פאב עם מקומות ישיבה ארוכים (ספסלים/ספות/מזרונים), שתוכלו לשבת אחד ליד השני...

ופשוט תנסה לנהל איתה שיחת חולין, שתהפוך לאט לאט לשיחה אישית על חייך או חייה... ותראה לאן השיחה זורמת... ואני לא מדבר על "שיחות בנושאי אהבה", או הערות רומנטיות... סתם תנהל איתה שיחת "סחבקים" כזאת...

העניין הוא, שאסור לך להרגיש חוסר בטחון, ואת זה אי-אפשר להשיג בכוח....

או שאתה בטוח לידה, ולא בוחן כל מילה שניה שלך....

או שאתה מתבייש, ו.... מתייבש!

ולפי דעתי, זה גם לא תלוי רק בך, זה תלוי בשניכם באותה מידה!

אם עברת את השלב הזה, תתחיל להתקרב אליה פיסית, בהתחלה סתם תשב קרוב יותר, אחרי זה אולי תשים לה יד על הכתף... תראה איך היא מגיבה, ואם היא בסדר עם זה, ולא מנסה להתרחק חזרה, אז תמשיך הלאה... (כמו ליטוף על היד... הרגל...)

ובסופו של דבר, תנסה למצוא איזה רגע מתאים/תירוץ לנשק אותה, אבל לא בבום, אלא בעדינות, נשיקה ממש קצרצרה... ותמתין צמוד אליה...

אם פעלת נכון בכל השלבים, והבחורה באמת הייתה דלוקה עליך באופן מינימאלי כלשהו, אחרי זה, תהיה בטוח שיהיה כבר משהו!...

אם לא, אתה תרגיש את זה ה-ר-ב-ה לפני שתגיע לשלב הנשיקה!

אצלי זה פעל כבר מספר פעמים, והפעם האחרונה נמשכת כבר יותר מחצי שנה :wink:, והתחילה באופן הכי ספונטאני שהיה לי אי-פעם!

כמובן, לא בשביל כולם מתאימות אותן הפעולות, אבל זה אופן פעולה דיי החלטי, שדורש קצת "ביצים" מצידך, אבל אם אתה מצליח, אז אתה מצליח ביג-טיים!

בכל אשר תבחר:

בהצלחה עם הבחורה!!

נ.ב. - אם אתה ממש מתעקש על מקום רומנטי, אז יש מסעדה מתחת לתאטרון ירושלים, (ממש צמוד אליו, על הכביש), שנקראת (נראה לי) יאן... או משהו כזה... תעשה שם ביקור תראה אם זה מוצא חן בעיניך...

המקום ממש נראה רומנטי, רק צריך להזמין מקומות מראש אם אתה רוצה מקום על הספות...

בברכה!

יונתן.

פורסם
לפותח השרשור:

תקשיב... לפני שאתה שופך ת'לב לבחורה, עצור!!!

ותחשוב על מה שאתה מתכנן לעשות עכשיו מנק' מבטה...

(הנה איך שזה היה נראה אילו מישהי הייתה עושה לך את זה):

"היי, אני ידידה טובה שלך, אנחנו לפעמים מתראים ביחד...

העניין הוא שאני מתה עליך, ולא מפסיקה לחשוב עליך... ואני רוצה שנהיה ביחד!"

עכשיו תחשוב שזאת לא הבחורה שאתה רוצה לצאת איתה, אלא סתם איזה ידידה מהעבודה, או מהלימודים....

האם הייתה קופץ על דבר כזה??? האם הייתה הולך על זה???

אני לא יודע מה איתך, אבל אותי אישית זה לא היה מושך כל כך...

...

אותי זה דווקא מושך מאוד

ודווקא הבחורה היחידה שאני יכול לקרוא לה חברה ושבאמת הערכתי אותה היתה איזה חיילת שאמרה לי את זה בפנים וזה מאוד מושך..מאוד מאוד!!!!!!!!!

כי אין כמו הכנות , שבן אדם אומר דברים תכלס תאמין לי שמסתכלים עליו אחרת.

ברור שהשיטה שלך היא היותר מציאותית והיותר מצליחה , אבל היא עדיין חלק מהמשחק המגעיל שיש היום בין בנים לבנות שאותו אני מאוד מתעב ו(גם סובל ממנו כמובן)משחק שבגללו אני מעדיף להיות לבד

כי זה מגעיל אותי................:?

• תוכן חדש...