Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה את כל המערכת שלו, שתי מגברים, רמקולים אחוריים, קומפנוננטים מקדימה, סאב. ואף פעם לא היה לו בעיה ואפילו לא קטנה ביותר. ואתמול הוא קנה משמה גם את המערכת עצמה, (6850פיוניר), מהתחנה מרכזית בתל אביב, אני יודע שהרבה אומרים שאסור לקנות משמה, אבל הוא קנה במחיר ממש ממש טוב, ב1400 שקל עם תעודת אחריות של עוזי רדיו לשלוש שנים, הוא קיבל את המכשיר בקופסא, חדש, ונתן לטכנאי לבדוק אם יש סימנים שהמכשיר נפתח או משהו וקיבל תשובה שהמכשיר חדש לגמרי ולא נתפתח מעולם,(לפחות לפי המדבקות שלא נקרעו,והברגים שנראים חדשים כאילו לא נפתחו אף פעם). ואח שלי קנה יום שישי את ה פיוניר 7700 ב1600 שקל עם רק שנה אחריות, פה בגריז מערכות בראשל"צ.

בקיצור, השאלה שלי,מה אתם אומרים? האחריות שחבר שלי קיבל היא באמת אחריות של עוזי רדיו? איך אפשר לברר אם הוא מכבד את התעודה הזאת? כי אם הוא באמת מכבד את האחריות הזאת, אז ממש אין לי בעיה לקנות משמה מערכת, או את ה6850 ב1400 שקל או את ה7700 ב1200 שקל.

אם מישהו יודע איך אפשר לברר את הפרטים על האחריות,אני אודה לו אם ישתף אותי.תודה

פורסם

לכל מכשיר מספר סידורי.

מתקשרים לעוזי רדיו ושואלים אם הוא באחריות שלהם.

לפני זה אתה יכול להתקשר ולשאול אם הם בכלל מספקים לו סחורה, אם הוא דילר מורשה שלהם.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז זהו שאני לא חושב שהוא דילר מורשה שלהם או משהו כזה כי בסך הכל הוא "בסטה", אני לא חושב שהוא מוציא קבלות ודברים כאלה.

וגם לא נראה לי שאפשר לשאול אם המכשיר באחריות עד ששולחים להם תעודת אחריות עם המספר סידורי של המכשיר ואז הם מכניסים אותו לרשימה של המכשירים באחריות לא?

פורסם

כל מכשיר שיוצא מעוזי רדיו מוזן למחשב עוד טרם הגיעו למכירה בחנויות.

אחכ מזינים את שם הרוכש למס' המכשיר, וגם זה לא חובה.

דני

.

אז זהו שאני לא חושב שהוא דילר מורשה שלהם או משהו כזה כי בסך הכל הוא "בסטה", אני לא חושב שהוא מוציא קבלות ודברים כאלה.

וגם לא נראה לי שאפשר לשאול אם המכשיר באחריות עד ששולחים להם תעודת אחריות עם המספר סידורי של המכשיר ואז הם מכניסים אותו לרשימה של המכשירים באחריות לא?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקי אז מה שאני צריך לעשות זה להתקשר לעוזי רדיו להקריא להם את המספר סידורי ולשאול אותם אם זה באחריות שלהם? אוקיי...יש לך אולי את המספר טלפון שלהם?

והבנתי שאתה מתעסק גם במכירת מערכות(?), אתה מכיר את הפיוניר 7700? איך היא? ואם המחיר שאחי קנה הוא סביר...

פורסם

אני לא יודע את השם של הבסטה(אם יש לה שם בכלל), אני רק יודע שקוראים לבן אדם שהוא המוכר שמה ציון, לא יודע אם זה אומר לך משהו.

פורסם

ודני, זה לא המכשיר, כנראה המכשיר של אחי זה פיוניר 770, קיים דבר כזה?הוא עם כפתור עגול כזה בצד...עם תאורה כחולה וכל מיני סרטונים קצרים.

פורסם

or_lougasi,

אם זה המכשיר, אז המחיר ששולם עליו קצת גבוה. מהיכן ניקנה המכשיר?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

גריז מערכות.

איזה מכשיר יותר טוב, ה770 או ה6850? כי עד היום יש לי עוד אפשרות ללכת ולהחליף ל6850.

ועוד שאלה, הבנתי שבמערכות יש משהו שנקרא פרה אאוט או משהו כזה....המכשירים שרשמתי מוצאים 4.5 נכון?

מישהו יודע כמה מוציא הפנסוניק 7401? חיפשתי הרבה ולא מצאתי..

• תוכן חדש...