Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הכיסויים הפנימיים קומפלט שמוכרים בחוברת של הישרכארט בתמורה ל50 ש"ח בלבד

כולל מישלוח חינם?

יש מקום שניתן למצוא סט כיסויים קומפלט במחיר זול יותר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

זה זבל,לא לגעת , גם בחינם לא שווה לשים אותם ברכב,זול ונראה עוד יותר זול,פשוט מכוער.

הכי לא איכותי שיש.

פורסם

חד פעמי.

השאלה היא האם אתה רוצה משהו יפה שישפר המראה של האוטו ויחזיק מעמד או משהו שיגן על הריפוד מפני הבמבה של הילדים בחופש?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

1-אין לי עדיין ילדים

2-רוב הזמן אני נוהג לבד ברכב

3-סתם לכסות קצת את המושבים ותמיד אפשר להחליף אחריי תקופה לא?

אז עדיין המחיר לא שווה את זה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

50 ש"ח לכיסוי חד פעמי, משתלם ביותר, אם אין לך ילדים ואין מי שיטפס עליהם, אז הם יחזיקו לך מעמד קצת יותר זמן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

50 ש"ח לכיסוי מכוער וזול ממש לא שווה

אפילו אלא שנמכרים באוטו דיפו ב 250-300 ש"ח זה לא איכות (מניסיון) זה נראה נחמד אבל לא נוח וקשה לניקוי

כיסוי איכותי עולה יקר ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אם מדובר בקמארו שבסמלון שלך, חבל על החיסכון בכסף שאתה עושה בה.

כמובן שאני לא בא להטיף, והיא שלך - אתה יכול לעשות בה כל העולה על רוחך, אבל רכב כזה פשוט דורש אחזקה ויד אוהבת.

לעניין, אפשר ללכת לרפד, ולבחור בד - עור, דמוי עור, בד ושאר ירקות - ולתפור עפ"י הזמנה.

שבוע טוב.

פורסם

לא ציינת איזה רכב יש לך!

ולמה זה חשוב?, אם יש לך כריות אוויר צידיות ואתה חוסם אותם עם כיסוי, זה ממש לא חכם...

ועוד נקודה למחשבה (למרות שזה נשמע מעט מוגזם) הריפוד המקורי הינו "חסין אש" והיתר לא!.

פורסם

זה לא רכב לנסיעה יומיומית וגם שאני נוהג בו אז אני לבד ברכב, המטרה היא קצת לשמור על הריפודים

המקוריים שהם במצב לא רע בכלל וגם לשמור מנזקיי השמש אז אני לא רואה סיבה להשקיע כל כך הרבה

כסף בריפודים איכותיים או בהזמנה/תפירה מיוחדת , תמיד אפשר להחליף גם ריפודים איכותיים יותר לא נשארים חדשים לנצח

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
זה לא רכב לנסיעה יומיומית וגם שאני נוהג בו אז אני לבד ברכב, המטרה היא קצת לשמור על הריפודים

המקוריים שהם במצב לא רע בכלל וגם לשמור מנזקיי השמש אז אני לא רואה סיבה להשקיע כל כך הרבה

כסף בריפודים איכותיים או בהזמנה/תפירה מיוחדת , תמיד אפשר להחליף גם ריפודים איכותיים יותר לא נשארים חדשים לנצח

ואגב אין כריות אוויר צידיות אלא רק כרית אחת לנהג בלבד ולגביי הריפודים המקוריים אני בספק אם הם חסינים לאש

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...