Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הכ"ס שציינת שיש לך במקור הבנתי שהרכב עם מנוע 2000. עם התקציב הנ"ל אפשר להשתיל מנוע 1.8 של הקונצרן עם 20 שסתומים (בלי טורבו), את ההבדל תרגיש ובגדול.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגלגלים שלך בגודל 19" שזה הרבה יותר מידי בשביל הגולף ככה שאם אתה רוצה המלצה טובה תחליף למידה יותר צנועה וכבר האוטו יזוז הרבה יותר טוב

יותר ישתלם לך מלהחליף שסתומים זה בדוק

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
שתומים וקאפשוטים לא יעזרו בכלל?

שתומים (שזה כמו סתומים רק עם ס') לא חסר, לך ברחוב תפגוש כמה

קאפשוטים - לך לבר, תזמין כמה שוטים בקאפ, אבל עם רדבול זה מוסיף הרבה כ"ס

:loco:

פורסם

חייב לציין שיש לך אוטו מגניב אבל זאת עדיין גולף

תוספות ממש יפות החלקה גם נראת ממש טוב

לא יכול להעריך את האיכות אבל באמת שלא הייתי מתנגד לרמה כזו של אבזור

מה שיש לאמר זה

YOUR CAR IS A NATURAL POSEMOBIL ^^

חברה אם היה לי כזה אוטו אני לא חושב שהיה מפריע לי שהוא לא הכי מהיר בעולם למות שהייתי מעדיף ללכת לעולם קצת יותר מפותח שבו כואב להוסיף פלסיקים לאוטו

ליעד.

פורסם

עם כל הכבוד לכל השיפורים , שכחתם שהאוטו הזה הוא אוטומט ועם כמה שהוא יהיה חזק במנוע הגיר תמיד יסרס את הכוח.

לכן לפי דעתי חבל לשפר את האוטו כי להחליף גיר ומנוע זה סתם כאב ראש באיחוד שבשוק מסתובבות המון גולף GTIים שקל מאוד לשפר אותם.

יוגב

נ.ב : תחליף את הג'נטים הענקיים האלה וכבר תרגיש שהאוטו זז יותר טוב..

פורסם

לכותב מעליי, תתחיל בבקשה להשתמש בניקוד.

עריכה: בזמן שכתבתי את ההודעה, נוספה עוד תגובה, לכן המשפט הנ"ל מכוון לבחור שכתב 2 הודעות מעל.

לפתוח השרשור - עדיין לא הבנתי מה המטרה שלו. להסביר למה אתה לא רוצה להחליף את הרכב, לשאול איך לשפר את הרכב או להתלונן על שוק המכוניות יד שנייה בארץ?

ולעניין, הרכב שלך "משופר" חיצונית, אבל מבחינת ביצועים, אין לו הרבה עתיד לדעתי ללא השקעה כספית ניכרת מאוד.

כמו שהציעו לפני, אם אתה באמת רוצה להשקיע כספים, ולשפר את האוטו בצורה רצינית, אז תחשוב על מעבר לרכב אחר, ואם אתה רוצה רק גולף כדי להעביר את השיפורים, תחשוב על ה GTI או ה V6 או לפחות ה V5.

פורסם

איש - לדעתי יש לך אוטו יפה.

ראיתי לא פעם את הרכב שלך מסתובב באזור צפון ת"א (רמא"ג).

ומה שיותר חשוב - גם אם אנשים חושבים שהגזמת עם החיצוניות, זה כיף לכל אחד לראות מכוניות כאלה על הכבישים בניגוד גמור לכל הלאנטיסים, פוקוסים, גולפים סטאנדרטיות שמסתובבות.

כל הכבוד על היוזמה ועל הרבגוניות!!!

לגבי תוספת הכוח שאתה מבקש: קיבלת החלטה (יותר נכון - הבעלים הקודמים) לשים גלגלי 19'' ואני מאמין שלא תרצה להחליף אותם לגלגלים קטנים יותר. אין מה לעשות - הגלגלים האלה גורמים לאוטו לזוז יותר לאט בעיקר בגלל יחסי העברת הכוח לכביש שהשתנו כתוצאה מהגדלת הקוטר וגם בגלל חיכוך מוגבר כתוצאה מגידול ברוחב הגלגל.

אל תחפש להשקיע בהוספת כ"ס. לפי דעתי ממנוע גולף 2000 סמק שאיננו מוגדש לא תצליח להוציא יותר ממה שיש עכשיו. כל מיני החלפות של שסתומים עלולות רק להזיק ולגרום לך לשלוח יד עמוק לתוך הכיס.

פורסם

אהלן!

אין לי מושג איך לשפר את הרכב.

יש לי שתי שאלות אליך:

1. איך עברתה טסט עם שינוי מבנה רכב? החלקת כל דבר שניתן להחליק.

2. שוטרים לא עוצרים אותכם ומחלקים לך דוחו"ת בטענה שזה לא בטיחותי רכב ללא אפשרות לפתוח את הדלתות מבחוץ?

פורסם

גולף

2 ליטר

אוטומט

19 אינץ'....

אם אתה ממש רוצה לשפר את האוטו ההמלצה שלי היא להחליף מנוע וגיר ל- 1.8 טורבו ידני

מנועים כאלה יש הרבה - אודי A3, סיאט איביזה טורבו, סקודה אוקטביה...

אם אין לך כסף - תחליף ל- 1.8 ידני בלי טורבו (גם עלויות האחזקה יהיו זולות יותר).

עזוב. אם אתה באמת רוצה לשפר את התאוצה והמהירות בזול - תחליף גיר לידני. :-)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

תודה רבה על הפירגונים....

קיצר הבנתי שאין הרבה מה לעשות חוץ מלשנות את הסעפת והצנרת....

חחח והשוטרים המניאק עוצרים אותי תמיד-אבל רק בשביל לשאול אך אני פותח את הדלתות

וטפו טפו טפו עוד לא קיבלתי קנס .ודרך אגב האוטו למעלה זה לא של צחי.אבל יש לו דומה

פורסם

אני מעריך את ההשקעה למרות שזה לא הטעם שלי, זה בהחלט לא ה'שיפורים' המוגזמים (חוץ מהג'נט) שרואים על מכוניות גולף בלילות סוף השבוע.

אגב, לא צילמת את הפרונט אבל אני משער ששמת מכסה מנוע באד-בוי, נכון?

• תוכן חדש...