Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנסוניק - יש לי דגם ישן יותר משלך

מבחינת אמינות - סוס עבודה - בחיים לא היה לי HU שהחזיק כל כך הרבה זמן ועדיין לא מראה על שום סימני בלאי או "עייפות" (קרוב ל4 שנים כבר).

מבחינת איכות - יש לו צליל ממש טוב והוא בהחלט נותן תמורה אדירה למחיר שלו.

אבל במחיר הזה מה שאתה מראה, לצערי הרב, הייתי מוותר עליו ומשקיע או עוד 500 ש"ח וקונה מכשיר הרבה יותר טוב של פנסוניק או שהייתי קונה פיוניר בידיעה שאני קונה מכשיר פחות אמין או יותר נכון עמיד.

- היציאות למגברים יחסית להיום חלשות - 2.5 וולט ליציאה בזמן שאתה יכול למצוא היום ב100 שקל יותר מכשיר אם מספר יציאות זהה וכל אחת בין 4 ל 5 וולט.

- החסרון השני - על הערוצים שהם לא של הסאב וופר אין לך קרוס אובר - חבל... ב1100 שקל אתה יכול להביא היום פיוניר עם שלוש יציאות וקרוס אקטיבי מובנה.

- החסרון השלישי - הדגם מיושן, לא אטרקטיבי.

2.5 וולט ליציאה זה בסדר גמור, זה לא קריטי בכלל והמכשיר הוא כן איכותי וזה בהחלט מוצר טוב - אם אין לך צורך בכל הפונקציות שתיארתי זאת עדיין עסקה מוצלחת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מכשיר ששייך לדגמי 2004/5 לא מקורי, היינו ייבוא פרללי ללא אחריות מקורית של היבואן אפשר לדעת זאת לפי האות U בסוף הדגם ולא האות W .

עדיף להשקיע עוד 400 ש"ח ולקחת את הדגם 5401 דגם חדש דגמי 2006 עם אחריות ל- 3 שנים של אדי מערכות.

גם סביר להניח שאם תתקשר לפומפה הם יציעו לך קנווד או קלריון שיותר משתלם להם למכור לך כמו שהם עושים עם רוב המכשירים שהם מציעים למכירה.

פורסם

ההבדל בין 5401 ו5301 זה

5V יציאות לטובת 5401 לעומת 2.5V של 5301,

אין קשר לשנה,

ויש לי את המכשיר הזה יש לו חיתוך HPF לרמקולים וגם LPF לסאב 3 זוגות של יציאות למגברים,

ואקולייזר גרפי של 7 מצבים, המכשיר הזה מעולה קניתי אותו בזמנו ב1400 שקלים.

תמיר

• תוכן חדש...