Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו סובארו אימפרזה.

הבעיה שזה אוטו של העבודה (ליסינג) ואני לא יכול להשתולל איתה מבחינת שידרוגים ודברים כאלה.

האם סט קומפוננט טובה יכול לתת לי סאונד סביר?

אני שומע בעיקר מוזיקה בחורה וחשוב לי הקטע של הבסים.

מה אתם אומרים? שווה להשקיע בסט כזה שעולה עד 1000 שקל? לא בזבוז?

האם באמת יש אפקט אם מתקינים קומפוננט או שזה סתם עבודהב עיניים וכמו רמקולים רגילים?

פורסם

דבר ראשון זה ממש לא עבודה בעניים!!

יש הבדל ענק

אם חשוב לך הבאסים אז יש קצת בעיה,הקומפוננט לא נועד לתת באסים

בישבל זה יש סאב(אבל זה אוטו ליסינג אני יודע)

אתה גם כמובן לא יכול להתקין מגבר-בלי מגבר אתה לא יכול לשים קומפוננט באמת טוב

אלה משהוא פשוט,זה ישנה את הסאונד זה אל בטוח אבל בסים זה בעיה אחרת!

אם אתה יודע שהאוטו ישאר אצלך שנה שנתיים אז איפשר להשקיע במערכת

אחרי זה אתה פשוט מוריד אותה ושם באוט אחר,אבל זה כבר שיקולים שלך.

איזה רדיו דיסק יש לך שם?

פורסם

אני הייתי ממלץ על קומפוננט בינוני. שיחובר לרדיו דיסק (דוטק. פיניקס גולד, אינפיניטי )

וסאב מוגבר (יש אחד עכשיו מפורסם למכירה. ) יתן תוצאה טובה. ומחיר הגיוני.

ואני בעיות של להעביר מרכב לרכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למה הוא פחות יתעוות המפולס.

אבל גם פולס יתאים... (אני מעדיף דוטק)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא חבל לקנות סט של קומפוננט ולנצל 20%?

ועוד בכזה מחיר

בכזה מחיר עדיף קומפוננט ב 500-600שח

ו6*9 ב 500-400 שח

+התקנה או שאתה מתקין לבד?

השאלה אם אתה רוצה להשקיע במערכת או שבא לך שינגן סבבה?

פורסם
לא חבל לקנות סט של קומפוננט ולנצל 20%?

ועוד בכזה מחיר עד כאן כל מילה בסלע

בכזה מחיר עדיף קומפוננט ב 500-600שח

ו6*9 ב 500-400 שח למה לזרוק כסף טוב לפח? מה יש ? הוא מאפיונר ששורף שטרות של כסף להדליק את הסיגר שלו ?

ואם חשבת לומר שזה יתן לו באס , זה נכון ש6X9 יותר גדול מ6.5 ונותן טיפה יותר באס , אבל טיפונת הבאס הזו שתקח לו את הבמה אחורה לא שווה , ובמיוחד לא שווה להשקיע 500 ש"ח ע"מ לבטל את הסאונד מקדימה

+התקנה או שאתה מתקין לבד?

השאלה אם אתה רוצה להשקיע במערכת או שבא לך שינגן סבבה?

לפותח התרד' , באודיו אין דבר כזה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, וגם אין קיצורי דרך.

לקנות מורל פולס ישדרג לך את כול הסאונד ברכב זה בטוח.אבל הוא אינו סאב .לסאב טוב צריך מגבר וסאב וחיווט . אז אם איכות החיים שלך חשובה לך תעשה אם לא תסתפק בלקנות את המורל וזהו.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

joker אם הכיוונים הנכונים ה6*9 לא יקחו את הבמה הקידמית

וזה הפתרון היחד שעלה לי ראש -שזה בלי הגברה ובלי סאב[

אולי קומפוננט 8" :wink:

פורסם

אבל תגידו חבר'ה,

להתקין מגבר+סאב+טוויטרים באוטו של ליסינג לא יחייב לעשות חורים וכל מיני דברים כאלה?

כי אני חייב להחזיר את האוטו במצב שקיבלתי אותו....

איזה קומפוננטים טובים יש שאפשר להתקין ללא מגבר?

אז נניח שאוותר על התענוג של הבסים, לפחות אעלה את האיכות הצליל והVOLUME קצת אני מניח....

אני יכול להשקיע בזה עד 1000 שקל.....איזה הכי טובים בשוק בתקציב הזה?

פורסם
אבל תגידו חבר'ה,

להתקין מגבר+סאב+טוויטרים באוטו של ליסינג לא יחייב לעשות חורים וכל מיני דברים כאלה? למגבר יתכן ורק יתכן בכלל לא בטוח , שיצטרכו לקדוח חור בחומת האש שזה הפח שמפריד בין המנוע לתא הנוסעים, בשביל להעביר חיווט , אבל אם כן זה חור קטנטן ואף אחד לא ירגיש בזה .

כי אני חייב להחזיר את האוטו במצב שקיבלתי אותו....ותמיד ניתן לסתום את זה שתוכל להחזיר בראש שקט

איזה קומפוננטים טובים יש שאפשר להתקין ללא מגבר? הפולס הכי מומלץ בלי מגבר

אז נניח שאוותר על התענוג של הבסים, לפחות אעלה את האיכות הצליל והVOLUME קצת אני מניח....

אני יכול להשקיע בזה עד 1000 שקל.....איזה הכי טובים בשוק בתקציב הזה?

תראה הכי טוב בתקציב שיש לך שתקנה את המורל פולס ותחבר אותם לר"ד הקיים , הם בין הקומפוננטים הבודדים שיתנו לך שיפור גדול גם בלי מגבר .

תבדוק רק מה גודל המקום שבו יש את הרמקולים המובנים שלך שתדע איזה גודל לקנות.

היה ויהיה לך תקציב גדול יותר אזי או שתמצא סאב מוגבר כמו שסאונדמן אמר .אישית לא ראיתי מודעה לזה, ולכן אנני יודע על מה מדובר , ולא יכול להביע דעתי על זה . כי לא ידוע לי על סאב אקטיבי לרכב.

או שתמצא סאב 8 אינטש פריאייר ושיבנו לו פוד מmdf שתוכל להוריד מתי שתרצה , אבל זה פתרון שלא יכנס במסגרת התקציבית הנוכחית .

אז כרגע תסתפק בפולס , או שתמתין מעט עד שיהיה לך תקציב הרבה יותר גדול , לקנות משהו טוב .

כי אתה יותר מכל אחד אחר צריך מתקין על שידאג שלא יהיה שום שינוי ברכב , ומתקין על גובה כסף

טוב , כי זו עבודה שנמשכת זמן , ורק הוא מסוגל לבצע אותה באיכות הנדרשת . אז אם אתה משלם כסף טוב להתקנה עדיף לרכוש משהו טוב מלכתחילה , כי למתקין זה לא משנה אם תתקין מגבר מדבקה או מגבר של בראקס , אם אתה בא להתקין מגבר שקנית במקום אחר הוא יגבה אותו דבר. אבל לך זה משנה.

אז לסיכום או שתחסוך ותביא תקציב או שתסתפק בפולס , והוא ישדרג לך את הסאונד בצורה טובה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
joker אם הכיוונים הנכונים ה6*9 לא יקחו את הבמה הקידמית נכון באופן עקרוני , אבל בשביל זה הוא צריך קומפוננט או קואקס שזהה כמעט לחלוטין בציוויון הסאונד של המיד ,ולחתוך אותו כך שיספק רק מידבאס/באס . והחיתוך הזה דורש מגבר , מה שהוא טוען שאין לו תקציב . וגם אז במקרה הזה למצוא משהו שיכנס בחור של 6X9 זה בעייתי . ורמקול קואקס 6X9 אפילו הפולס לא יתן לך מספיק באס כדי לפצות על אובדן הבמה

וזה הפתרון היחד שעלה לי ראש -שזה בלי הגברה ובלי סאב[

אולי קומפוננט 8" :wink:רעיון מצוין , רק במקרה של סט שלושה חלקים ויכולת לחתוך בדלת או לבנות קיקפאנל .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ונניח שאני יכול לשים 2000 שקלים? זה ישנה?

סאב 8 אינטש פריאייר ושיבנו לו פוד מmdf

אתם יכולים לתת עוד פרטים על הדבר הזה? מה זה בדיוק אומר?

פורסם
ונניח שאני יכול לשים 2000 שקלים? זה ישנה?

סאב 8 אינטש פריאייר ושיבנו לו פוד מmdf

אתם יכולים לתת עוד פרטים על הדבר הזה? מה זה בדיוק אומר?

יש סאבים שאתה יכול לשים , והם עובדים בלי תיבה , אבל אז הבגאז' חייב להיות בלי כלום כמעט , אין הרבה כאלה בארץ שמתוכננים לכך , ואלו שאני מכיר זה JL והם עולים בסביבות ה1200 ומעלה . אלו כמובן סאבים מצוינים אבל דורשים הגברה , ומגבר טוב באמת שיכול להוציא לך מספיק בשביל הקומפוננטים ובגישור לסאב זה דבר יקר

ומבחינת בניה זה אומר רק פלטת MDF שכמובן ניתן לפרק במסירת הרכב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...