Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצברים וחשמל..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לגבי מצבר הרכב,

מה קורה אם אני אשים מצבר שנותן יותר AH למשל מ60 ל65?

האם זה יכול לפגוע במשהו?

ומה אומר הסימון 100H ליד הסימון 60AH?

תודה ושבת שלום!!

פורסם

בדרך כלל אם לפי הוראות יצרן אתה אמור לשים 50

ואתה בוחר לשדרג טיפה לכיוון הה55

זה לא נורא

אם יש לך מערכת סטריאו רצינית שצורכת הרבה חשמל זה יכול אפילו להועיל.

הנ"ל תופס לגבי כל צרכן כבד לחשמל ברכב.

מעל לזה לפי מיטב ידיעתי לא מומלץ לעלות יותר, היות והמערכת חשמל שלך מתוכננת לעבוד עם עומס מסויים וטיפה יותר.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

דובר על זה כל כך הרבה,

גם אם תשים מצבר של 120A/H, אין שום בעיה, כי כל עוד המצבר לא ריק, הוא מתרוקן אותה כמות כמו מצבר של 60, בקיצור אין שום בעיה.

תמצא בחיפוש את התיאור של מישהו שתיאר את זה בצורה מאוד פיוטית...

פורסם

כאשר רוצים להתקין מצבר חזק יותר, יש לשים לב לשני נתונים חשובים ולאו דווקא לקיבולת המצבר.

גודל פיזי ומשקל.

המצבר צריך להתאים לתושבתו ברכב ללא קומבינות או אילתורים למינהם.

כמו כן אסור למצבר לשקול יותר ממה שתושבת המצבר מסוגלת לשאת. ראיתי תא מנוע שרוף כוון שהרכיבו מצבר כבד וגדול, שבשעת קפיצה על באמפר(שוטר ישן) יצא ממקומו והתקצר על מיכסה המנוע וגרם להתלקחות!

פורסם
דובר על זה כל כך הרבה,

גם אם תשים מצבר של 120A/H, אין שום בעיה, כי כל עוד המצבר לא ריק, הוא מתרוקן אותה כמות כמו מצבר של 60, בקיצור אין שום בעיה.

תמצא בחיפוש את התיאור של מישהו שתיאר את זה בצורה מאוד פיוטית...

מתנצל על ההתפרצות אבל

ארז, נקה את ההודעות השמורות שלך, אי אפשר לשלוח לך ה"פ..

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
אם אני אשים מצבר גדול, וצרכן שיצרוך הספק גבוה, אני לא אצטרך להחליף את האלטרנטור לאחד שנותן יותר חשמל?

רצוי, אחרת תמצא את עצמך מכבה את אותו צרכן לתקופה ארוכה עד שהאלטרנטור הכביכול חלש יותר יסיים הטענה של המצבר.

• תוכן חדש...