Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ילדון ה 5,

אני חייב לציין - דרך ציורית נפלאה להעביר תמונה אמיתית על מה שהלך שם...

לפחות היום! אבל...

אין אבל... גם אם אני מתאמץ.

כשרוני הילדון... לא?

:mm_yeah:

אלון

אכן, אכן.

Veni Vidi Vici

פורסם

שימו לב לוולוו האדומה בהודעה מספר 46 של מתן.

קוים נקיים, משדרת ממלכתיות וסולידיות, ללא ספוילרים, מחשופים או קישוטים מיותרים.

צניעות ואיפוק, בשילוב עם כח. :mm_yeah:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שימו לב לוולוו האדומה בהודעה מספר 46 של מתן.

קוים נקיים, משדרת ממלכתיות וסולידיות, ללא ספוילרים, מחשופים או קישוטים מיותרים.

צניעות ואיפוק, בשילוב עם כח. :mm_yeah:

אח.... איזה אוטו....:wink: .

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

מישהו מגיע לתערוכה מחר?

ככול הנראה אני אהיה שם (או שביום שני, זה עוד לא הכי סגור), יהיה נחמד להסתובב עם מישהו שאשכרה מבין משהו :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תומר ו"ילדון" - אחלה כתיבה!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ילדון, בשבילך ובשביל כל מי שרוצה להתאמן לקראת הפעם הבאה :

http://www.websense-media.co.il/eatbigfish/eatbigfish_minisite.htm

נ.ב.

בקשה קצת מוזרה :

אם מישהו צילם את הבחורה שעמדה בשמלה שחורה לייד היגואר אני אשמח אם תוכלו להעלות את התמונה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תודה רבה לכולכם!

חסכתם לי רבות-

*לשמוע "ציטרואן חרא אוטו-לשמואל,אח של שכן של גיסי היתה כזאתי,אחורי שנה נפל לה המחירון".

*להריח 28,000 בתי שחי.

*15 ליטר 95 נ"ע.

*דמי חנייה מופקעים.

*את כאבי הבטן מההמבורגרים הכשרים,שלא לדבר על הנקניקיות.

*את יסורי המצפון על המפגע האקולוגי שאני יוצר בהשליכי לפח את כל הפרוספקטים.

*את השקרים הקבועים של מי שמנסה למכור לי מנוי לידיעות\מעריב\אוטו\מוטו ומולטי טוטו.

*את התצוגה הקבועה של המיקלחונים וסורגי טרילידור.

ושוב תודה!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חנצ'וק. אתה מפסיד את הדוגמניות של מרצדס ואלפא. רק ביגללן שווה ללכת לתערוכה (וזה גם אם יש לך כרטים כניסה חינם...).

מי שהולך היום או מחר שימסור ד"ש לשמוליק ( s.b.m.w מהפורום) שעובד בביתן של סקודה..

משה אזולאי.

(שלא מרבה לצאת מפורום רכבי אספנות...).

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
ילדון, בשבילך ובשביל כל מי שרוצה להתאמן לקראת הפעם הבאה :

http://www.websense-media.co.il/eatbigfish/eatbigfish_minisite.htm

נ.ב.

בקשה קצת מוזרה :

אם מישהו צילם את הבחורה שעמדה בשמלה שחורה לייד היגואר אני אשמח אם תוכלו להעלות את התמונה.

היא הייתה אחת החמודות שם.

אני הייתי עם עוד חבר, היה סה"כ נחמד מאוד.

היו לנו כמו לרוב פה כרטיסי וי.אי.פי (7 כרטיסים), מראש ציפיתי לפקקי תנועה ובעיות חניה אז השארתי את הרכב בבית, (אני גר לא רחוק משם, ברמת אביב) ותפסנו מונית עד הכניסה, פינוק.. 20 שקל בלי לחכות שעה להיכנס לחניון, עוד שעה לחפש חניה שאולי תיכנס בה, לשלם על אותה חניה ובסוף לגלות שאיזה טמבל פתח על הרכב שלך ת'דלת כמו קוף חסר רגשות ואפשר להכין סטיקיים באוטו מרוב שהוא חם.

התצוגה הייתה מעט משעממת, אבל בגדול הייתה מרשימה.

אותי הרשימו מספר רכבים, בינהם החיפושית הכחולה והמדהימה, הגולף קבריו' המוכרת, הלמבורגיני (למרות שהאופן שבה היא הייתה מוצגת היה על הפנים) וכמובן המיני קופר קבריו' המדהימה.

היה נחמד לעשות סיבוב מהיר וללכת, אין שם איזושהיא אטרקציה מיוחדת.

פורסם

כמו להרבה חברה כאן, גם לי היו זוג כרטיסי VIP שקיבלתי במתנה.

אם הייתי צריך לשלם ,סיכוי קלוש מאד שהייתי הולך...:wink:

בכל התערוכות שהיו בעשר השנים האחרונות יצא לי לעבוד,והשנה נשבעתי שיצטרכו לתלות אותי מהביצים כדי לתרום מזמני ,כך שויתרתי על התענוג.

למרבה הצער תכננתי להיות בשער ביום שישי מוקדם בבוקר לפני הפתיחה עם אישתי והילדה כדי לא להידחף ולהכנס בלי בלגן ,אבל התברר לי שחצי מעם ישראל חשב כמוני...:shock:

ההסתערות על הקופות היתה אדירה,הלחץ מול השערים התחיל להיות מעיק ובנוסף החום התחיל להיות בלתי נסבל,אבל אמרתי לעצמי "לא נורא ...הגענו עד כאן,עוד מעט ניכנס" .בינתיים הילדה שלי שהיתה על הידיים החליטה לנסות ולתפוס כמה שערות שנותרו על הקרחת של איזה גרוזיני שלמרבה השמחה היה די סימפטי ולא ניסה לחתוך לנו את הגרון או משהו דומה...:???:

כמובן שבמדינה שלנו שום דבר לא יכול להיות מסודר והשערים נפתחו בסביבות 10.30 במקום ב-10.00."לא נורא...הגענו עד כאן מירושלים,עוד מעט ניכנס..." לפחות חשבתי כך...כשנפתחו השערים ההסתערות היתה דומה לעדר של בבונים שראו נקבה והיו חייבים להרביע...

לבסוף נכנסנו עם הרבה דחיפות בליווי ריח ניחוח של מאות בתי שחי שרק העצימו את החוויה.

אנשים אספו ניירת ופרוספקטים כאילו אין מחר.ומיותר לציין שבסוף הרוב היה בפח או על הרצפה.

התצוגה עצמה היתה לא רעה למרות שלא היו אטרקציות מיוחדות,והביתנים היו לפחות ממוזגים .

שיא השיאים מבחינתי היו שני זקנים עירקים שעמדו על יד המרצדס SLR והתווכחו אם היא מונעת על בנזין או דיזל...ואחד מהם אמר משפט שאני לא אשכח אותו הרבה זמן " מה קרה לך יה עיוני ?יש לה מנוע כמו של מונית רק גדול יותר...אפילו אין לי מקום להכניס שוק ,אני לא קונה...":razz:

בקיצור,ביום המהנה הזה שעברתי אני יכול רק לשמוח שהפעם החלטתי לא לעבוד שם ,ויש לי את כל התירוצים האפשריים למה לא ללכת לתערוכה הבאה...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
מישהו מגיע לתערוכה מחר?

ככול הנראה אני אהיה שם (או שביום שני, זה עוד לא הכי סגור), יהיה נחמד להסתובב עם מישהו שאשכרה מבין משהו :)

אני וחבר שלי (מיצובישי רולס) נבוא מחר.

• תוכן חדש...