Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי לי בספרינט :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי קצת חיפושים, הורדה רצינית במחיר של הרכב נקנתה לה ספרינט 1.7 עם 8 שסתומים (במקור 1.5)

אותה שחורה עם כונסים מגעילים שאתם בטח מכירים...

הרכב עבר בדיקת שילדה ומפי הבודק נשמעו המילים ''שלדה יפה, נקיה''.

מנוע נבדק ע''י חבר והוא אמר לי שנשמע שהכל בסדר רק התושבות מנוע קצת חלשות, בולמים במצב בסדר.

הרכב נקנה עם חלון מנופץ (נוסע אחורי מצד ימין) שעכשיו אני בחיפוש אחר החלון.

עוד מעט אני אכניס את הרכב לבירור מה דחוף לו ומה פחות דחוף לטפל בו, בימים הקרובים אני מסדר את הביטוח של הרכב, מחר כנראה או עוד כמה ימים הרכב יקבל רביעיית צמיגים חדשים (הישנים כמעט כל אחד שונה ודיי שחוקים)

אחרי שהבאתי את הרכב הביתה נתלשו החצאיות הזועתיות שישבו עליו.

סה''כ היום שהיה לי עם הביטוח של המוכר עבר בכיף ובלי ביטוח אני לא נוסע.

לא אסע עליו הרבה ולאט לאט אני אתחיל לסדר בו הכל.

בנתיים מה שהכי דחוף לי זה החלון + מראה צד ימין.

תמונות צולמו בלילה אז קצת נכות (23 בלילה אני קורה לידידה לסיבוב... הביאה מצלמה אז בהזדמנות צילמנו).

אני קצת בסטלה אז הפנים נמחקו, תאחלו לי כמה שיותר אמינות!

האוטו מאוד מהנה! גם סיבובים וגם תאוצות, מקווה שאני לא אסתבך איתו יותר מדיי, צריך לעשות קצת קשרים עם אנשים שמבינים ברכב ונקווה לטוב, כולם ביחד ''אמן''

כמו כן תודה רבה לאיתי על הכל :)

PICT0001.JPG

PICT0003.JPG

PICT0006.JPG

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

מתכנן לשפץ? לשנות? לתקן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז ככה, לגבי השחור- המצב החיצוני כרגע לא ממש מטריד אותי והוא בסדר עדיפויות אחרי המכני, הצבע ברמה ירודה מאוד ועבודת הפיבר לא תורמת לזה, מגעילה בטירוף + סדקים, כמו כן נשאר קצת חומר פחחים מהסרת החצאיות.

אני מעוניין לסדר הכל במכאני ורק אז לעבור לחיצוני.

לשפץ? לא למצב מקורי, למצב נוח הייתי אומר, מושבים מקוריים שיושבים בה הם דיי מתפוררים אז אין ברירה אלה לשים של 33 וכדומה, השיפוץ של הישנים יהיה מאוד יקר ואני לא פאנאט של מקוריות.

מראות אני גם לא שם מקוריות, מראה מקורית עולה 450 ש''ח, ובנתיים המקוריות לא בסדר העדיפויות.

מה שאני צריך בנתיים לה למנוע בעיות עתידיות ולשפץ, לתקן כל דבר מכאני שאלול להתקלקל או לגרום לבעיות בזמן הקרוב... לא מתכנן לנסוע בה הרבה, אבל כל התנעה גורמת לי לחשק לעשות סיבוב, להרגיש את הרכב, כאילו היא צועקת שהיא חייבת עוד.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תתחדש!!!

שמע המצב של מכונית לא משהו אתה צריך פחחות, חצאיות, מראות ועוד כמה דברים קח את המכונית למכון בדיקה ואז יזהו מה לא בסדר ומה צריך לתקן...

• אחראי פורום
פורסם
אז אחרי קצת חיפושים, ......................

....

כמו כן תודה רבה לאיתי על הכל :)

בכיף , אתה מוזמן תמיד.

בהצלחה עם הספרינט , אני בטוח שתהנה ממנה!

אגב,

אתה בטח ש"קצת" זו המילה המתאימה? :-D

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי תודה רבה לך על כל התמיכה כוללת תמיכה נפשית :)

הסיבוב המובטח לך בהזדמנות :wink: מי יודע אולי הסוד שלך עוד תהפוך ל 1.7

קצת זאת מילה לא כ''כ מתאימה אבל בכל זאת, זה יצא עוד איכשהו דיי מהר למרות שעם לא מעט עצבים.

לכל המזלזלים בי שהחלפתי הרבה מכוניות, אז הנה יש רכב בחניה והוא שלי :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תתחדש!

הנה דיון לא כל כך ישן על הרכב שלך:

http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=770&postdays=0&postorder=asc&start=0

אני בחנתי אותה לפני יותר משנה, לפני שרכשתי את הספרינט שלי.

אם המקוריות לא חשובה לך, אל תשים כיסאות של 33, הם אשפה.

דווקא בתחום המראות אני ממליץ לך ללכת על המקורי, יש להן כיוונון מקורי (ידני) מתוך הרכב.

חלון מקורי ומראות מקוריות, תוכל להוריד מאלפא ספרינט אדומה, לאחר תאונה, שעומדת במגרש פירוק במושב ישרש - מוסך מירו (בכיכר הראשונה ימינה).

קצת יקרן, אבל תגיע בלי התלהבות בעיניים ותתמקח, המחיר ירד.

סה''כ היום שהיה לי עם הביטוח של המוכר עבר בכיף ובלי ביטוח אני לא נוסע.

טעות ידידי! נסעת ללא ביטוח.

מרגע העברת הבעלות, ביטוח החובה כבר לא תקף!

כולם מבקשים מהמוכר: ...."תשאיר את הביטוח עד מחר".... זה לא תקף. מרגע העברת הבעלות, פוליסת החובה כבר לא על שם בעל הרכב והביטוח לא תקף. צאו מהאשליה שאתם מבוטחים.

אגב, אותו קובי, שמכר לך את הרכב, חשב שהוא "יעשה מכה" ממכירתו והתבדה.

לרכב הזה יש היסטוריה של חילופי ידיים מהירים, אני מקווה שאצלך הוא ישאר קצת יותר זמן :wink: .

בכל אופן, אם תזדקק לעזרה עם הספרינט, צור קשר.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מזל טוב, תתחדש, שמח שמצאת סופסוף את מה שרצית!

באוטו הזה, לדעתי, "המקוריות" לא כ"כ חשובה, אלא התאמתו ההגיונית לצרכי הבעלים! אחרי הכל, לא מדובר, לפחות עדיין, ברכב אספנות נדיר, אלא במכונית ספורט שאמורה להיות מהנה לנהיגה, וככזאת - כל מה שיוסיף לה את זה- יבורך! שוב, מזל טוב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא יודע עד כמה החלפת ידיים מהירה אבל יחסית היד שלה עוד נמוכה... בערך...

נקווה שתישאר אצלי הרבה זמן, ספרינט זה בכללי רכב שאו שמשאירים אותו להרבה זמן או מוכרים ישר, אני מאמין תלוי בכוונות, נראה מה יהיה אצלי.

את השרשור שם ראיתי וקראתי לא פעם אחת, אכן קובי מכר אותה מהר, את האמת לומר לך שלא נראה לי היה לו ממש כסף להשקיע בה אם הוא נסע עם 2 צמיגים יבשים ושחוקים מקדימה ו 2 צמיגים שונים מאחורה :neutral:

נקווה שאצלי זה ישתנה...

יהיה טוב בעזרת ה'

אגב על איזה מושבים תמליץ לי? מה מחירם המשואר כיד שניה? מקוריים אני חושב אין טעם לחפש... הרבה כסף + הרבה מאוד חיפושים... כמו שאמרתי המקוריות אצלי לא כ''כ חשובה.

באיזה כיוון נמצא המושב? (ליד איזה עיר מוכרת לפחות)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אגב על איזה מושבים תמליץ לי? מה מחירם המשואר כיד שניה? מקוריים אני חושב אין טעם לחפש...

כל מה שיהיה לך נח ויהיה במסגרת התקציב שלך.

לי, באופן אישי, יש חיבה למושבים של פיג'ו.

הרבה כסף + הרבה מאוד חיפושים... כמו שאמרתי המקוריות אצלי לא כ''כ חשובה.

באיזה כיוון נמצא המושב? (ליד איזה עיר מוכרת לפחות)

בין רמלה לרחובות (צ. בילו), אי אפשר לפספס.

עמית.

לנוחיותך, לינק שימושי למציאת ישובים ומקומות בישראל:

http://www.atlasct.com/Israel/Homeless/

ועוד אחד

http://www.e-map.co.il/index.asp

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?

• תוכן חדש...