Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי קיבל מאיזה מפעל שעובד איתנו חומר איטום של מקלטים, החומר ניראה כמו ספוג כזה הוא בעובי של שטיח ובנוי כך ששתי הצדדים שלו מחומר קשיח ובאמצע יש כמו ספוג.

החומר משמש לאטימת מקלטים ומקלטי ירי והוא גם קולט נתזים.

רציתי לשאול אם מישהו מכיר את החומר ויודע אם הוא טוב לאיטום של הרכב, לפי מה שהבנתי הוא חומר מאוד יקר גם.

אם צריך אעלה תמונות מחר.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אתה מדבר על קלט"ז של לשבי"ה ?

על מנת למנוי רזוננסים מהמתכת של הדלת אתה תהיה חייב לצור הדבקה טובה בין החומר לבין הדלת.

הקלט"ז לא בדיוק גמיש וקשה לי לראות כיצד אתה מדביק אותו בצורה נאותה לדלת

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

oogee, כניראה שאנחנו לא מדברים על אותו החומר, החומר שלי הוא גמיש ובלי בעיה ניתן לקפל אותו.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

האם היריעות דומות ליריעות ביטומניות - יריעות זפת לאיטמת גגות?

יש להם ריח של נפט/זפת?

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

oogee, לא זה לא ניראה כמו ירעיות ביטומניות או זפת.

אבל כן היה לזה ריח כמו של נפט.

פורסם

לפי הריח אני מניח שמדובר בחומר ביטומני - נגזרות של הליך זיקוק נפט.

הדבקתן לדפנות הדלק יסייעו ל-MASS LOADING. העלאת מסת הפנל תוריד את תדר הרזוננס של הפנל ולכן תסייע לדרייבר להישמע נקי יותר.

חומר איטום יעודי (ואיכותי) לרכב הינו חומר ויסקו-אלסטי שמעבר להעלאת המסה של הפנל הוא מצמצם את הרעידו על ידי האלסטיות שלו, משהו בסגנון הבולמים ברכב בשכוך מהמורות. הרעידות הופכות לחום, מעט מאוד חום.

אם היריעות לא נדבקות בעצמן כמו דיינאמט (או חומר לא יעודי כמו סופרטייט אלומיניום) אז אתה צריך פיתרון להדבקה. ככל שהחומר יהיה דבוק טוב יותר לדלת יעילותו תשתפר.

ללא ידיעה מהוא החומר שברשותך ובהיעדר ידע בכימיה או הנדסת חומרים אני לא יכול לעזור לך במציאת הדרך היעילה להדביקו.

• תוכן חדש...